Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mus føles sluggish på macbook PRO m1

Af Monsterbruger sebson | 03-03-2022 08:04 | 891 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har nu haft min M1 macbook pro i et års tid og er super tilfreds med den som en sofa computer. Jeg har min gaming stationære jeg bruger til ja gaming osv, og så bruger jeg min macbook til at surfe på internettet mm når jeg sider i sofaen. Nu er jeg så også begyndt at bruge den til at kode IOS apps i XCode, og til dette har jeg sat et dock op ved min stationære så jeg kan sætte den til skærm mus og tastatur. Det er her problemet kommer. Hvis jeg bruger min MX master 2S føles mus bevægelsen super sluggish som om den reagere utroligt sløvt. Men hvis jeg bruger min gaming mus (Razer Mamba) er problemet MEGET mindre.. Jeg syntes jeg har prøvet at lege en del med settings og lign, men jeg kan ikke få min MX master til at reagere lige så godt som min mamba... Er jeg bare "tvunget" til at bruge min mamba, eller er der forhåbenligt nogen herinde der har en fed løsning..
--
Ryzen 3900X, Asus ROG 1080 SC
#1
dwal
Ultra Supporter
03-03-2022 09:00

Rapporter til Admin
Jeg havde samme problem med min MX 2S - Synes ikke at kunne finde ud af en løsning. En MX 3S fungerer dog fint via bluetooth f.eks.
--
Halvgammel, men helt gnaven.
#2
TinkyWinky
Ny på siden
03-03-2022 19:15

Rapporter til Admin
Har oplevet at Bluetooth ikke er så godt på MacOS og der er en smule delay. Har du evt. stadig den 2,4Ghz USB-A receiver som der fulgte med? Prøv at sæt den i en USB-A port tilkoblet din MacBook. Det burde løse problemet.
--
#3
sebson
Monsterbruger
04-03-2022 09:19

Rapporter til Admin
Jeg må lige prøve med USB dongle og se om det gør en forskel.. Ville bare være lidt træls idet jeg også bruger den MX master til den når jeg ikke bruger docken så skal jeg alligevel have en skide dongle med rundt (USB C-A)
--
Ryzen 3900X, Asus ROG 1080 SC

Opret svar til indlægget: Mus føles sluggish på macbook PRO m1

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE