Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere

Sony tv, B&O lyd hvordan?

Af Semi Supporter Ladefoged. | 16-12-2010 04:53 | 4156 visninger | 11 svar, hop til seneste
mine forældre er langt om længe hoppet på en fladskærm og skal i den forbindelse have det til at spille sammen med deres anlæg/ måske nyt anlæg. jeg kunne derfor godt tænke mig at vide om man kan man få et sony tv (ex700)til at spille sammen med BeoLab 8002 helst via BeoSound Ouverture, alternativt via en sony forstærker med bravia sync. det skal fungere sådan at når jeg skruer ned på fjernbetjeningen følger lyden på B&O højtalerne med. er ret godt inde i hifi, men kan ikke lige lure hvordan man får sony til at spille sammen med B&O (pga de integrerede forstærkere). så hvis der var en venlig sjæl der har luret den ville jeg sætte pris på det. hvis det ikke er en mulighed, hvad skal jeg så købe af sony forstærker (skal kunne arbejde sammen med tv'et via bravia sync) gerne med indbygget radio og blueray samt højtalere. har haft kigget på Sony BDV-E370 til 3000kr. men ved ikke om jeg får gok nok lyd, de har jo ikke været vant til direkte dårlig lyd.
--
#1
Reewo
Juniorbruger
16-12-2010 05:48

Rapporter til Admin
Det kan du ikke, B&O bruger udelukkende BeoLink til den ønskede funktion, hvilket ikke understøttes af Sony. Jeg har selv haft et Beosound 9000 og ønskede samme mulighed, men på daværende tidspunkt, Februar sidste år, der fandtes ingen løsning ved hverken Sony eller B&O. Jeg valgte Beosound'en fra og købte Dali og Denon i stedet da jeg ikke kunne undvære omtalte funktion.
--
Selv fede mennesker kan have tynd mave..!!
#2
Fjendbo
Maxi Supporter
16-12-2010 09:04

Rapporter til Admin
Kan ikke anbefale dig at købe sådan noget "plastic-tamtam" .. Jeg er ikk selv fan af B&O, men det er sikkert bedre end anlægget du nævner .. Og hvis dine forældre har været villige til at betale for B&O-anlægget, så synes jeg, det ville være en skam, ikke at smide nogle flere penge efter et ordentlig anlæg .. Sony laver også surround-receivere, som understøtter Bravia Sync - du ka' selv lige læse lidt om dem: http://www.sony.dk[...] Og så smæk den sammen med nogle gode (træ)højttalere fra Dali, B&W eller hvad der nu ellers findes derude :)
--
#3
gQrgh
Monster Nørd
16-12-2010 09:11

Rapporter til Admin
Arr, hahahahahahaha hold kæft man, kan man ikke engang sætte et almindeligt lydsystem til et B&O tv, så er grænsen fandeme nået for mit vedkommende, desuden er det klap hatter der køber B&O, de laver nogle få flotte ting, men desuden levere Phillips komponenter til deres tv'er, B&O og Apple .. Det er bare for meget for mig ...
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...]
#4
Gruinken2
Mega Supporter
16-12-2010 09:50

Rapporter til Admin
klaphatte næppe, B&O appellere bare til anden målgruppe end en teenager, derudover synes det er lækre ting, og om philips levere hardwaren inden i er vel så at sige ikke så vigtigt igen. Mht til problemet så ved jeg ikke hvad der ville være smartest. Good luck tho
--
P965BE 4gig ram 5850XFX BE + Asus N82jv + G27 + 50"3D plasma + Z5500+Z2300 + PS3 = 107" skærme
#5
Nissehamp
Monster Supporter
16-12-2010 10:48

Rapporter til Admin
#4 +1 ! B&O leverer langt fra dårlig lyd, der er bare lagt fokus på andre ting såsom materialevalg og design, såvel som lyden, hvilket gør at prisen (desværre) er langt højere for et sæt B&O, end et sæt f.eks. Dali eller B&W der lydmæssigt spiller lige op med det :) Du kan prøve at høre dig om nede i din lokale B&O-butik, da jeg arbejdede der var de overraskende friske på at hjælpe med at få tingene til at spille sammen med varer fra andre producenter :) du kan også prøve at høre dig om hos AV-cables og AV-connection der har mange specialkabler og løsninger, og hvis du er heldig er der tilstrækkeligt mange andre med samme problem, til at de har en løsning på det :) Det Sony "anlæg" du snakker om er noget juks sammenlignet med ethvert B&O-anlæg, uanset alder og model, og kan ikke anbefales når du har bedre! :) #3 Da jeg arbejdede der var det nu Samsung der leverede indmaden til deres (fladskærms-)tv, såvel som til deres mobiltelefon, men det kan da godt være det har ændret sig siden da :) Nu er Beolab 8002 jo også aktive højttalere, så hvis alt andet glipper burde de kunne sluttes direkte til tv'et/Blu-ray-afspilleren, formodentlig med de kabler man bruger til at slutte de mindre modeller til f.eks. computere :)
--
Hi-fi-freak info om pc i profil :) E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#6
gQrgh
Monster Nørd
16-12-2010 10:53

Rapporter til Admin
#5 Det skal nok passe de gør nu, men ved før i tiden var det Phillips :)
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...]
#7
Damme
Ultra Supporter
16-12-2010 12:51

Rapporter til Admin
Du kan muligvis finde noget hjælp her: http://forum.recordere.dk[...]
--
Damme What would life be without "a little help from our friends"???
#8
kolkjaer
Supporter Aspirant
16-12-2010 13:10

Rapporter til Admin
B&Os fjernsyn er godt nok dyre, men for det første er der så gode højtalere at man ikke har brug for at købe soundbar bagefter, og derudover tilbyder de en service, jeg ikke tror andre kan hamle op med. Vores naboer har et, og efter et par måneder begyndte det at drille. De gik ned i butikken og spurgte hvad de skulle gøre. De skulle bare smide deres navn og adresse, så kom der en reperatør ud og lavede det. Dagen efter var han der, skruede det fra hinanden, tog stort set alt indmaden ud, erstattede det med noget nyt og samlede det igen. ^^det er da service. Det retfærdiggør ikke at man betaler 20.000 mere for det, men der er bare mange ting man skal huske på, når man snakker om at det er overpriced.
--
#9
Nissehamp
Monster Supporter
16-12-2010 13:14

Rapporter til Admin
#8 Lige præcis :) ligesom at man som regel også kan få gratis installation med (Det gav vi ihvertfald ofte i "min" butik :) Og det indebærer også ting såsom at trække kabler til baghøjttalerne henover høloftet på en måde så de ikke kan ses, og forbinde tv'et i soveværelset med anlægget i køkkenet (igen henover loftet. Damn der er koldt sådan et sted i januar!)
--
Hi-fi-freak info om pc i profil :) E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#10
Ladefoged.
Semi Supporter
18-12-2010 01:29

Rapporter til Admin
tak for hjælpen allesammen. er godt klar over at jeg betaler for meget hvis det er et spørgsmål om bedst lyd for pengene, dengang systemet blev indkøbt fandtes der hverken design eller betjening fra andre producenter der på nogen måde kunne sammenlignes med B&O. idag kan man jo godt få betjening og design der nærmer sig til en brøkdel, derfor sony tv'et. tror desuden "levetiden" på nye fjernsyn er kortere, så det sikkert skal skiftes ud med noget 3d/integreret pc/integreret hdd eller noget andet fancy indefor en overskuelig årrækker derfor ingen grund til at smide 50.000 for b&o denne gang. hvis andre skulle komme ud i samme problem smider jeg lige min løsning.tror jeg ender med en løsning der er en blanding af #7's link til at overføre lyden og http://forum.recordere.dk[...] der er en "universal fjernbetjening" der fungere på den måde at en ir sensor modtager b&o signal og så sender en ir sender et sony signal videre. på den måde får jeg b&o fjernbetjening til styring af anlæg og sony tv og mulighed for at tilføje flere enheder senere, der så også kan styres med b&o betjeningen. det er ikke den billigste løsning, men de andre producenter laver jo stadigvæk plastik fjernbetninger, der på ingen måde nærmer sig beo4 eller 5. giver så lidt programmering osv. der skal laver men det går nok. giver ikke så meget for gratis installation, skal alligevel til at fræse ud i væggen til kabler, føre lan kabel over loftet, osv. så går nok at trække de sidste kabler, men er da rart for dem der ikke kan/vil og mine forældre har sådan set også været godt tilfreds med deres service gennem de sidste 20år.
--
#12
Villanyi
Nørd Aspirant
05-07-2011 08:58

Rapporter til Admin
#3 Nu når vi snakker B&O, så tjek lige anmeldelserne af deres fjernsyn på flatpanels.dk. Så vidt jeg husker det, klarer de sig ret formidabelt. Så er det vidst ligemeget om det er Phillips/Samsung der levere materialerne og indmaden, de klare det skide godt! Og nu er Samsung og Phillips heller ikke de værste produkter..
--
Intel i7 920 Quad 2.66 GHz Corsair Dominator GT 6 GB XFX GTX295

Opret svar til indlægget: Sony tv, B&O lyd hvordan?


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: