Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Opgrader RAM i y520

Af Gæst DoctorDahl | 14-03-2019 20:12 | 412 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej! Jeg står og vil opgradere mine RAM fra stock 8gb (1 stick) med yderligere 8gb. Her kommer spørgsmålet så, om man kan tilføje ekstra RAM med samme specs men fra forskelligt mærke? Min Bærbar er en Lenovo legion y520, og motherboardet er et Provence-5R1. Mine nuværende RAMs oplysninger: Physical Memory Memory Bank BANK 0 Description Physical Memory 0 Device Locator ChannelA-DIMM0 Capacity 8,0 GB Speed 2400 Mhz Manufacturer Samsung Data Width 64 bit Memory Type Unknown Form Factor SODIMM Jeg har kigget på de her, som jeg så vidt jeg kan se har samme tekniske specs, men er som sagt i tvivl om jeg overser noget? https://www.proshop.dk[...] På falderebet vil jeg også gerne høre om der er nogle der har erfaringerne med hvor meget man vinder på en sådan RAM opgradering, - om det overhovedet giver mening? Spiller hovedsagligt Csgo og Rocket League. På forhånd tak! :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
crucial-kid
Redaktør
14-03-2019 21:33

Rapporter til Admin
Løber du tør, så ja. Gør du ikke så nej. Så simpelt er det. Hvis sadlen på din cykel er høj nok, så vinder du ikke noget på at købe en, som kan gå højere op. Så simpelt er det med RAM. RAM vil som udgangspunkt finde den laveste fællesnævner. De har nogle JEDEC fastlåste indstillinger, og den som har de langsommeste, bør bliver indlæst for at sikre, at det fungerer. Det er dog en regel med huller, men sådan bør det virke. Mærket er røv ligegyldigt, det er et spørgsmål om, hvorvidt BIOS'en kan håndtere to potentiel forskellige profiler. Det plejer ikke at være noget problem, men ville nok altid opdatere BIOS'en inden via Lenovo Companion/Vantage.
--
Mvh. Thomas Christensen.
--
Sidst redigeret 14-03-2019 21:33
#2
fuerzzz1
Elite Supporter
14-03-2019 23:09

Rapporter til Admin
Jeg ville ikke opgradere den, med mindre du har noget helt specifikt RAM-krævende. Hvis du håber på "overall" bedre performance vil det være minimalt.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !

Opret svar til indlægget: Opgrader RAM i y520

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning