Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Ny gamer bærbar eller stationær + ældre MacBook?

Af Superbruger method | 14-03-2019 20:04 | 464 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Beklager, et lidt langt indlæg, men det synes jeg næsten, at der kræves, hvis jeg skal kunne forklare min situation godt nok. Jeg står i en situation lige nu, hvor jeg ikke kan tage stille til, hvad jeg skal gøre. Jeg har en stor kærlighed til WoW, og det er næsten det eneste spil, som jeg spiller. Jeg kan også finde på at tage et slag Diablo 3 engang i mellem, men primært står den på WoW. Og med en skade jeg pådrog mig i sidste måned, er jeg desværre sygemeldt fra mit arbejde indtil ultimo juli. Det er røv, men det positive er så, at der er mere tid til gaming :) Min efterhånden aldrende stationære gamer PC fra 2012, er dog ved at være lidt sløv i betrækket, og selvom jeg måske godt kunne yde lidt førstehjælp til den vha. div. nyt hardware, så banker mit hjerte mere for nyt, nyt, nyt. Og med penge tilbage i SKAT, så er det lige til højrebenet. Twist: Jeg er også meget afhængig af min MacBook Air fra 2011, da jeg (vi) bruger AirDrop rigtig meget fra vores iPad(s) og iPhone(s) så vi kan droppe billeder direkte på MacBook'en. Det er rigtig fedt og nemt, og dejligt vi kan gå udenom iCloud på den måde - Ja bare kald mig gammeldags. Den er dog også ved at være halv sløv, så der kommer nok også snart en merudgift, så derfor tænker jeg to scenarier. Hvad ville I gøre? A: Købe en gamer bærbar til en 12-14.000 kr. (Jeg tænker måske den nye Legion Y740) og lade det være dét. Her vil jeg få en fed gamer bærbar og være mobil med min computer. Jeg kan nemt sætte mig i stuen og "chill-game" når kæresten klager over, at jeg har buret mig inde på kontoret for længe, og jeg kan nemt tage en fed gamer bærbar med til mine venner, og undgår at skulle spille med 10 fps på en MacBook Pro. PS. MacBook Pro og gaming skal jo også bare holde sig fra hinanden ;-) Eller... B: Købe en god færdigsamlet stationær PC til en måske 7.000-9.000 kr. (mine krav er ikke højere, og skal ikke ud i samle-selv) og derudover en lidt nyere MacBook Pro/Air, som er lidt hurtigere end den MacBook Air fra 2011, som jeg har i dag. Den kan vel findes til en 5-6.000 kr. hvor jeg så ender på ca. samme budget. Svaret er måske selvsagt, men kan ikke finde ud af, hvad jeg får ud af en god gamer bærbar, da jeg aldrig har ejet en før, og kan ikke svare på, om det kan opveje for en færdigsamlet stationær til de der 7-9.000 kr. hvor jeg så samtidig kan få en nyere og hurtigere MacBook Air/Pro også. Kom gerne med jeres for og i mod :-) Tusind tak.
--
#1
Fc Junkies
Nørd
14-03-2019 20:34

Rapporter til Admin
Det er 20 år siden jeg sidst har haft en stationær, har altid brugt bærbar fordi at det er fedt at kunne smide den i en rygsæk. Men der er jo ingen tvivl om at man får langt mere computer i en stationær og hsr mulighed fortsat at kunne opgradere. Jeg ville altid selv vælge en bærbar, men syntes at priserne er høje for tiden...
--
Mvh Fc Junkies
#2
SpaceBoot
Elitebruger
14-03-2019 21:05

Rapporter til Admin
Jeg er personligt ikke så meget for "gamer bærbar" de larmer og man får mindre ydelse for pengene i forhold til en stationær, så jeg vil personligt game på en stationær.
--
#3
bobson
Mega Supporter
14-03-2019 21:48

Rapporter til Admin
#0 Hvis du virkelig kun spiller et enkelt spil, så ville jeg ikke bruge penge på en stationær, så hellere en laptop, men jeg et også lidt bidt af lækre gadgets :) Jeg har lige solgt min stationære og skal enten have en laptop, eller gå over til konsol. Jeg har tidligere haft denne her, og overvejer den igen: https://www.elgiganten.dk[...] Cirka 12000 fra Outlet
--
#4
Morpheuz1986
Maxi Supporter
14-03-2019 22:07

Rapporter til Admin
Hvis du vitterligt kun spiller D3 og WoW, så tror jeg en meget enkelt opgradering kunne gøre det. Ingen af de spil kræver ret meget af pc'en. Alternativt så er jeg die hard stationær fan. Bærbare larmer, koster mere og giver dig bare ikke samme muligheder som en stationær. Det sagt, så med det behov du beskriver, så kunne en bærbar være en fin løsning for dig, eventuelt med en ekstern skærm.
--
Knowlegde is power and power currupts Study hard - Be EVIL !
#5
fuerzzz1
Elite Supporter
14-03-2019 22:33

Rapporter til Admin
Uden at gå ind i Debatten om Mac eller PC, så er den bedste kombi ALTID både en bærbar og en stationær. Det her med en gamer bærbar som "kan det hele" er ofte dyrere i sig selv end begge dele tilsammen. Og har man heldr ærligt brug for at spille highend-games i toget? + du får større skærm, + du har en "reserve" hvis noget går galt med den ene - fx til at lave en ny Win10 Usb-stick. Jeg har altid kun brugt bærbar til skolebrug, eller andet tekst, eller nogle ret simple spil. Og det gider jeg ikke smide 3-4000 kr ekstra efter for at få et 1070 eller lign i den bærbare. Samtidig har du den fordel med en stationær, at hvis du kommer til at spilde en cola ned i den, så skifter du tastaturet, ikke hele maskinen. Dog kan man godt have brug for en bærbar også, men næppe til mere end lektier, eller youtube hvis man fx er længere indlagt på sygehus eller lign. Men så er kombien også perfekt til det. HAr du engelig brug for et highend, men alligevel transportalpelt system, så bygger du en ITX maskine, ikke køber en "gamer bærbar".
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
--
Sidst redigeret 14-03-2019 22:34

Opret svar til indlægget: Ny gamer bærbar eller stationær + ældre MacBook?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning