Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Router til kontor

Af Gæst Redhawk | 16-06-2017 16:34 | 731 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, Vi står og skal købe en router til trådløst netværk på vores nye kontor. - Vi vil være 10-12 personer på kontoret med hver sin computer plus en håndfuld smartphones. - Der skal arbejdes med webdesign, tekstforfatning mv. - Kontoret er 160 m2 Der er 100mbit fiber i ejendommen. Hvad bør vi gå efter? Det er for os lidt en jungle, hvor vi har kigget på: Asus RT-AC88USynology RT2600ac ?Netgear Nighthawk X8 På forhånd tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
skandshus
Nørd Aspirant
17-06-2017 00:19

Rapporter til Admin
I bør gå efter noget lidt mere seriøst... køb en ROUTER en switch og access point så får i en bedre løsning..
--
#2
Arnbak
Monster Nørd
17-06-2017 22:13

Rapporter til Admin
Vi har lige været i lignende situation; Her endte vi med et Ubiquiti setup. Vi har nogle wired maskiner, servere mm. samt en hel del wireless klienter. 2 stk UAP AC Pro 1 stk USG 1 stk Cloudkey 1 stk Ubiquiti UniFi Switch 16 160W. Der er sat gæste netværk mm op, som vores kunder benytter de besøger os på kontoret mm. Alt i alt er vi meget godt tilfreds med det setup. Jeg er klar over Ubiguiti er genstand for en hel del diskussion mange steder, herinde også. Vi har rigtig gode oplevelser med det udstyr, og måden at administrationen kører på.
--
Later equals never.
#3
Redhawk
Gæst
18-06-2017 15:26

Rapporter til Admin
Vi har hverken servere til at stå selv eller brug for, at eksempelvis kunder kan logge på. Det er med andre et setup til ikke-ressourcekrævende opgaver (hvad angår internet). Kan vi eksempelvis klare os med en god router (hvor folk også kan komme på med kabel) og et addon i form af enten et ekstra access point, en switch eller lignende? Tak for indspark i øvrigt :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Arnbak
Monster Nørd
18-06-2017 20:39

Rapporter til Admin
#3 i virkeligheden er det, det vi har gjort. Den USG jeg nævner er en router. Blot uden en switch, som vi så har ved siden af. Endvidere er access punkterne også standalone. Mange almindelige consum routere, har en 4 ports switch indbygget samt et wireless accesspunkt. I virkeligheden, ville f.eks. en Synology RT1900ac eller RT2600ac faktisk nok også være en rigtig god løsning til jer. Det er nogle nye routere fra synology som har fået mange rosende ord med på vejen. https://www.synology.com[...] https://www.synology.com[...] https://www.cnet.com[...] Det var så lidt, det er jo lidt spændende og undersøge synes jeg :-) Held og lykke med valget!
--
Later equals never.
#5
JHHDK
Semibruger
19-06-2017 07:50

Rapporter til Admin
Hejsa Gør som #2 du vil aldrig fortryde det Jeg administrere /opsætter masser af lignende løsninger og UBNT er bare klippestabilt godt produkt til prisen - bum ,-) JHHDK
--

Opret svar til indlægget: Router til kontor


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: