Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Elektriker spørgsmål - Kip relæ og LED belysning

Af Gæst Len | 20-01-2021 12:13 | 288 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej HoL Jeg har et elektriker spørgsmål, da jeg skal til at ordne lys/strøm i mit sommerhus. Jeg er uddannet elektriker for mange år siden, men har ikke arbejdet som det siden da, så er lidt rusten... Jeg har udfordringer med, at jeg ikke kan slukke mit lys i køkkenet. Der sidder et kip-tryk (afbryder med fjeder) til at tænde og slukke. Hver gang jeg trykker på den, larmer det oppe fra loftet. Det viser sig, at støjen kommer fra dette kip-relæ: https://imgur.com[...] Ud fra hvad jeg har kunne finde, er relæet ikke kompatibelt med LED-belysning, som jeg har i stort set hele sommerhuset. Mit spørgsmål er så: Kan jeg nøjes med at skifte relæet til et andet relæ, som er kompatibelt med LED-belysning, eller kan jeg helt sløjfe kip-relæet og dermed også fjerne fjederen i min afbryder? Håber der er en el-kyndig der kan hjælpe. Pft. :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
RodaZ
Junior Supporter
20-01-2021 13:15

Rapporter til Admin
Den her skulle kunne tage op til 200w led med elektronisk ballast: https://www.lavprisel.dk[...] Der står lidt om det her: https://cdn.findernet.com[...] Det billigste er nok et par nye relæer hvis det er korrespondance med mere end to afbrydersteder, jeg mener krydsafbrydere koste ca 300 kr stykket.
--
#2
stallemanden
HOL Moderator
20-01-2021 13:21

Rapporter til Admin
Det har er med al sandsynlighed noget at gøre med, at der er for lidt belastning på, i forhold til, hvad relæet kræver. Det relæ #1 linker til, virker fra 1W, så det burde virke.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"

Opret svar til indlægget: Elektriker spørgsmål - Kip relæ og LED belysning

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login