Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

skal skifte bank

Af Gæst qwerty | 19-01-2021 12:16 | 668 visninger | 9 svar, hop til seneste
hejsa vil ha ny bank, har nu sparnord, nogen der har gode fif? og kan man skifte online evt til en online bank og nogen der ved hvor det er nemmest og hurtigtst at skifte til :D? har self set lidt an selv men vil gerne høre andre inputs:)!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
the688
Guru
19-01-2021 12:19

Rapporter til Admin
Fif? Snak med andre pengeinstitutter, få den bedste deal på din økonomi. Det er ikke ligefrem et "trick" - det er vel bare sådan man gør? Uanset hvilken bank du skifter til, behøver du ikke snakke med din nuværende bank - alt det klarer din nye bank (det lyder som om du helst vil undgå at snakke mere med Spar Nord)
--
"ORK SATME!"
#2
JBK89
Bruger Aspirant
19-01-2021 12:36

Rapporter til Admin
Coopbank kan godt anbefales. Gebyrerne er skåret ind til et minimum ved dem
--
#3
Glenn.seidel
Bruger Aspirant
19-01-2021 12:41

Rapporter til Admin
Hej Qwerty :) Langt de fleste banker er i et eller omfang digitale idag forstået på den måde at alt kan klares over telefonen, via mails eller som onlinemøder, så i princippet kan du vælge en hvilket som helst bank. Hvis du søger en rent digital bank kunne LunarWay være et bud, jeg tror de fungere fint som alm. transaktionsbank altså med kort, konti osv. Jeg tror dog hurtigt de kommer lidt til kort, i større sager (F.eks. boligkøb) Alle banker vil fortælle dig at det er nemt og hurtigt at skifte. Og det er det reelt også, det der tager længst tid er nærmest at få leveret et betalingskort. Mht. priser minder de fleste banker om hinanden, og prisen afhænger af dit engagement. Er du under 27 og i øvriget passer dine ting, ikke står i RKI osv. vil de fleste banker nok gerne have dig. Er du over 27 vil de fleste banker ikke længere betragte dig som ungdomskunde, og så vil det typisk være mindre attraktivt for bankerne at få dig som kunde medmindre du har et engagement banken kan overtage (Billån, boliglån investering) Mvh. Glenn Bankrådgiver i Frøs Sparekasse
--
#4
Glenn.seidel
Bruger Aspirant
19-01-2021 12:44

Rapporter til Admin
Er også enig med 2# at Coop kunne være et fint bud, men igen afhængigt af alder og engagement. Er du over 27 og ejer ingen fast ejendom, vil du sikkert være fint tilfreds med COOP. Er du under 27 vil langt de fleste banker kunne tilbyde dig alt du skal bruge til din daglige økonomi gratis. Har du et større engagement tror jeg ikke at COOP kan dække dit behov.
--
#5
Phyxius
Elitebruger
19-01-2021 12:47

Rapporter til Admin
Vi er for nyligt skiftet til Jyske Bank, og er indtil videre meget tilfredse. De er endda også til at få fat på i weekenden.
--
#6
zaicrez
Supporter
19-01-2021 12:59

Rapporter til Admin
Jeg skiftede i foråret sidste år fra Sparekassen Vendsyssel til Alm. Brand bank og sparede derved tæt ved 10.000,- om året sammen med min kone i både rente og forsikrings besparrelser. Desværre er Alm. Brand bank siden solgt til SydBank, så kigger lige med her da jeg nok også ender med at ville skifte (igen)..
--
g0t r00t?
#7
ramos
Ultra Supporter
19-01-2021 14:28

Rapporter til Admin
Du er nød til at identificere dine specifikke behov, herunder årsagen til du ønsker at skifte bank. Hvad er vigtigst for dig, lav (negativ) indlånsrente, udlånsrenter (kassekredit, bil- og boliglån), skal banken kunne tilbyde realkreditlån eller må det ligge hos en anden? Handler du meget med værdipapirer, og på hvilke markeder? Hvad med App'en og hvilke kreditkort de tilbyder?
--
#8
Inspector Gadget
Supporter Aspirant
19-01-2021 17:08

Rapporter til Admin
Coop Bank har for nyligt lanceret realkreditlån med indbygget Coop bonus via Totalkredit, så de er blevet markant mere konkurrencedygtige for folk, der søger en bankforbindelse til det hele inklusiv boligfinansieringen: https://coopbank.dk[...] Er selv kunde hos Jyske Bank og har nydt godt af tiden med deres billige bankboliglån (Jyske F1 mv.). De har dog strammet gebyrskruen gevaldigt de senere år og overvejer af den grund selv at skifte til Coop Bank eller en anden konkurrencedygtig spiller ved en kommende omlægning af realkreditlånet.
--
https://duelhost.dk[...] | Landets bedste webhotel med dansk support
#9
bjoeg
Ultrabruger
19-01-2021 17:17

Rapporter til Admin
Kig på de produkter du har behov for idag, og indenfor fremtiden og verificér om din nye bank kan hjælpe dig med det eller gøre det billigere. F.eks. banklån, boliglån, investeringer, pension m.v. Hvis det blot er indlån med et kort knyttet til, er der ikke den store forskel fra bank til bank udover evt. kortbebyr, især hvis der er tale om mindre end 250.000, da flere og flere banker indfører minus-rente hvis du har visse engagementer hos dem over denne beløbsgrænse.
--

Opret svar til indlægget: skal skifte bank

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login