Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Maskinmester uddannelsen?

Af Gæst Maskinmester | 11-02-2019 17:00 | 548 visninger | 5 svar, hop til seneste
Er der nogen herinde som er maskinmester, og som i såfald vil anbefale uddannelsen? Samt kan i fortælle lidt om, hvordan uddannelsen er, samt hvad i laver efterfølgende?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
R4p70r
Monster Supporter
11-02-2019 19:56

Rapporter til Admin
Er netop blevet færdig i sidste måned og leder pt. efter job. Mange af mine studiekammerater har fået job hos jeres praktikvirksomhed, den vej ville jeg ikke. Det kommer jo an på hvem du er og hvad du kan lide at lave. Der er meget undervisning i el og termiske maskiner (motor, køleanlæg, pumper osv), management og vedligehold. Du har mange muligheder som maskinmester efter uddannelsen da uddannelsen er meget bred. Du kan komme ud og sejle, blive service tekniker i forskellige industrier, vedligeholdelseschef, lave elektriske udregninger, projektleder og meget mere.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#2
Rasmus
Gæst
11-02-2019 20:03

Rapporter til Admin
Jeg er gået i gang med uddannelsen her i august og synes det er rigtig spændende. Vi er lige gået i gang med vores semester 2 projekt det er super fedt ??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
sl3pp1
Juniorbruger
11-02-2019 20:06

Rapporter til Admin
Jeg blev færdig i Jan '16... Uddannelsen er nærmest hvad du gø'r den til. Jeg kender mestre der sidder i stillinger som eksempelvis: leder af vedligeholdelsesafdeling inkl. personaleansvar og faglig ansvarlig for virksomheden, projektmanagere, PE, produktionsdirektører, kaizen specialister, supervisor, offshore driller, procesfolk, energi-konsulenter mv... Derudover har jeg kammerater i branchen inden for rejsemontører, sælger og og og ... ja selv et par stykker der er blevet selvstændige inden for konsulentbranchen. Jeg er i job pt. med opgaver inden for change management og procesoptimering.
--
#4
nykjaer
Elitebruger
12-02-2019 08:06

Rapporter til Admin
Jeg har været maskinmester siden midt-00'erne,og har både sejlet og er nu vedligeholdelseschef I produktionsbranchen. Kender andre mestre indenfor næsten alle afkroge med teknisk berøring og kan klart anbefale det. Man skal lægge energi og kræfter i det men det åbner virkelig mange muligheder. Uddannelsen er hvad jeg vil beskrive som teori-tung, og kræver noget disciplin. En del læsestof, matematik, fysik, som er godt at have styr på i forvejen, samt en god lommeregner og studiegruppe :)
--
Sidst redigeret 12-02-2019 08:10
#5
Buss Lysår
Mega Supporter
12-02-2019 08:53

Rapporter til Admin
#4 Hvor god skal man være til at holde på et stykke værktøj? Er det en uddannelse for folk der har fået skruet tommelfingrene omvendt på?
--

Opret svar til indlægget: Maskinmester uddannelsen?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning