Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Kandidater til en USB-c Docking Station til ASUS V...

Af Ultrabruger Najdorf | 10-02-2019 22:34 | 629 visninger | 4 svar, hop til seneste
hej Jeg har en ASUS VIVOBOOK R558UR--DM226T som jeg leder efter en docking station til. Jeg kører Windows 10 Home 64 bit version. Det skal være til USB-C, da jeg kun har et stk. USB 3.0, som jeg gerne vil have friholdt ved normalt brug. Mit USB-c stik er, så vidt jeg kan se, kun til data (ss og et trefork lignende symbol), men jeg kan ikke finde ud af om det understøtter USB 3.0 eller 3.1 standarden. Behov for interfaces (minimum): - 1x HDMI (kører normalt 1920x1080) - 1x ethernet - min. 3x almindelige USB (type A) Spørgsmål: 1) Kan jeg regne med at en tilfældig usb-c docking station virker med min PC? 2) kan jeg bruge de docking stationer, der er understøtter strømforsyning via USB-c, selv om jeg kommer til at tilslutte min almindelige adapter parallelt? 3) hvad skal der egentlig til for at man kan starte sin PC fra docken og derved anvende den uden låget klappet op? 4) Kan nogen hjælpe mig med, hvordan jeg få søgt nogle brugbare kandidater frem? Jeg har forsøgt via edbpiser, men filtreringsmulighederne virker utilstrækkelige. Tak mvh Najdorf
--
#1
jesperkbh
Super Supporter
11-02-2019 09:29

Rapporter til Admin
Den her har jeg selv kigget på, den har fået gode anmeldelser . https://www.belkin.com[...]
--
#2
Najdorf
Ultrabruger
11-02-2019 20:20

Rapporter til Admin
ref. #1 Tak for forslaget - den ser s,mart ud, men Belkin docking station er til opladning af enheder via USB-C stikket, men det understøtter min bærbare ikke. Nogen der ved, om det stadigt vil fungere?
--
#3
Mion
Super Nørd
12-02-2019 09:47

Rapporter til Admin
det er en USB standard, så hvis din pc ikke spørger om ladning, så vil den bare fungere som en normal USB dock.. så det skulle ikke være et problem, og så har du jo muligheden for ladning i fremtiden. det kræver dog du både tilslutter dock og lader på samme tid. Ellers kan du jo købe en af de billige USB-C amazon.de docks, som er væsentligt mere kompakte, hvis det er.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#4
Najdorf
Ultrabruger
14-02-2019 22:56

Rapporter til Admin
#3 Tak for svar. Jeg har i dag haft mulighed for at tese med en lånt travel dock fra HP (HP USB-C Mini Dock), den er forberedt til video også, men det virkede ikke med min bærbar. Billedet kom ikke videre til min skærm, så det kunne tyde på at en en docking station løsning alene kan bidrage med ekstra usb porte, hvorfor det nok er billigere løsninger end en decideret docking station. Giver ovenstående mening?
--

Opret svar til indlægget: Kandidater til en USB-c Docking Station til ASUS V...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning