Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

hjælp til at finde en telefon?

Af Semibruger coppsen | 26-05-2019 00:00 | 788 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej :) Min telefon er desværre ved at leve det sidste. Touch funktionen er lige stoppet med at virke. eller det vil sige at når jeg skal skrive adgangskoden kan jeg kun trykke på 1,2,4,5 og kan derved ikke låse den op. Jeg skal derfor ud og finde ny. Har i nogle gåde råd til at budgetvenlig telefon? Har i øjeblikket en Iphone 6, og har også været rigtig godt tilfreds med det. men er åben overfor at prøve nye mærker, problemet er bare, at jeg aner simpelthen ikke hvad de forskellige kan, og søger derfor lidt hjælp. mine behov er ikke de største. Jeg ville gerne have en telefon der måske have en lidt større skærm end min nuværende med det er ikke et krav. Dog er det er krav at den skal have et kamera på niveau eller bedre end min nuværende, kunne lave internet deling.og selvfølgelig have adgang til diverse apps som spotify, facebook, snapchat osv. Jeg er nysgerrig på en huawei, men jeg er lidt bekymret over at købe en, da jeg ikke ved hvad usa/kina's handelskrig kan have af betydning i fremtiden:) på fårhand tak :)
--
#1
fuerzzz1
Elite Supporter
26-05-2019 00:07

Rapporter til Admin
Du kan roligt høbe Huaweii. Da jeg skulle bruge en budgetvenlig røg jeg dog på Nokia. Men jeg er også en klovn til at glemme dem i toget eller hos en ven eller bare et sted gg. Skulle jeg have en Lige nu, ville jeg nok se enten på Huaweii P Smart, eller de ser SAmsung der hedder noget andet end S (se elgiganten-dk) de er tit til omkring en tusse. Der er mange muligheder. Nokiaen er jeg glad for fordi den holde strøm mere end en dag, så den gør ikke flad hvis jeg en aften glemmer at lade den inden jeg sover. Men det gør mange andre nok heller ikke. Synes bare jeg har hørt om folk som ikke engang kan komme igennem en dag uden deres tlf er flad ;)
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
#2
fuerzzz1
Elite Supporter
26-05-2019 00:09

Rapporter til Admin
Det helt optimale hvis du både vil have gode billeder OG langt batteri, er en Nokia 3210 (den "nye model"), og have et decideret digitalt kamera til billeder - men kommer an på hvor meget du går op i billeder, eller om det bare er til "selfies" osv.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
#3
bobson
Giga Supporter
26-05-2019 01:12

Rapporter til Admin
Køb du en Pixel 3A, så får du ikke bedre software og kamera :)
--
#4
Mr. WoLF
Guru
26-05-2019 02:28

Rapporter til Admin
Apple iPhone 8 64GB
--
#5
HrLarsen2
Nørd
26-05-2019 10:09

Rapporter til Admin
Leder selv efter ny telefon, https://www.hardwareonline.dk[...] Der blevet anbefalet A50, og Nokia som jeg går ud fra er 8ern. Jeg er desværre ikke Æble dreng, så kan ikke anbefale noget der. Men nu nævnte du skærmen, og der faldt jeg over A70 udgaven istedet for A50. Den kommer med en 6.7" over A50's 6,4” , hvilket måske tipper mig over på den. Ja det en stor skærm, men har aldrig den i lommen alligevel.
--
9600K, 2070RTX, 16GB, PG279Q, AE-5, HD800 2600K, 970gtx, 8gb, BenQ XL2730
#6
LgT
Maxi Supporter
26-05-2019 10:43

Rapporter til Admin
Moto G6/7 er også god value for money. Selvom jeg ikke er SÅ bekymret for Huawei, så slipper du for den risiko. En anden fordel ved Moto / Nokia er at de kører Android One - så er du ude over Huaweis middelmådige support på ældre modeller. Specielt sidste års modeller burde du kunne få på et godt tilbud.
--
#7
Jens
Gæst
26-05-2019 10:50

Rapporter til Admin
Rigtig dårligt tidspunkt at købe Huawei. Slå huawei google ban op du vil se hvorfor.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Thomas
BOFH
26-05-2019 11:16

Rapporter til Admin
Jeg ville nok være afventende i forhold til at købe en Kinesisk telefon lige nu. Som det ser ud lige nu vil man med Huawei telefonert forblive på den android version telefonen købes med men få sikkerhedsopdateringer. Men hvem ved om det strammes og andre telefoner berøres eller om også opdateringer eller google play vil blive lukket. Men på den anden side, så kan prisen også være så god at man vil tage chancen.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til indlægget: hjælp til at finde en telefon?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning