Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Reparér eller udskift?

Af Bruger Aspirant PatrickMOJensen | 20-02-2019 21:40 | 466 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej folkens, jeg sidder med et dilemma. Kort fortalt er batteriet i min bærbar gået helt dødt og kan ikke lades op, og så vil den ikke opdatere når den lukker ned eller genstarter. Jeg studerer til Bygningskonstruktør og skal bruge den til at tegne i Revit, men siden jeg er i praktik nu har jeg ikke meget brug for den før 7. semester til sommer. Mit spørgsmål er om jeg kan slippe afsted med at skifte batteriet, eller om jeg bør skaffe mig en ny selvom jeg reelt set kun skal bruge den i ét semester mere? Hvis der er flere Revit-brugere der læser dette ville jeg blive rigtig glad for et forslag eller to på passende maskiner til gode priser (man er vel studerende!). Skrotbunken det drejer sig om er en 2,5 år gammel Acer Aspire VN7-592G Signature Edition. Processor: Intel(R) Core(TM) i5-6300Hq CPU @ 2.30GHz RAM: 8,00 GB (7,87 GB kan bruges) System: 64-bit operativsystem Windows udgave: Windows 10 På forhånd tak!
--
Sidst redigeret 20-02-2019 21:41
#1
Duckman
Mega Nørd
20-02-2019 21:49

Rapporter til Admin
Ingen grund til at udskifte, det der er en fin og kvik computer. Batteriet kan skiftes. Problemet med opdateringen må være software relateret, der er umiddelbart ikke nogen hardware defekter der kan give det problem. Nyt batteri og en re-installation, så bør den være flyvende igen.
--
Whatever
--
Sidst redigeret 20-02-2019 21:49
#2
Fc Junkies
Nørd
20-02-2019 21:50

Rapporter til Admin
Find eventuelt batteriet på aliexpress
--
Mvh Fc Junkies
#4
DeXTer_DK
Super Supporter
20-02-2019 22:39

Rapporter til Admin
Jeg har ikke selv direkte erafaring med Revit, Men jeg har bekendt der kører på ligende hardware som dig og det kører helt fint. :) Som jeg forstår det så starter den fint når den er i stikkontakten ? eller er der slet ikke liv i den ? Hvis du slet ikke kan få liv i den kan det også være din strømforsyning. Men tænder den fint fra stikkontakten så ville jeg prøve at gå efter et ny batteri, bærbaren er jo faktisk fin nok, du skal smide en del penge for at få tilsvarende der er ofte meget at spare ved at finde det på ebay fra eu. På linux og Mac kan man nemt få batteri info som fortæller noget om ladninger og helbred, som kunne understøtter teorien om det er batteriet den er gal med. (hvis den selvfølgelig kan starte) jeg ved ikke lige hvordan man gør på windåse i dag, men jeg mener jeg tidligere har brugt dette 3 parts værktøj: https://www.nirsoft.net[...] måske man kan få noget info via https://www.windowscentral.com[...]
--
"Always bear in mind that your own resolution to succeed, is more important than any other one thing."
#5
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
21-02-2019 09:51

Rapporter til Admin
Har du prøvet at fjerne batteriet og så sætte den i stikkontakten. Min svigermor har også lige haft et helt dødt batteri, købte et nyt til den og så virkede den som før. Et nyt batteri koster 400 -600 kr (hurtig søgning, måske nogen billigere). Det er en fin computer og den kan sagtens sælges videre, hvis du ikke skal bruge den efter endt studie. Næsten nyt batteri med kvittering, vil ikke forringe værdien af den. Jeg ville ikke købe et nyt batteri på Aliexpress og lignende. Hvis du gør så vær opmærksom på at du får et på 4600Mah som det originale. Det originale er Li-Po ikke Li-ion. De kan dog fåes til under 300 kr sendt vi Europa (Tyrkiet eller Holland), cirka ½ pris af dansk købt, så måske det er fristende.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.

Opret svar til indlægget: Reparér eller udskift?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning