Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Nogen der har erfaring med NEXT KBH?

Af Super Supporter visitkort500 | 12-03-2019 17:41 | 423 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Er der nogen herinde der har erfaring med NEXT skolen i KBH, Rødovre eller Glostrup? Inden for tømrer faget. Eventuelt Hillerød og Frederikssund. Søger personlig oplevelse af skolen, hvordan undervisningskvaliteten er, lærerne osv. Herinde ser det ikke for godt ud: https://dk.trustpilot.com[...] På forhånd mange tak.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#1
BabaMac
Giga Nørd
12-03-2019 22:29

Rapporter til Admin
Jeg kan kun give dig min personlige erfaring med fra Next Emdrup og procesoperatør uddannelsen med... Tog grundforløbet på samme skole sidste år, og havde en genial lærer der både var struktureret, pædagogisk og generelt en super fin fyr.. Er så lige vendt tilbage på mit første hovedforløb efter en praktikperiode, og alt sejler... Der er ingen struktur, der er hverken tid, overskud eller udstyr til at vi kan nå ordentligt igennem alle de opgaver vi skal igennem, og det resulterer i at jeg personligt vil forsøge at tage næste hovedforløb på en af de andre skoler, for det føles som om Next er skåret helt ind til benet i håb om at presse citronen økonomisk... Vil tro de pt har udstyr, lokaler og undervisere til at køre 2-3 hovedforløb samtidig, men pt er der 5-6 hovedforløb inde samtidig, og dem der er nærmest svendeprøven bliver(selvfølgelig)prioriteret højest ifht udstyr, anlæg og undervisning.
--
Retter gerne pins hvis du har været uheldig. Betaling foregår i Coca-Cola Zero.
#2
visitkort500
Super Supporter
15-03-2019 19:13

Rapporter til Admin
Mange tak for at dele din oplevelse, den er guld værd. Jeg frygtede netop nogen af de ting du nævner, og derfor valgt andre skoler. Nogen der ved om man kan tage en bacheloruddannelse samtidig med en erhvervsuddannelse? Nogen som har haft 2 uddannelser på én gang?
--
Everyone becomes a story, be a good story.
--
Sidst redigeret 15-03-2019 19:14

Opret svar til indlægget: Nogen der har erfaring med NEXT KBH?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning