Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er jeg blevet uretfærdigt behandlet af min leder?

Af Gæst EnAnsat | 19-09-2018 14:23 | 2037 visninger | 39 svar, hop til seneste
Jeg er i den situation at min leder / chef som har et rimlig stort had til sygefravær (Det er en stor koncern jeg er ansat under, der er nok over 1000 ansat på alle terminaler). Jeg ringer til ham her til morges og samtalen går følgende: Mig: Godmorgen, jeg melder mig syg idag, den er helt slem med feberen. Lederen: .................................... Mig: ???? .. Hallo?(Jeg kigger på min telefon og ser om han har lagt på eller andet, fordi der er helt stille i den anden ende) Lederen: *indsæt mit navn her* Du har RIGTIG meget fravær. Du skal virkelig passe på. Og jeg håber du overvejer kraftigt om du skal være her eller ej. Mig: .................. Okay????? (jeg blev helt paf, fordi jeg mener ikke jeg har været inde og sygemelde ret mange gange her i år) Lederen: God bedring. Håber du kommer imorgen. Her kommer det så efterfølgende: Jeg blev helt paf, fordi jeg havde ikke forventede sådan et svar af min leder.. JA jeg er syg . Lægger med næsten 40 i feber. Jeg har efterfølgende kigget på min opkaldshistorik, og der kan man se hvor mange gange jeg har RINGET til firmaets "syge nummer".. 4 gange med idag spredt ud over hele 2018 ... 4 gange!?!?!?! Jeg ringede til min A-kasse som jeg har en fælles overenskomst med sammen med mit arbejde, og jeg er ikke i nærheden af noget der MINDER om at skulle blive fyret.. Hvorfor helvede skal jeg så modtage sådan et svar fra min egen leder!?! er 4 dage for meget??????????????????????????????????????? Har nogen af jer nogensinde oplevet så grotesk behandling? Og vil i mene jeg skal ignorere det eller bare .. glemme det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
EnAnsat
Gæst
19-09-2018 14:27

Rapporter til Admin
Hov.. ignorer eller glemme det er nok det samme haha. Jeg mener dog at det er sygt at få sådan en kommentar iskoldt fra ens arbejdsgiver.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Vandkanden
Monsterbruger
19-09-2018 14:27

Rapporter til Admin
#1: Din leder skal bare stfu! 4 gange?! Jeg har ligget syg nu i 14 dage i træk med hoved/nakke problemer! (Går dog til behandlinger pt.) Synes godt nok din leder lyder som en kæmpe idiot. Fedt du skal ligge syg og så ha' sådan en samtale kørende i baghovedet konstant! Det skal i hvert fald nok hjælpe på alt sammen.. NOT.
--
#3
ToFFo
Guru
19-09-2018 14:28

Rapporter til Admin
Du skal ikke tale med din a-kasse. Men med din fagforening. Derudover behøver du ikke fortælle din leder hvad du fejler, blot at du er syg. Det er selvfølgelig ikke i orden at din leder reagerer sådan. Det kan være han har haft en dårlig dag. Eller også er han bare en elendig leder. Dem er der mange af rundt omkring.
--
- Indsæt signatur -
#4
NiceRag
Monster Supporter
19-09-2018 14:31

Rapporter til Admin
Det handler ikke om antallet af dage, men om antallet af GANGE du har ringet altså, sygeperioder. 4 dage = 4 perioder, ligegyldigt om det er 1 dag ad gangen, eller om det er 4x7 dage. That said, så kan han ikk rigtigt fyre dig for at have 4 sygedage tænker dog det bare er noget han siger til alle.. min chef tilkalder folk til samtale ang fravær efter lign sygemeldinger, og det er bare noget han SKAL. det er meget normalt, sagde min .. hvad hedder ham der, der representerer fagforeningen? :P (AMR?) han må desudne først bede om en lægeerklæring efter... 4 eller 5 sygedage og han har intet krav på at vide hvad du fejler. Min egen chef er også af den mening at man selv er skyld i fx. at få influenza, som om at et halstørklæde gør en immun overfor virusinfektioner ... (samtidig kan jeg tilføje at influenza vaccine som mange arbejdspladser tilbyder, kun beskytter mod en lille brøkdel af de forskellige typer influenza man kan få)
--
Sidst redigeret 19-09-2018 14:33
#5
kb-
Semi Nørd
19-09-2018 14:31

Rapporter til Admin
På mit ene job kommer du til samtale hvis du har over tre perioder med sygefravær i løbet af de sidste tolv måneder. Jeg siger ikke du bliver fyret hvis du har fire perioder, men det er nok ikke helt galt. Typisk ser de ikke på sygedage, men på perioder.
--
.
#6
Sandie Rivers
Mega Supporter
19-09-2018 14:37

Rapporter til Admin
Lyder som en forfærdelig chef - Dertil tror jeg ikke at han må insinuere at du "pjækker" (sådan læser jeg det lidt) - Han kan derimod bede dig underskrive en tro og love erklæring På min arbejdsplads bliver man indkaldt til en omsorgsamtale hvis man har 5 syge perioder på 1 år :-) Og som andre skriver, så er syge perioder ikke antal dage men antal gange man har været syge
--
Asus Prime Z370-P|i5 8400|Asetek 550LC|16GB Vengeance|Asus GeForce GTX 1060 6GB|Corsair VS550|M2 SSD Intel 500GB|Fractal Define S|
#7
EnAnsat
Gæst
19-09-2018 14:37

Rapporter til Admin
tak til både #2 og #3 for at reagere som i gør. Jeg er en flittig medarbejder. Endda en KANON en af slagsen. Jeg vil mit arbejde, og står gerne op klokken 3 om morgenen for at høre om vi skal møde senere. Jeg pakkere vare til købmænd rundt omkring og laver lageroptimering til hverdag.. Det er hammer mange tons vi snakker om hver enkelte person flytter rundt på. Jeg fik en læn skade for et par måneder siden, men han ville ikke anerkende det som en rygskade da jeg ikke havde været ved lægen. Han havde været så snu, at få mit til at gå igennem deres forsikring så jeg fik kiropraktor gennem 5 gange. Jeg kunne IKKE på nogen måder plukke varer da jeg ikke kunne bukke mig ned. Det var et helvede i de dage. Men fordi det var over 4 dage (eller sådan noget), så havde han ikke lige husket at fortælle mig at jeg skulle til lægen med problemet for at anerkende som en arbejdsskade. Resultatet: De slap for at betale for at jeg var sygemeldt, og det var ikke et konkret bevis på at jeg var fysisk syg. da du #3 skrev det med han har en dårlig dag, så kan jeg sgu kun give dig ret! Onsdag er den TRAVLESETE dag på ugen, derved max press på alle afdelingerne. Og jeg er sikker på det er en skræmme teknik han bruger for at vi holder sygefraværet nede.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Senses
Monster Supporter
19-09-2018 14:38

Rapporter til Admin
Syntes nu den er god nok og være lidt irriteret over du er syg 4 gange på 9 måneder, det er trods alt ret meget, hvis du ellers er sund og rask.
--
#9
EnAnsat
Gæst
19-09-2018 14:39

Rapporter til Admin
HOV HAHAHA #7. MØDE TIDLIGERE. ikke senere. Det går sgu da godt idag.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
EnAnsat
Gæst
19-09-2018 14:41

Rapporter til Admin
#8 .. vi snakker 4 syge DAGE.. Ikke 4 syge PERIODER.. 4 Dage hvor jeg har ringet meldt mig syg på det år. Ikke f.eks. 4 syge perioder med f.eks. 3 sygedage i hver periode. kun 1 dag pr sygeperiode. altså. 4 dage.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
FisseLeif
Gæst
19-09-2018 14:48

Rapporter til Admin
Ja jeg havde sgu fundet mig noget andet at rive i. Livet handler ikke om at arbejde for andre og være sur over det pga. nedern personer som din chef. Jeg havde engang en kvindelig chef, en virkelig nedern en af slagsen, hun troede immervæk hun kunne presse alle helt ud hvor det var ulideligt og samtidig var hun snotdum. En dag sagde jeg lige op i hovedet på hende at jeg siger op, og så gik jeg ned og pakkede mine ting og gav high-fives til folk på vejen ud, det var en fandens god stilling - men jeg gider simpelthen ikke finde mig i en skid. Deres HR afdeling ringede og jeg kom ind til et møde hvor de beklagede meget og om jeg ikke ville komme tilbage... sagdes ellers tak. Der gik 3 uger så blev hun bortvist :-) Kan se hun ikke har fundet noget specielt siden.... der var 3-4 andre i samme afdeling der sagde op lige efter mig, så det gav en ketchup effekt så det ramte lederen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Karanka
Ultrabruger
19-09-2018 14:52

Rapporter til Admin
0# Det lyder som en lidt smålig chef, med mindre dine syge periode har været meget lange. Det kan også afhænge af om der er mange mandag/fredags sygedage mv. Jeg ville ikke gøre yderligere.. det står selvfølgelig din chef frit for, om han mener dit fravær er stort, og kan vælge og fyre dig. Umiddelbart vil det dog være en skidt sag, og gøre det på baggrund af din sygdoms historik. Men hvis man som leder vil af med en medarbejder, kan man sku altid komme det :) //Kasper
--
#13
Homosapien
Semi Supporter
19-09-2018 15:01

Rapporter til Admin
I sidste ende skal du jo gøre op med dig selv, hvor glad du er for arbejdspladsen vs. hvor meget pis af den slags du gider høre på fra ledelsen. Hvis du er en så dygtig og flittig medarbejder som du beskriver, kan jeg ikke forestille mig at det er det eneste sted du kan finde arbejde :)
--
Mumble server - sapien.dk:64738
#14
Senses
Monster Supporter
19-09-2018 15:03

Rapporter til Admin
#10 Jeg forstår dig godt, men om det er 4 dage eller 4 perioder er næsten ligemeget. Man kunne sagtens fra et leders synspunkt se på dine 4 dage som mere "suspekt" end 4 perioder. 4 sygedage virker mere som doven/jeg gider på arbejde end du rent faktisk er syg. Du kan selvfølgelig være ham der kun tager første sygedag hjemme også tager på arbejde næste dag selvom du stadig er småsyg fordi du godt kan lide dit arbejde ovs. Men i den situation du står i nu kan du ligeså godt finde et andet sted og være for du er nok stemplet i din ledes øjne. Som arbejdsmarkedet er i DK nu er det easy peacy of finde nyt arbejde :)
--
#15
Morpheuz1986
Supporter
19-09-2018 15:16

Rapporter til Admin
Der er meget forskellige holdninger omkring sygefravær osv. Jeg er selv ansat og bliver nok aldrig chef for noget eller nogen, men hvis jeg er i stand til at stable mig på benene, så tager jeg afsted på arbejde. (og det er jeg altid :-)) Jeg har det altid lidt anstrengt, når folk de lægger sig syge pga ondt i mavsen eller feber. Det er sq da de færreste af os, der arbejder med maven.
--
Knowlegde is power and power currupts Study hard - Be EVIL !
#16
Sandie Rivers
Mega Supporter
19-09-2018 15:19

Rapporter til Admin
#15 Mange arbejdspladser vil gerne have man bliver hjemme hvis man har feber, også selvom man føler man kan arbejde, så man ikke smitter sine kollegaer
--
Asus Prime Z370-P|i5 8400|Asetek 550LC|16GB Vengeance|Asus GeForce GTX 1060 6GB|Corsair VS550|M2 SSD Intel 500GB|Fractal Define S|
#17
Homosapien
Semi Supporter
19-09-2018 15:22

Rapporter til Admin
#15 Hvis du har feber på grund af influenza eller lignende skidt der smitter super let, kan du nemt ligge hele resten af kontoret ned, hvis du vælger at tage på arbejde i den tilstand. Det synes jeg ikke man kan være bekendt overfor kollegaer og arbejdsgiver.
--
Mumble server - sapien.dk:64738
#18
Mazies
Semi Supporter
19-09-2018 15:28

Rapporter til Admin
Det lyder som om der generelt ikke er helt god stemning mellem dig og din leder, specielt i forbindelse med din rygskade (Det er dit eget ansvar at anmelde en eventuel arbejdsskade, at dit firma hjælper med behandlingerne kan jeg ikke se noget forkert i). Så måske du skal overveje om netop denne "dårlige" stemning har være med til at bidrage til at din chef stiller spørgsmål ved at du har været væk 4 dage/gange. Jeg synes ikke der er noget galt i han stiller spørgsmål ved det, jeg kender flere steder hvor man som andre nævner, skal til samtale når man har sygemeldt sig 3-4 gange.
--
I5-6600K, eVGA GTX1070 FTW, MSI Z170A Krait Gaming x3, 16 GB Corsair Vengeance LED 3200 MHz, Samsung 850 EVO 500 GB, eVGA SuperNOVA 650 G2, NZXT H440
#19
kikophil
Giga Supporter
19-09-2018 15:36

Rapporter til Admin
#0 - Hej :) Har selv været leder i mange år, og et af de altid tilstedeværende spørgsmål er, hvorledes man får sygefraværet ned - uanset antal dage/perioder, da det er hver enkelt fraværdsdag de tæller i det samlede regnskab. Lønninger er den dyreste udgift for de fleste firmaer, og lønninger til folk der ikke arbejder (uanset årsag) er endnu mere dyrt :) Hvordan de enkelte ledere i diverse selskaber så gebærder sig, er selvf. forskelligt, da f.eks. økonomisk pressede firmaer nok er mere krakile i deres former for personalepolitik, men der findes faktisk kurser for ledere, der netop drejer sig om/indeholder f.eks. psykologisk pressende pauser på de rigtige tidspunkter - i en telefonsamtale!!! Dette kan man så (hvis man er vidende om det) så bruge mod dem selv. da man bare skal ligge røret eller klø sig lidt i rumpetten indtil, de ikke selv kan holde stilheden ud haha... Havde jo selv mine chefer, og brugte det selv mange gange - og det virker hver gang uden de faktisk selv opdager nemesis :)) Selv om denne fortælling/oplevelser så var virkelighed, skal du også tage din aktuelle situation alvorlig, hvis du vil beholde dit job! Din chef kan fremover altid forholde sig til den aktuelle advarsel, og hvis du er mere syg - flere gange syg - end de andre ansatte, ligger du selvf. øverst i "smid ud kurven" med mindre du har helt specielle evner, der er godt for firmaet :) Sms har forøvrigt altid været noget lort overfor den salgs kommunikation. Direkte telefon eller email fungerer langt bedre - synes jeg :)
--
#20
jespert
Guru
19-09-2018 15:39

Rapporter til Admin
Tror det vil give mere respekt hvis du trækker din leder til side, og spørger ham omkring samtalen. Hvis du virkelig ikke har mere fravær, kunne det godt være han skal overveje hvordan han fremover skal tage disse opkald. At begynde at blande fagforening mv ind i det, vil bare give dig et dårlig forhold til chefen. Måske har han bare haft en dårlig dag og får i snakket om det, er alt sikkert fint igen.
--
#21
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
19-09-2018 15:47

Rapporter til Admin
Nu er influenza jo den mest udbredte sygdom i Danmark. Hvis man virkelig har influenza, så er der ingen problemer, for så melder man sig syg, da man ikke kan komme op at stå på benene. Hvis man bare hoster og pudser næse 2 gange om dagen, så har man ikke influenza. #0 Personligt mener jeg 4 sygedage af 4 omgange stinker langt væk af pjæk. Jeg kan godt forstå lederen er lidt utilfreds - uanset om du mener du er en god medarbejder eller ej. Sygefravær koster arbejdsgiver penge. Hvor mange gange melder dine kollegaer sig syge - du kan jo sammenligne lidt med deres historik og se hvor populære de er :-) Nu kender jeg ikke din helbredssituation, men jeg er en ung mand først i 40'erne. Jeg har været der hvor jeg er nu i 15 år og har haft 3 sygeperioder. 3 dage med noget virus noget. 5 dage med en fibersprængning 10 dage efter en operation Personligt har jeg det lige som #15, jeg kan altid stable mig på benene (med 3 undtagelser).
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#22
Sandie Rivers
Mega Supporter
19-09-2018 15:50

Rapporter til Admin
#19 med al respekt så lyder det som en ærgerlig arbejdsplads hvor der læses psykologiske fifs for at kunne presse sin chef/medarbejder Op jeg synes du bør gøre som#20 foreslår og hive din chef til side og sige du er har tænkt meget over jeres snak og så tage den der fra ;O)
--
Asus Prime Z370-P|i5 8400|Asetek 550LC|16GB Vengeance|Asus GeForce GTX 1060 6GB|Corsair VS550|M2 SSD Intel 500GB|Fractal Define S|
--
Sidst redigeret 19-09-2018 15:53
#23
7430
Semi Nørd
19-09-2018 15:53

Rapporter til Admin
40 i feber men du kan sidde her bitche? ehm..
--
jep jep
#24
kikophil
Giga Supporter
19-09-2018 15:58

Rapporter til Admin
#21 - haha ja influenza hele danmarks produktions/økonomidræbende altid talbagevendende pestilens :) Huske jeg kom ind på "mit" postkontor, og fik at vide at 47 personer havde meldt sig syge pga. fluen :) Så skulle der saft suseme manipuleres/ændres i personalerækkerne. Nogle nød det tvungne overarbejde med ekstra kroner, og andre skulle jeg vist ikke møde på et mørkt sted! But that`s life :) #22 - Hej min ven - det var så en gammel arbejdsplads - bedre kendt som det berygtede Post Danmark du di du di - hehe.. Skønt at være væk fra alt det lort, jeg så, oplevede, blev udsat for over tid :)
--
Sidst redigeret 19-09-2018 16:03
#25
M.Mikkel
Maxi Nørd
19-09-2018 16:10

Rapporter til Admin
Ved ikke om 4dager er mange har selv ikke haft en sygedag i 7år
--
Imac 27 5K-Iphone 6x og ipad air.
#26
NiceRag
Monster Supporter
19-09-2018 16:18

Rapporter til Admin
#25 "se mig, jeg er aldrig syg" eller.. "se mig, jeg tager på arbejde selvom jeg er syg!" ? se sygefraværsstatistik her: https://www.dst.dk[...] gennemsnitligt ligger det på omkring 8 dage, men kun omkring 6 sygedage i snit, i private virksomheder
--
#27
kikophil
Giga Supporter
19-09-2018 16:19

Rapporter til Admin
#25 Tror ikke #0 nævner antal dage, men kun antal sygemeldinger :) Men jeg kan sagtens ha` set fejl :)
--
Sidst redigeret 19-09-2018 16:20
#28
HejMormor
Gæst
19-09-2018 16:26

Rapporter til Admin
Synes man er et usympatisk menneske, hvis man udsætter andre for smittefare fordi man skal lege macho. Jeg har simpelthen intet til overs for den tankegang.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
EnAnsat
Gæst
19-09-2018 16:52

Rapporter til Admin
Nu vil jeg så sige der pænt meget forskel på at arbejde i et arbejdsmiljø på 15 PLUS grader i hverdagen og opefter. Jeg arbejder til dagligt i -23 grader Det gør ikke min situation bedre, men forkølelse, halsbetændelse og alt det andet er LANGT mere hyppigt på arbejdspladsen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#30
kikophil
Giga Supporter
19-09-2018 17:08

Rapporter til Admin
#28 - får man stolen stillet for døren - uanset div. metoder - møder folk som oftest op - også selv om de er sløje :) Usympatisk fremgangsmåde? - Ja men det nu engang økonomien der indenfor lovgivningens grænser bestemmer ALT :)
--
Sidst redigeret 19-09-2018 17:10
#31
M.Mikkel
Maxi Nørd
19-09-2018 17:29

Rapporter til Admin
#26 er nu ligeglad ned din mening men har gemmen livet aldrig været meget syg. Nok derfor jeg snart har arbejdet i 47år uden en fyring.
--
Imac 27 5K-Iphone 6x og ipad air.
#32
BrilleHankat
Juniorbruger
19-09-2018 18:32

Rapporter til Admin
Uanset hvad, så skal din chef ikke sidde og sige/skrive de ting når du melder dig syg. Det er noget man kan tage på et møde, når du er vendt tilbage på arbejde.
--
#33
BrilleHankat
Juniorbruger
19-09-2018 19:23

Rapporter til Admin
#31 Og vi er ligeglade med alt hvad du skriver, mere eller mindre altid. Men du bliver jo ved, så man må gå ud fra at du ikke er helt ligeglad alligevel ;)
--
#34
Rumleskafte
Juniorbruger
19-09-2018 20:38

Rapporter til Admin
Ikke find dig i den slags. nuff Said. I en tid med rekord lav arbejdsløshed, hjulene kører derud og firmaerne har svært ved at skaffe arbejdskraft, så viser din “leder” skræmmende ringe dømmeegenskaber. Hvis du ellers passer dit job, hvordan kan han nogensinde retfærdiggøre den slags. Husk på, du er ansat fordi du skaber en værdi for firmaet. Skider chefen/firmaet på det, så er det ikke værd at bruge dit liv på. Tag en skal med chefen, og forsætter han, ville jeg finde noget andet. Uden at du selvfølgelig truer eller smækker med døren.
--
#35
Martin Lohse
Bruger
20-09-2018 00:06

Rapporter til Admin
#0 Fat i fin TR - du skal især have at vide om det var en mundtlig advarsel - dette blot for at presse arbejdsgiver, som ikke har handlet fair. Jeg har heller ikke mange sygedag, men når jeg er syg, så melder jeg mig squ syg. Vil af princip heller ikke smitte kollegaer. Pas pæ ryggen, hvis det var alvorligt. Meld det til forsikringen - just in case
--
#36
Stilling
Supporter Aspirant
20-09-2018 10:07

Rapporter til Admin
4 perioder på 9 måneder er meget.
--
#37
Mion
Super Nørd
20-09-2018 10:45

Rapporter til Admin
de her 1 dags syge perioder, er også grimmere end længere varende sygdom. for det signalerer mere "pjæk" end reelt sygdom, og har man 40 grader i feber, så er det normalt heller ikke en dag. jeg har mere respekt for mine folk er hjemme i længere perioder, end bare 1 dag. det er også besværligt for en chef at skulle finde replacements i ny og næ. du nærmer dig jo også 3% fravær, som er rimelig meget. men gennemsnitet på landsbasis i industri arbejde er 5.9 dage og den er HØJ i forhold til resten af brancherne. men synes du at du er urimelig behandlet, så find noget andet at ruske i, der kommer ikke noget godt ud af at snakke med en fagforening, så længe der ikke er direkte "hademails" eller penge der mangler at skifte hånd, eller snydt ferie. Alt andet kan bare skabe en enormt dårlig atmosfære, og et endnu værre forhold. I enhver konflik med chefen, der vinder chefen, sådan er det bare det er sgu fordi de dækker rygge på hinanden cheferne, og ingen gider at have besværlige medarbejdere, selv hvis chefen er et røvhul. og de andre chefer ved det.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#38
Anomynous
Monster Supporter
20-09-2018 11:48

Rapporter til Admin
Tja jeg synes måske også at 4 perioder på 9 måneder er meget men det kan jo ske. Jeg var syg 3 gange i løbet af 6 måneder sidste år. alle 3 med slem forkølelse. Lagde mig dog kun syg en af gangene. Med det sagt synes jeg bestemt ikke din leders opførsel kan retfærdiggøres.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
--
Sidst redigeret 20-09-2018 11:51
#39
kikophil
Giga Supporter
20-09-2018 16:22

Rapporter til Admin
Husk at du aldrig skal gå ind på chefens kontor, og forlange forklaringer/undskyldninger, hvis du især står i bunden for flere aktivitets/producerende ting der ligger firmaet til last - herunder sygdom :) Der er selvf. en officiel liste/statistik over personale, der via sygdom ligger lavest, og dermed i teorien også mest undværlig! Herudover er der så alle de interne - ikke synlige, men absolut tyngende firmavurderinger, hvor f.eks. div. klager fra øvrigt personale - gentagen brok til cheferne over ting, der kun generer produktionen - samt øvrigt - no good - der tager tid uden at hjælpe på produktiviteten/udbyttet samt kan påvirke andre medarbejderes produktivitet.. Disse ting kommer aldrig (sjældent) frem i lyset, men kan sagtens få en "middelmådig sygdomsramt" person til at blive førsteprioritet for næste fyring/fyringsrunde - især hvis aktuelle person ikke kan deltage med aktuelle firmaindkomstmæssige idèer, samt selvf. viser en åbenlys fremadrettet interesse for samme! Beklager - men økonomien kommer stadigvæk føst - selvom firmaet må manipulere lidt med regler/omstændigheder :)
--

Opret svar til indlægget: Er jeg blevet uretfærdigt behandlet af min leder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning