Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nytårs Menu, hva ska i ha?

Af Giga Nørd Dety | 26-12-2019 20:23 | 2056 visninger | 34 svar, hop til seneste
som overskriften siger, hvad skal i have til nytårs aften søger lidt inspiration vi er 5 til spisning, alle år ender vi med reje cocktail eller tunmousse til forret , bøf + ovnbagte kartofler til hovedret og is til dessert, , så der skal ske noget nyt
--
Intel Core i5-2500K, Noctua Nh-D14, MSI Z77A-G45 Gaming, Define S, Samung 850EVO 250gb, GTX970 G.Skill Ripjaws 8Gb 1866
#1
ToFFo
Guru
26-12-2019 20:31

Rapporter til Admin
Aner det ikke. Har ikke set menuen endnu. Den ser jeg på dagen :P (spiser ude) Arh det er jo 2020. Afslutningen af, samt begyndelsen på, et nyt årti! Jeg tager en big tasty, stor menu!
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 26-12-2019 20:32
#2
Comicsdk
Semi Supporter
26-12-2019 20:34

Rapporter til Admin
1 Det bliver en kold fornøjelse, prøv at tjekke vejrudsigten.
--
Random dude on a random forum
#4
Vandkanden
Junior Supporter
26-12-2019 20:38

Rapporter til Admin
Skal være sammen med en kammerat. Har bestilt den store sushi pakke til os.. 110 stk :D Regner med vi med lethed kan klare det! Sidste år gjorde vi samme nr med "kun" 90 stk .. Kæft jeg glæder mig :P
--
#5
myR_
Junior Supporter
26-12-2019 20:41

Rapporter til Admin
Kl. 18 Champagne og snacks til dronningens nytårstale i Søjlesalen Kl. 18.30 6-retters festmenu i The Brasserie Menu Pocheret østers gratineret med hollandaise og pernod 2010 Champagne Blanc de Blancs, Michel Gonet Terrin af torsk serveret med syrnet fløde, purløgsolie samt Baerii caviar 2018 Sauvignon Blanc, La Petite Perrière Helleflynder med champagne sauce, smørglaceret vinterkål samt kørvel 2015 Bourgogne Blanc, Etienne Sauzet Beef Wellington serveret med rødvinssauce, persillepure, trøffel samt ristet skorzonerrødder 2013 Barolo, Pelassa Mont d´or serveret med lys portvin og abrikos kompot (serveres i lokalet af kokkene) 2013 Pinot Gris, Hospices de Colmar Is Surprise (vanilleis og hindbærsorbet) 2016 Semillon, Château du Mont Kl. 23 Kaffe og petit fours i The Brasserie Herefter åbner cocktailbaren i The Lobby, hvor en pianist underholder. Kl. 24 Champagne og kransekage samt festfyrværkeri
--
i7 9700k, Asus RTX 2080 Dual, Z390 Tuf Gaming, 16 GB Ram, 1TB NMVe SSD
#6
TottiNo10
Bruger Aspirant
26-12-2019 20:55

Rapporter til Admin
Steger en 400grams bøf med en blandet salat til.
--
#7
Juletræet
Bruger Aspirant
26-12-2019 21:07

Rapporter til Admin
Vi bliver 3 par i sommerhus, (vi er alle små børns familier) så samme stadie :P Bliver en klassisk 3-retters med en let forret og en lækker stor steg til hovedret. + Wiskey sovs. Og en masse god vin.
--
[I7 [email protected]|RTX 2080|ASUS Z270P|16GB 3200MHz]
--
Sidst redigeret 26-12-2019 21:07
#8
Evil Mushroom
Supporter Aspirant
26-12-2019 21:15

Rapporter til Admin
Ovnbagte torskefileter, masser af salat og frisklavet fuldkornspasta. Så åbner vi nok bare en flaske hvidvin fra skabet. Det er bare fruen og jeg den aften. Vi har ingen planer så det bliver nok enten en film på fjerneren eller næserne i et par godr bøger med lidt ambient downtempo på netradioen.
--
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
#9
Flamingow
Bruger Aspirant
26-12-2019 23:44

Rapporter til Admin
Noget rejecocktail til forret, og noget mørbrad til hovedret også noget ishalløj til dessert. Vi er blot 2 voksne, samt en knejt på 4 og 11, og en pige på 12. Yderst begrænset hvad vi gider gøre ud af det :)
--
#10
Mike
Gæst
27-12-2019 03:12

Rapporter til Admin
Jeg skal fejre nytår med en af min bedste kammi i et forsamlingshus i Albertslund. Han er lige blevet løsladt så det bliver den helt store fest har han lovet. Til forret skal vi have rejecoctail, hovedret store bøffer med bearnaise og dessert trefarvet is! Der skal selvfølgelig også hældes en masse asti der skal skåles med kl00, mokai og dansk pilsner. Bliver fandme konge! Hvis jeg kender ham ret kommer der nok også en stripper eller to og så skal vi måske også på hus bagefter
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Tw1ster
Bruger Aspirant
27-12-2019 04:21

Rapporter til Admin
Bliver sku bare nogle steaks herfra. Skal bare sidde med en enkelt gut der lige er kommet hjem efter halvt år i Thailand
--
#12
Zappo
Ny på siden
27-12-2019 10:14

Rapporter til Admin
Forret/Appetizers: Laver 3 slags Blinis 1; med røget laks på avocado creme og citron 2; med røget laks, creme fraiche, stenbiderrogn, dild og citron 3; med ovnbagt zucchini skive på en mild hvidløgs oste creme Hovedret: Culotte steg med hasselback kartofler og rødvinssauce Dessert: Churros med is
--
#13
Benjiii
Monster Nørd
27-12-2019 10:19

Rapporter til Admin
Vi bliver 15 personer der skal have Tunmousse Oksemørbrad med diverse grønsager, 2 slags kartofler og 3 sovse. (folk er kræsne) Creme brulee Så der købt ind til 100 forskellige drinks. :)
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
#14
the688
Guru
27-12-2019 10:26

Rapporter til Admin
Nogle store bøffer. Vi har et par vi holder nytår med, og har gjort i en del år - og det bliver bare hygge, brætspil og godt samvær. Og forhåbentlig nogle unger der sover. Jo mindre arbejde, og jo mere tid til hygge, jo bedre. Sidste år bestilte vi noget vildt udefra, men det er nemmere bare at koge nogle bøffer, så nu gør vi det. Og så åbner vi noget vin, og noget rom. Synes altid de her "OMG det bliver så vildt"-nytårsfester endte med at blive røvsyge, fordi alle lissom "forventede" at det skulle være vildt, mens det oftest var de her spontane aftener der endte med de bedste fester. De sidste par år har vi også haft det markant sjovere den 30. fordi vi liiige skulle prøvesmage rommen mens vi komponerede festsangene (dem skriver man jo selv!) mens den 31. mere gik op i logistik og have-tingene-klar-og-nytårstale-og-sætte-på-bordet osv osv.
--
"ORK SATME!"
#15
Juletræet
Bruger Aspirant
27-12-2019 13:12

Rapporter til Admin
#14 Hvilke rom kan du anbefale på en nytårsaften ?
--
[I7 [email protected]|RTX 2080|ASUS Z270P|16GB 3200MHz]
#16
Ronson
HOL Moderator
27-12-2019 13:24

Rapporter til Admin
Har 2,25 kg flæskesteg i køleskabet, mon ikke det bliver den. Er så heldig at have telefonvagt i nytårs-ugen for 8. år i streg så det bliver endnu et nytår derhjemme uden krudt og diverse. Næste år har jeg heldigvis ikke vagt til nytår - så tager vi lige 8 år med vagt henover julen i stedet..
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#17
mindbuster
Mega Supporter
27-12-2019 13:35

Rapporter til Admin
#14 "koge nogle bøffer" LOL :D Det bliver en trist nytårs middag for mig, mit komfur er gået I udu, er der nogen der har nogle gode forslag til kold middag ? Tænkte rejecocktail, røget og gravad laks, oste, muligvis prøve at tilberede nogle vinbjergsnegle I mikroovnen, måske kold kartoffelsalat, men hvilket kød skulle man tage til ? Åhh, og bliver et problem med flutes :( Gode forslag ønskes :/
--
Activate Windows Go to Settings to activate Windows
--
Sidst redigeret 27-12-2019 13:36
#18
stenergut
Junior Supporter
27-12-2019 13:43

Rapporter til Admin
det sædvanlige. advocado, rejer, asparges, rogn, dressing mørbrad, bearnaise, bagekartofler, haricot verts i bacon hansens regnbueis, vafler, chokolade sauce.
--
Sidst redigeret 27-12-2019 13:43
#19
the688
Guru
27-12-2019 14:10

Rapporter til Admin
#15 - det er meget smag og behag. Jeg er selv en sucker for rom fra Barbados. Det var en af de få engelske kolonier "back in the day" og de har (kort forklaret) en anden tradition end de mange "spanske" kolonier. Smag noget forskelligt (og hvis det er til at blande i drinks til en flok teenagere, så fuck det, og køb noget Capt. Morgan eller noget :) - men jeg kan anbefale at finde noget Barbados rom. Ellers synes jeg at Riise's "Non Plus Ultra" er fuldstændigt hjernedødt lækker, men den koster også 800-900 flasken. Det er sådan en forkælelses-ting. Igen, "en god rom" er den du bedst kan li' - ski'e med prisen. Det samme med rødvinen :)
--
"ORK SATME!"
#20
Juletræet
Bruger Aspirant
27-12-2019 15:03

Rapporter til Admin
#19 Okay tak ;-) har købt noget foursquare, som jeg endnu ikke har prøvesmagt. Generelt er jeg til de søde, men er begyndt så småt at bevæge mig over i de lidt stærkere (uden sukker)
--
[I7 [email protected]|RTX 2080|ASUS Z270P|16GB 3200MHz]
#21
eric clapton
Junior Nørd
27-12-2019 16:04

Rapporter til Admin
jeg skal og vil have lammekød.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#22
Hitrate
Semi Supporter
27-12-2019 16:06

Rapporter til Admin
Måske sushi eller buffet, ingen alkohol til mig, det dræber hjerneceller.
--
#23
Indvikler
Bruger Aspirant
27-12-2019 16:31

Rapporter til Admin
Er for et par år siden investeret i et par Sous Vide systemer og er vild med de resultater jeg får. Forretten er Kammuslinger, 20 minutter i karret, på en bund af kogt spinat samt et lille pift af revet citron. Hovedretten er Confit de Canard, som snart skal 24 timer i karret, med pommes de Sarladaises samt en god kraftfuld salat. Dessert er Daim-is med jordbær på en mandelmarengs bund.
--
#25
Anomynous
Nørd Aspirant
27-12-2019 16:39

Rapporter til Admin
#18 Advocado? - det lyder dyrt! Vi skal have pommes Anna, morsbrød, salat og til dessert; brownie.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#26
Indvikler
Bruger Aspirant
27-12-2019 16:45

Rapporter til Admin
#25 pommes Anna, husk for guds skyld ikke at købe små kartofler!
--
#28
Anomynous
Nørd Aspirant
27-12-2019 17:25

Rapporter til Admin
#26 Så der er mindre der skal skrælles eller hvad tænker du på?
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#29
Indvikler
Bruger Aspirant
27-12-2019 17:32

Rapporter til Admin
Begik fejlen, pommes Anna skal snittes i meget tynde skiver (helst under en 1mm.) for derefter at lægges i et fad eet lag af gangen hvor eneste hvert lag pensles med en olie/krydderi blanding. Det er godt med ca. 7 til 10 lag eller mere, forestil dig det, med kartofler med en diameter på 1cm. Det er ret meget hurtigere med kartofler med en diameter på 5cm eller mere.
--
Sidst redigeret 27-12-2019 17:35
#31
Stilling
Maxi Supporter
27-12-2019 19:06

Rapporter til Admin
Vi hopper på følgende i år - https://restaurantmellemrum.dk[...]
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#32
Wut
Ultra Supporter
27-12-2019 19:23

Rapporter til Admin
Vi afvikler nytår med et vennepar og samlet 4 børn under 7 år. Så forretten står på tapas udefra mens ungerne får fiskefilet og fritter. Når ungerne så er drattet om kl 21 cirka... forhåbentlig... så hiver jeg en klump muhko op af sous viden (lummerbaljen) og rister det af på grillen og skærer ud i skiver. Dertil broccoli/bacon salat og flødestuvede kartøfler, tilsat uanstændigt meget røvvin. Dessert? Tjah et eller andet der er godt at drikke portvin til. Ost f.eks. Og så' der drinks. Tricket er at lave så meget som muligt i forvejen så der ingen stress bliver :-)
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#33
Slettetbruger4055
Semibruger
27-12-2019 19:45

Rapporter til Admin
#22 Du skulle lige nævne sushi... Orh må ud og købe en dag :D
--
#34
Kronholm
Supporter
27-12-2019 20:58

Rapporter til Admin
FORRET: Hummerbisque Cremet hummerbisque serveret med bagt torsk, basquaise på tomat og fennikel, grøn olie og karse. Hertil skibets lækre hjemmebagte surdejsbrød. MELLEMRET: And Terrin af andelår serveret med syrlig creme og bedebånd. HOVEDRET: Oksemørbrad Rosastegt oksemørbrad serveret med selleripuré, bagte jordskokker, puffet ris samt råmarineret tyttebær. Hertil grov kartoffelmos og okseglace. DESSERT: Panna Cotta Panna cotta serveret med solbærcreme, krystalliseret mørk chokolade og blød karamel. HJEMMEBRAGT
--
#35
alfaman
Ultrabruger
27-12-2019 20:59

Rapporter til Admin
#16 Ronson: Hvordan kan det være at I kører i ... 8 års rul? :D #17 mindbuster: Ang. din ovn som er i stykker: Har du ikke en grill eller et Trangia kogegrejssæt? Man kan virkelig lave mange ting med sådan nogle. Trangiaet kan sagtens bruges indendørs.. Grillen næppe. :) En brødrister kan også riste et flute i en snæver vending. Man kan også stege en bøf i et toastjern, jeg ville dog beklæde den med staniol så der ikke ryger kødsaft ned i den. :) Alternativt kan du købe et fritstående kogeplade, kan fåes fra ca. 149kr for en enkelt, 199 for dobbelt (I HaraldNyborg) og du kan få induktion i IKEA for 369kr (https://www.ikea.com[...]
--
Mvh Anders
#36
*Nox*
Semi Supporter
27-12-2019 22:49

Rapporter til Admin
vi bliver over 20 i år til nytår og vi skal kun stå for desserten. Men den kommer til at består at en en del forskellige småting. Hoved temaet er champagne og marcipan. 1: Flødebolle på marcipan bund med et stykke pære som er pocheret i champagne og med et tykt lag mørk chokolade. 2. jordbær parfait med en hint af champagne. 3. kraftrig chokolade kage med citronkaramel 4. lille appelsin tærte med mandel crem. 5. cheese cake på bund at digestive, nødder, marcipan. Cremen er lavet på hjemme lavet mascarpone og champagne. 6. også en sidste ting jeg ikke lige kan huske lige nu :) men godt nydt år til jer alle
--
Surface Pro 3 I7 8 Gb ram og 512 Gb ssd
#37
LækkerMENU
Gæst
27-12-2019 23:50

Rapporter til Admin
Ærte & Hvidvin Let cremet ærtesuppe, legeret med hvidvin og tilsmagt med hvid trøffel og krydderurtepesto. Der medfølger friskbagt flutes fra bageriet. Laks & Rosmarin Letsaltet laks, Krydderurte mayonaisse, sukkerærter, krydderurter og rugbrødscrumble. (Leveres færdiganrettet i portionsglas klar til servering). Okse & Estragon Tournedos skåret af dansk oksemørbrad. Hertil rødbede- og kirsebærpure, smørbagt hvidløg med estragon, portvinssyltede blommer, kartoffel duchesse med purløg og ristede valnødder, kraftig rødvinssauce. Desserttallerken skovbær Skovbærmousse og red velvet bund, macarons med skovbærganash, brownies med bærstøv, skovbær marshmallow, skovbær- og vaniljesirup.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Brigo
Junior Supporter
28-12-2019 03:29

Rapporter til Admin
For én gangs skyld er jeg sammen med nogle der kan lide en af egnsretterne hjemmefra, (er fra Sønderjylland, men bor på Fyn nu) så den står på følgende: Forret Noget fyldt avocado. Nok noget fyld med krebsehaler og en anden version m. laks. Hovedret Hamburgerryg, brunede kartofler, grønlangkål, kålpølser Dessert Hvad end min kæreste beslutter sig for :) Normalt ville jeg smide noget oksekød i sous vide karet, men i år bliver det back to basics :D
--
R5 1600, Aorus X370 Gaming 5, Vengeance LPX 16 gb ddr4 - 3000 MHz, GTX 980Ti (Asus Strix) 500 GB Samsung Evo 860 + 4 TB WD HDD, Corsair Rm850x

Opret svar til indlægget: Nytårs Menu, hva ska i ha?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE