Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Noob på Android

Af Elitebruger Pauge | 21-08-2019 17:07 | 837 visninger | 2 svar, hop til seneste
Nu har jeg endelig taget skridtet fra IOS til Android, Men det skaber også en del spørgsmål. hvordan flyttet man lettest og bedst ens data? Her tænker jeg primært på kontakter og billeder. er der noget icloud alternativ udover google? (det behøver ikke være gratis) Jeg har hørt at google calender, skulle være træls. noget godt alternativ? generelt er der noget jeg skal købe / hente nu hvor jeg rykker over på android?
--
#1
SteffE
Junior Nørd
21-08-2019 20:21

Rapporter til Admin
Der plejer at være en flytning android app? Google er nu meget fin til backup af alt. Dropbox kan man sætte op til fotos - sødan noget du tænker? Google calender spiller fint? Hvad har du har udfordirnger hvis andet skulle anbefales. Næh. Køb det du vil bruge .Det har jeg gjort for at undgå reklamer.
--
#2
utyske
Gæst
21-08-2019 20:44

Rapporter til Admin
Du bliver nok nødt til at specificere hvad præcis der skulle være galt med Google Calendar. Hvis det er selve udseendet af den, er det jo bare at downloade et widget eller en app, som viser den lidt anderledes, men funktionsmæssigt kan den hvad en kalender skal kunne. Du kan på sin vis bare køre backup til din Google-konto af billeder, kontakter og alt muligt andet. Løber du tør for plads, er priserne for ekstra plads ret gode, eksempelvis 17 kr. om måneden for 100 GB plads. Jeg har været på Android siden HTC Magic (2009) og det er godt nok ikke mange apps, jeg har haft behov for at købe i den tid. Med enkelt undtagelser, har det primært være for at undgå reklamer, eller for at støtte udvikleren.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Noob på Android

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login