Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mat B online aftenkursus - andre? :s

Af Ultra Supporter Chaosbird | 13-06-2018 20:24 | 498 visninger | 5 svar, hop til seneste
Er pt IT-supporter på Bornholm men stopper slut august. Vil gerne datamatiker i kbh og har en HF, dog kun Mat C så skal tage Mat B alene, hjemme om aftenen over nettet. 7 år siden sidst jeg rørte matematik og det var C. Hmm... :i Andre der er/har været i samme eller lign. situation? Synes det er en smule tungt bare... Er ca. 40% færdig. Mega off-topic men kunne være rart at høre lidt fra andre ^^
--
#1
vonangelo
Ultrabruger
14-06-2018 08:13

Rapporter til Admin
#0 Jeg havde også en idé om at jeg skulle på Datamatiker uddannelsen, og læste derfor Matematik på fjernundervisning fra laveste niveau og helt frem til et lyn-hold der tog C og B over 1 års tid. Da jeg begyndte at nærme mig eksamen i Matematik B droppede jeg ud, da jeg slet ikke var klar til eksamen. B-niveauet er rigtig tungt efter min mening, og det er nok en super god idé at have en lærer til at undervise en. Så tag det lige til overvejelse igen. Medmindre at du er super skarp til Matematik, eller sætter utrolig meget tid af til det, så vil det være rigtig hårdt at opnå Matematik B på et fjernstudie. Det er bare min mening. Jeg har så valgt at skulle læse videre til Datatekniker med programmeringsspeciale i stedet, efter at jeg er færdig med min IT-Supporter uddannelse, så behøver slet ikke Matematik B ;-) Men held og lykke til dig! Håber at du finder en god løsning, der passer dig bedst muligt!
--
/vonangelo i7-5930k 3.5ghz, 16gb ram, 750gb ssd, kraken x61, zotac geforce 980 4gb, asus x99-pro
#2
kemad
Maxi Supporter
14-06-2018 09:02

Rapporter til Admin
Nu arbejder jeg med tal, og har heldigvis altid været relativt god til at læse op til ting som Matematik og Ervhvervsøkonomi m.m. ... Jeg kan kun bekræfte at jeg har kendt flere som har svært ved det. Når det gælder tal er det lidt en enten/eller for mange. Ting du har svært ved at forstå, og tvivler m.m. ... det lærer man MEGET bedre ved at have en med dig til at forklare spørgsmål og hjælpe med forståelsen. Jeg ved det lyder dumt... men tricket er at finde "logikken" i det. Taler ren og skær logik, og der er facit med det hele :) Igen ... nemt at sige "bare", men good luck med det hele :) Jeg elsker når folk gør noget ud af at ville mere.
--
Z270-P ; 1000W Coolermaster GOLD ; I5-7600K ; MSI 1080 ; 2x8 GB DDR4 2400MHz ; Evo-840 250GB + 1TB ; X61 Kraken ; Phantom 820
#3
Gicls
Super Nørd
14-06-2018 12:49

Rapporter til Admin
Af ren nysgerrighed, hvor læser i på onlinekursus henne?
--
#4
Chaosbird
Ultra Supporter
14-06-2018 13:02

Rapporter til Admin
#1 Ja jeg havde bestemt også ønsket en lære! Det er bare ikke muligt for mig ved siden af job og på Bornholm :/. Så må bare håbe jeg kan bestå alligevel.. Men efter mine opgaver nu her er jeg mindst 40% færdig med alle opgaver, så jeg klør bare på og forsøger! Om ikke andet bliver jeg trods alt bedre til matematik xD Og hey! Det vil jeg da lige have i baghovedet som alternativ. Godt du nævnte det :) #2 Nej du har helt ret. Jeg husker at jeg tidligere med matematik har fattet 0 af en formel eller et emne og fået fejl i alt, men lige pludselig faldet 10-øren og så køre det bare der ud af som om nogen tændte lyset! :D #3 Jeg læser på KVUC :)
--
#5
tehturner
Semibruger
14-06-2018 14:33

Rapporter til Admin
Jeg kan varmt anbefale denne side: https://www.khanacademy.org[...] De starter simpelt og holder dig i hånden indtil du har Mat A og en del universitets ting er dækket. Der er gode interaktive opgaver til det hele.
--

Opret svar til indlægget: Mat B online aftenkursus - andre? :s

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning