Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Udkig efter freelancer til transkription & Tale op...

Af Giga Supporter Unkown | 14-08-2019 00:44 | 867 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hey Hol, Et lidt atypisk indlæg. Jeg er på udkig efter freelancer som har en time eller to til overs i fritiden, som gerne vil tjene en ekstra skilling. Kort introduktion: Vi arbejder for det amerikanske selskab: EzDI, som tilbyder forskellige løsninger inden for den medicinske verden. De er i gang med at udvikle en AI (Kunstig intelligens) til DI( Dansk Industri). For at det kan lade sig gøre, skal de bruge en masse, forskellige danske accenter & dialekter. Vi videregiver både tale og tekst til EzDI. Kort introduktion om de 2 projekter. Vi kører oftest at vi laver 400 timers tale spredt ud på 17 forskellige emner. Du kan snakke med din, ven, familie medlem, nabo eller en fremmed. Lønnen ligger alt fra 175 til 220. Kommer an på om vi er langt eller tæt på vores deadline. Ligeledes er der bonus oveni i forhold til f.eks top 5 hurtigeste, som oftest ligger på en 5-10k sammenlagt pr projekt. Når vi har lavet de 400 timers samtaler, så splitter vi lydsporende op i to, så man kun skal skrive ned hvad 1 person laver. Det gør det hele mere overskueligt. Det vil også sige at vi har 800 timer at arbejde med. Lønnen ligger på 300 kroner pr nedskrevet tekst. Hvis vi når vores deadline (som vi kan nå i følge vores statistikker), så vil lønnen være 500 kroner pr nedskrevet time. I starten tager en time oftest 3-5 timer alt afhængig om man er hurtig på tasterne eller ikke. Når man har lavet et par få stykker timer, og blevet mere rutineret plejer de fleste at komme ned på 1,5-2,5 time pr 1 time nedskrevet tekst. ALT foregår på dansk. Pt er vi i gang med transkription og vores deadline ligger på d.21 i denne måned. Efterfølgende kommer der taleopgaver igen. Alt kommunikation i forhold til nyheder etc foregår i en privat Facebook gruppe. Lyder det interessant at tjene en lille skilling i fritiden eller i stedet for Netflix? Smid mig en mail med overskriften: EzDI job + Dit Navn. [email protected]
--
Indehaver af www.chaozclothing.com[...] - Streetwear tøj

--
Sidst redigeret 14-08-2019 00:48
#1
ChristianL
Ultra Supporter
14-08-2019 07:54

Rapporter til Admin
Både lønnen og opgaven er lidt uklar. Skal der indtales og/eller transskriberes? Er timelønnen på 175-220 eller er den fast? Er timeløn udtryk for antal timer, man arbejder eller antal timer, man indtaler/transskribere? Det virker lidt uklart. :) Du kan også prøve at kigge på https://www.amino.dk[...] - her er der typisk masser at hjælp at hente, når man lægger en opgave i udbud.
--
#2
Kanser
Supporter Aspirant
14-08-2019 08:07

Rapporter til Admin
Jeg forstår heller ikke hvad det er, jobbet går ud på. Er det speak? Skal jeg transskribere et speak? Eller begge dele? Hvad går det her ud på?
--
Ovenstående er UDELUKKENDE et udtryk for min PERSONLIGE holdning, også selvom det ikke eksplicit står i indlægget.
#3
ZoneSlash
Elitebruger
14-08-2019 09:15

Rapporter til Admin
Du får det til at lyde som om i gerne vil have 2 personers arbejde men kun gider betale løn til den ene; nok er naboer, familier, og venner flinke hvis man selv beder om en lille hjælp til noget personligt, og mange gør gerne lidt velgørenhedsarbejde hist og her, men skal i til jeres forretning bruge 2 menneskers tid skal i da være klar på at betale begge, hvis i kun vil betale en person løn må i kunne nøjes med en persons tid uden at kræve at der involveres en andenpart. 400 timers samtale er ikke en lille tjeneste; det er 11 ugers fuldtidsarbejde fra 2 mennesker, som du skriver det forstås at der vil være et tidsforbrug vel udover de 400 timers samtale i kan bruge som må klippes fra og smides ud som i ikke vil aflønne for - der er muligvis nogen der gider gøre det gratis som andenparten i åbenbart ikke vil lønne, men jeg kan godt komme med en forsigtig forudsigelse om at arbejdstilsynet ikke vil se med meget lempelige øjne på det hvis naboen stiller krav om lige løn for udført arbejde i stil med hvad den person får som i gerne vil lønne som i så ikke efterkommer ;) Hvis i er af den holdning at lønnen for arbejdet må opdeles mellem de to arbejdere i søger efter den er udbetalt til kun den ene skal i skrive lønnen per person ned hvis det er timeafregnet; er det akkord-arbejde skal afregningen af det fulde arbejde beskrives, ikke kun løn per tid. Det ville hjælpe hvis i skriver hvilken virksomhed der tilbyder arbejdet; er det EzDI der står for lønafregning eller en anden virksomhed i selv driver og samarbejder med dem gennem? Det hele lugter lidt sjusket og smålusket, undskyld hvis jeg virker ovenud kritisk, men den meget rodede tekst rejser nogle flere spørgsmål og bekymringer end den bringer konkrete oplysninger om arbejdstilbud; Vil i købe 1200 timers tale/skrive-arbejde af 2 mand ved kun at betale den ene for de 400 timers transskription/tekst i ønsker til slut? Sådan går det netop op hvis man ser så venligt på teksten som muligt, og så er timelønnen lige pludseligt væsentligt ringere end hvad man kan få for at plukke jordbær selvom man kun har en arm.. og der følger så spisning af bær med som fryns endda! 30kr i timen er en skodløn, sorry, jeg bider ikke på ;p Ser dog ud til nogle af arbejderne i de indiske kontorer som pudseløjerligt nok er det eneste fotogene sted EzDI har noget at gøre med er glade nok, sikkert fordi kontoret ligger lige ved siden af Krishna Consultants :) https://www.glassdoor.com[...] P.S; du burde opdatere din signatur og i det mindste lukke for shoppen på din hjemmeside eftersom din virksomhed er under tvangsopløsning, hvis det lykkes for dig at holde den i live kan du genåbne for salg når du har håndteret dine kreditorer - det ser ikke fantastisk ud når du så kommer med småskumle tilbud om freelancearbejde for en anden virksomhed end din egen; https://www.konkurser.dk[...]
--
Denne forum signatur indeholder ingen brugbare oplysninger
#4
Unkown
Giga Supporter
14-08-2019 10:09

Rapporter til Admin
Hej alle sammen. Jeg undskylder den kæmpe store forvirringen. Klokken blev alligevel mange med en del arbejdstid i løbet af dagen. Derfor jeg blev en smule halv træt da jeg lavede indlægget. #1 Det er sådan at vi laver 2 projekter. Det første projekt vi er i gang med er transkription, hvor man netop hører en samtale fra kun 1 side af. Altså kun 1 speaker du hører, som man skal skrive ned i et program. Der ligger lønnen på 300 kroner pr nedskrevet time. 500 kr hvis vi når vores deadline inden d. 21 Jeg vil prøve Amino. Tusind tak! #2 Du skal som sagt gøre begge dele. Vi laver dog 1 ting af gangen. For 2 uger siden leverede vi 400 timer speak. Begge partnere fik 220 kr hver. Altså 440 kr pr time. Nu da vi har leveret 400 timers speak og delt lydsporene op i 2, så man kun kan høre den ene speaker, har vi netop 800 timer transkription. Altså dansk tale du skal skrive ned i dansk tekst. #3 Tror vi har misforstået hinanden fuldstændigt! Det er netop helt forkert! Vi betaler for 2 mands arbejde. Når vores speaker/tale opgaver er i gang er det BÅDE dig og din partner (ham du snakker med) som får mellem 175-220 kr PR PERSON. Altså mellem 350-440 pr samtale i alt. Nu er vi omrking 450 mennesker, og omtrent 30 på mit team. På dags dato og indtil d.21 har vi det andet projekt kørende hvor vi skal leverer vores speaker filer ned på tekst. Vi betaler selvfølgelig PR times nedskrevet tekst. som er 300 kr, og 500 kr hvis vi når vores deadline. Hvis du har en mail vil jeg gerne dokumentere tidligere løn. (Inden for GDPR loven). Jeg har også en kontrakt, jeg kan tilbyde fra MIN arbejdsgiver. I forhold til mit eget firma, så ja jeg har selv valgt at gå konkurs, da lysten for tøj salg faldt fra. Jeg skylder skam intet ud. Kan også ses på virk. Nu er det ikke mig som håndterer lønninger, men en anden person som i bliver introduceret for. Mit job går simpelt bare ud på at rekruttere flere medlemmere til teamet, da vi fortsæt vil få endnu flere opgaver fra EzDI. Så en skodløn er helt klart forkert! Jeg tror som sagt bare at jeg har lavet en forvirring i mit opslag. Det beklager jeg.
--
Indehaver af www.chaozclothing.com[...] - Streetwear tøj
--
Sidst redigeret 14-08-2019 10:12
#5
Unkown
Giga Supporter
14-08-2019 21:07

Rapporter til Admin
Bump
--
#6
kb-
Super Nørd
15-08-2019 00:25

Rapporter til Admin
Har I kørt lignende projekter før? Det kunne være interessant at se hvad timelønnen lå på over hele linjen der. Mit gæt er, at den er ret lav, og det er så uden feriepenge og pension når det er freelance?
--
.
#7
Unkown
Giga Supporter
15-08-2019 01:23

Rapporter til Admin
#6 Vi har leveret en masse tale opgaver. Der er timelønnen FAST på de 175-220 kr i timen PR person. Altså 350-440 kr pr samtale. I forhold til transkription, er det et relativt nyt projekt vi har startet op. Det er uden feriepenge og pension da det er freelance. Jeg kan kun tage udgangspunkt i min egen process. Første time = 3-4 timer Anden time = 3 timer Tredje og flere timer = 1,5-3 timer. Det kommer helt an på hvilken fil man får. Du kan være ''heldig'' at den fil du har, snakker din speaker overhovedet ikke og derimod den anden speaker som du IKKE notere. Timelønnen kan være god, men tildeles også dårlig. Det kommer lidt an på hvor hurtig du er på tasterne, og om du bruger genveje til at pause video, etc. For mig handlede det om at finde min egen rutine, som forløber sig til at være meget profitabel.
--
#8
Eall
Bruger Aspirant
15-08-2019 11:24

Rapporter til Admin
Så jeg kan snakke om lige hvad har lyst til med min kammerat i 2 timer og så får vi begge løn? Eller hvordan skal jeg lige forstå det. Får man uddelt noget tekst vi begge skal læse højt eller hvordan fungere dette?
--
https://angel.co[...] - https://www.producthunt.com[...]
#9
Unkown
Giga Supporter
15-08-2019 12:04

Rapporter til Admin
#8 Du skal bare snakke om lige hvad du har lyst til. Selvfølgelig inden for en af de 18 genre. Det kunne være finans, sport, arbejde, beauty, osv.
--
#10
Lars
Giga Nørd
15-08-2019 12:17

Rapporter til Admin
#0 Jeg tror at hvis du kontakter Jobcentret, bliver de helt sædtunge i koglerne af at piske nogle arbejdsløse borgere igang for dig.
--
Sidst redigeret 15-08-2019 12:18
#11
Unkown
Giga Supporter
15-08-2019 13:18

Rapporter til Admin
#10 Hehe! Det kunne troes. Tager de også freelancer jobs ind? og ikke kun del/fuld tids arbejde?
--
#12
Unkown
Giga Supporter
19-08-2019 19:12

Rapporter til Admin
Bump
--

Opret svar til indlægget: Udkig efter freelancer til transkription & Tale op...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning