Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Valg af BILLIG studie bærbar

Af Bruger Aspirant Orpedo | 25-08-2010 02:39 | 1244 visninger | 1 svar, hop til seneste
Hey alle.. Har lovet mine forældre at hjælpe med at finde ud af hvilken bærbar de skal købe til min lillebror i fødselsdagsgave. Der er egentlig ikke rigtigt de store krav til ydeevne, da han kun kommer til at benytte officepakken og webbrowsing, men den må gerne have en ok batterilevetid og ikke veje alt for meget. Yderligere skal skærmen være i størrelsen 12.1" - 15.6" (13.3"-14.1" ville være ideelt), og så skal det for alt i verden IKKE være en Hp. Ud over de krav skal den bare være så billig som overhovedet mulig. Det bedste bud jeg har fundet frem til, ind til nu er: ASUS Eee PC 1201HA Seashell http://www.edbpriser.dk[...] Men er der nogen som har et bedre forslag til hvad man ellers kan købe?
--
P4 Prescott 3,0 GHz - 512MB DDR PC3200 - 1x60GB + 1x8GB + 160GB - GeForce 6800 GT 128MB DDR - IBM 17" P76 1920*[email protected] - MSI 3.0
#1
Snede
Ny på siden
25-08-2010 03:24

Rapporter til Admin
Den Asus der skal han ikke vælge, den har kun en 1,33 ghz Atom processor i sig. Min egen netbook der er overclocket til 2Ghz er selv meget langsom, men er ok som studie bærbar, til office pakken, meen måske er den ikke det bedste hvis han skal køre tunge PowerPoint præsentationer. Min bærbar laves endnu, og er endda rigtig billig: http://www.edbpriser.dk[...] Den kan overclockes til 2 ghz hvis man ønsker det. Den her Lenovo ligger i sammen prisklasse som den netbook du linker til, men den har dog mange flere pruheste, og et "ordenligt" grafikkort". http://www.edbpriser.dk[...] Desuden er Lenovo jo kendt for Kvalitets produkter, da det jo er IBM. Skal der endnu mere skub i den, tror jeg at han vil finde denne for mere end rigelig til en studie bærbar: http://www.edbpriser.dk[...] Den køre med en Dual core processor, og igen et okay GFX. Det er sådan lige hvad jeg kan komme på, ingen af dem har fantastisk batteri tid, men du kan nok godt forvente 1-2 timer!
--

Opret svar til indlægget: Valg af BILLIG studie bærbar


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: