Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Crypto-val. Investerings-idéer?

Af Bruger Aspirant Isaac Ra. | 15-05-2018 13:20 | 1011 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg kan godt lide tanken om at investere og gamble/satse penge. Og så er cryptovalutaer jo det hotteste af det hotte, men samtidig også ret sårbar og svinger mere end et pendul. Nogle råder til at købe nogle up and coming cryptovalutaer, andre i at satse på at de falder og købe futures(hedder det præcis det) som omhandler fremtidige tab og at nogle bestemte cryptovalutaer falder. Hvis man gerne vil investere i at der er nogle der vil stige og andre der vil falde, hvor fanden skal man starte henne? Jeg ved godt at det er bedst hvis man kan placere det i udlandet og helst i selskaber der opererer i skattefri områder, men ja nu er jeg jo dansk statsborger så hvis jeg bare som privatperson skal investere lidt, hvor skal man starte henne? Har læst en del om det, og har også en bitcoin wallet(den første primitive af slagsen), men der er jo kommet rigtigt meget nyt, med hardware wallets, børser osv siden jeg kiggede på Bitcoin for 6-7 år siden. Vil som sagt gerne investere i at nogle stiger og andre falder. Kan forstå at man skal have pas og sende billeder af det nu om dage for at oprette sig på feks BitPanda. Er det sikkert nok? Og så hvordan skal man bedst handle, på børserne, med 3rd party traders etc? Hvad gør i andre herinde, som har mange års erfaring med at købe og sælge og investere? Hvordan har i grebet det an?
--
#1
Repete
Guru
15-05-2018 14:15

Rapporter til Admin
Jeg kan li' at sove godt, så jeg har ikke selv nogle erfaringer. Men den her artikel læste jeg dog med interesse https://www.tomshardware.com[...]
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)
#2
Ostenost
Supporter
16-05-2018 08:22

Rapporter til Admin
Har 3 jeg hodler i 5 år ca. VEN/VET, ICX og JNT. Vil foreslå dig at lave en bruger på bitcoin suisse og binance. Bitcoin suisse kan du veksle fiat til btc og eth, binance kan du veksle btc og eth til f. Eks. Ven og icx. Men der er mange muligheder og mange sider at bruge. Coinmarketcap.com har et overblik over de fleste coins og hvor de handles.
--
#3
R4p70r
Monster Supporter
16-05-2018 10:36

Rapporter til Admin
Har brugt coinbase pga. det er nemt, det er dog lidt dyrt at overføre med kreditkort. Har derfra smidt lidt over på kraken til de knap så kendte coins, hvor jeg har smidt lidt i Lumen(XLM) og håber på de kommer op med tiden.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#4
memola
Ny på siden
14-08-2018 14:54

Rapporter til Admin
Jeg er ikke den store spekulant, men har investeret i 2 forskellige cryptoer, hvoraf den ene ser meget lovende ud, Den er p.t. på ICO og er færdig den 5. november 2018 og vil blive én af verdens første regulerede crypto valutaer. Vil du vide mere, så send mig gerne en mail, så skal jeg gerne hjælpe. Men som altid der er jo ingen garantier :)
--
#5
MaxXX
Monster Supporter
14-08-2018 15:54

Rapporter til Admin
Har brugt Coinbase/Gdax til at købe Bitcoins/Eth, og derefter overført dem til Kucoin for at trade. Synes teknologierne, især smart-contracts er enormt spændende, og har brugt en del tid på at læse om projekter som ETH, Morpheus og Nano. Jeg ville dog under ingen omstændigheder bruge det som investering medmindre det var kapital jeg var klar til at tabe, det er imo for volatilt pt.
--
Plz no lag

Opret svar til indlægget: Crypto-val. Investerings-idéer?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning