Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

3LikeHome erfaringer, USA?

Af Gæst Hvilketselskab | 24-04-2018 13:22 | 888 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey boys, Hvordan er jeres erfaring med 3's netværk i USA? Mere specifikt i New York? Det er enten at købe et abonnement hos dem og bruge 3LikeHome eller købe et prepaid data kort, når jeg er derovre. Og samtidig, hvordan er deres 4G dækning i KBH? Jeg vil helst undgå åbne WiFi netværk i NY, så dette er ikke en løsning
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
lars_hjort
Gæst
24-04-2018 14:26

Rapporter til Admin
Jeg har brugt det af to omgange i USA, Første gang var i Californien mere specifikt i Monterey og San Francisco hvor det virkede perfekt, de eneste problemer jeg havde var hvis jeg var kørt langt ud på herrens mark ind i landet. Ander gang var i Januar i Florida og Charleston. I harleston virkede det ok men hastigheden var ikke for hurtig. Til gengæld var det ubrugeligt i Florida. Jeg befandt mig i Orlando, Titusville, Deland og Daytona Beach. Jeg tror kun det var ved Kennedy Space Center jeg oplevede at have 3G, ellers var det 2G eller slet ingen forbindelse. Jeg kan ikke huske hvad netværk den brugte i Californien, men i South Carolina og Florida var det AT&T og T-Mobile.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Peter.
Semibruger
24-04-2018 16:27

Rapporter til Admin
Har brugt det på en tur på tværs af USA (SFO ned til Nevada, og så tværs over til NY), virkede fint, men forvent ikke det store med signal ved de mere øde steder, havde en backup telefon med native AT&T simkort som havde samme manglende dækning de samme steder. Har også brugt det i Canada, med samme gode resultat. Du kan se hvem de roamer med her: https://3.dk[...] Men forvent generelt, ikke vores "relative" gode dækning her i lille DK/EU.
--
Sidst redigeret 24-04-2018 16:28
#3
ToFFo
Guru
24-04-2018 16:53

Rapporter til Admin
Har brugt det i USA både i Californien og Florida og det har virket upåklageligt. Udmærket hastighed og god dækning. Tænker det fungerer fint i NY-.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 24-04-2018 16:53
#4
Skanderup
Megabruger
24-04-2018 18:16

Rapporter til Admin
Min fungerede fint da jeg var 3 uger i NY i 2016. Mindes ikke jeg oplevede noget direkte ubrugeligt signal noget steder.
--

Opret svar til indlægget: 3LikeHome erfaringer, USA?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning