Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ Mediecenter

Lyd problemer med Nvidia Shield TV

Af Super Supporter Benger | 12-03-2018 20:21 | 823 visninger | 5 svar, hop til seneste
Godaften! Jeg har i dag været nede og hente en Nvidia Shield som skal agere medie center da jeg har hørt meget godt om denne. Jeg kommer hjem og får sat den op samt får testet lidt Tidal samt Netlfix og opdager straks at jeg har nogle små lyd udfald, ikke at lyden falder helt ud, men den skruer lige hurtigt ned og op igen indenfor et sekund ish. Jeg kunne fremprovokere problemet ved at spille samme scene i en netflix serie og den gjorde det næsten samme sted hver gang. Mit setup er som følgende: Nvidia Shield -> HDMI -> LG B6 -> optisk ud -> DAC converter -> NAD forstærker Fejlen opstår umiddelbart kun på anlægget og ikke når jeg bare bruger fjernsynets højttalere. Dog skal det siges at jeg ingen problemer havde før da jeg bare brugte Netflix app'en på fjernsynet. Er der nogle kloge hoveder der kunne have en idé om hvad der kunne skyldes eller har oplevet noget lign?
--
6700K @ EKWB | Asus Z170 Maximus VIII Hero | 32GB DDR4 3000MHz | EVGA 1080Ti @ EKWB | Samsung 850 PRO 512GB | Dell S2716DG
#1
Kruse
Super Supporter
12-03-2018 21:18

Rapporter til Admin
Det gjorde min på et tidspunkt da den var sat til 7.1, men der var kun 5.1 surround tilsluttet, så lyden "forsvandt" ind i mellem! Det kunne du prøve og tage et kig på!
--
#2
Benger
Super Supporter
12-03-2018 21:26

Rapporter til Admin
#1 Jeg sidder med et 2.0 setup, og den var sat til "High Quality Stereo", prøver lige "Stereo" for at se om det skulle gøre en forskel. Edit: Nope, still the same. Enheden var en returneret vare, og jeg er her bange for at det er fordi den er defekt?
--
6700K @ EKWB | Asus Z170 Maximus VIII Hero | 32GB DDR4 3000MHz | EVGA 1080Ti @ EKWB | Samsung 850 PRO 512GB | Dell S2716DG
--
Sidst redigeret 12-03-2018 21:29
#3
Benger
Super Supporter
13-03-2018 11:10

Rapporter til Admin
OP - Løsning søges stadig.
--
6700K @ EKWB | Asus Z170 Maximus VIII Hero | 32GB DDR4 3000MHz | EVGA 1080Ti @ EKWB | Samsung 850 PRO 512GB | Dell S2716DG
#4
G34R
Monsterbruger
13-03-2018 15:42

Rapporter til Admin
Det er ikke dit fjernsyn der automatisk laver noget reduktion i lyden for at det skal være mere "smooth"? Tjek indstillingerne på fjerneren :-)
--
Hjemløs gamer, ses på hjørnet.
#5
Benger
Super Supporter
13-03-2018 18:15

Rapporter til Admin
#4 - jeg ved ihvertfald nu at det er fjernsynet eller derefter det sker, jeg har i dag testet det på arbjdet gennem en marantz reciever, og der var ingen problemer. Det sjove er at der ikke er lavet om på konfigurationen derhjemme, udover at det er shielden der nu leverer streamen og ikke fjernsynet. Dog kan det selvfølgelig være nogle settings der er bundet til hdmi kanalen på fjernsynet, så jeg tjekker lige når jeg er hjemme - tak! :)
--
6700K @ EKWB | Asus Z170 Maximus VIII Hero | 32GB DDR4 3000MHz | EVGA 1080Ti @ EKWB | Samsung 850 PRO 512GB | Dell S2716DG

Opret svar til indlægget: Lyd problemer med Nvidia Shield TV


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar: