Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp ang. mobilabonnement søges

Af Bruger Tobikaj | 01-03-2011 16:09 | 823 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey HOL'ere. Eftersom min sidste mobiltelefon ikke brød sig om at blive vasket sammen med bukserne, har jeg været ude og finde mig en ny. Valget faldt på en smartphone. Tidligere har jeg kun brugt min mobil til tale og sms, men jeg vil nu på den nye skulle bruge data meget mere - og her kommer spørgsmålet så: Kender I et sted, hvor man kan danne sig et overblik over alle de forskellige tilbud, der er derude? Eller, er der måske direkte nogle anbefalinger til specifikke abonnementer? (Google var ikke super behjælpelig). En del af mit problem ligger i at jeg ikke har nogen ide om hvor meget data en telefon bruger. Hvor mange MB går til at holde vejret, klokken, mails (you get the picture - standard smartphone ting) opdateret? 1GB/md.? Mvh Tobikaj
--
#1
Tobikaj
Bruger
01-03-2011 16:51

Rapporter til Admin
Sen eftermiddagsbump.
--
#2
winedoze
Elitebruger
01-03-2011 17:00

Rapporter til Admin
http://www.hardwareonline.dk[...] http://www.mobildebat.dk[...] http://www.mobildebat.dk[...] http://telia.dk[...] http://hwt.dk[...] har jeg fundet ved at søge på google :) fra telia: 300 MB Giver dig datatrafik nok til at tjekke nyhedssites og mails på mobilen hver dag. Du kan følge med i sportsresultater, tjekke erhvervsnyheder, kurser og finde vej via Google Maps. 1GB Passer godt til dig, der ind imellem har behov for at være online på farten - f.eks. for at tjekke mails og surfe lidt i sommerhuset. 3GB Passer godt til dig, der vil kunne maile og surfe når-som-helst-hvor-som-helst. 5GB Til dig, der har et stort behov for at være online på farten, tjekke mails, surfe, downloade og se TV. 10GB Passer til dig, der er meget på farten, og ønsker max hastighed uanset hvad du foretager dig online.
--
Steam: likecss123 Skype: winedoze Xbox live: winedoze eller winerdoze
#3
Tobikaj
Bruger
01-03-2011 20:31

Rapporter til Admin
Takker ydmygt! : )
--
#4
winedoze
Elitebruger
02-03-2011 15:07

Rapporter til Admin
så lidt :) er kun 13 så det burde du godt kunne have fundet selv :D men det går nok.. men husk næste gang søg før du spørger :)
--
Steam: likecss123 Skype: winedoze Xbox live: winedoze eller winerdoze
#5
Rodding
Monster Nørd
02-03-2011 15:11

Rapporter til Admin
Nu har jeg prøvet både: Telia, TDC, Telmore, 3 og Oister som jeg har nu, og der har egentligt været problemer alle steder undtagen hos Telmore, det var også der jeg klart havde best forbindelse og kundeservice. Skal snart skifte tilbage, så ville klart vælge Telmore hvis jeg var dig.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp ang. mobilabonnement søges

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning