Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Ustabil hastighed på netværk

Af Gæst Pete55 | 09-08-2018 14:30 | 504 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej forum jeg oplever noget underligt. Jeg har en 200/50 forbindelse hjemme med 2 Ubiquiti Wifi AP. En hastighedsmåling viser normalt at jeg har ca 170 mb/ download hvilket er fint. Men på det sidste har det ene AP fra Ubiquiti begyndt kun at give mig 25-27 mb/s. Efter et par test, viser det sig, at hvis jeg kobler et kabel og min laptop på samme forbindelse som den "langsomme" ubiquiti AP, så er hastigheden også 25-27. Altså er det ikke min ubiquiti AP som er problemet. Hvis jeg afkobler det hele (altså tager netkablet ud af AP+Laptop) og isætter det igen, så de fleste gange får jeg 170 mb/s igen...i et par timer eller så. Afmonterer jeg så igen og sætter i, får jeg max hastighed igen...?? Kan det være en løs forbindelse i netkablet som leverer internet til AP/laptop? Kan en løs forbindelse gøre at hastigheden konsekvent falder fra max 170 ned til 25-27? Det er nemlig altid ned til 25-27 mb/s. Jeg har brug for et par tips til hvad prob kan være. Udfordringen er at kablet som leverer til AP/Laptop sidder i væggen og derfor ikke bare kan skiftes. Og jeg har aldrig oplevet at en løs forbindelse, evt et dårligt RJ45 stik, kan give lavere hastighed på den måde. Hvad siger erfaringer hos jer andre?? På forhånd tak for hjælpen. MVH Peter
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Bangca
Bruger Aspirant
09-08-2018 15:10

Rapporter til Admin
har du et helt ubiquiti setup Med ubiquiti usg + ubiquiti switch ? Jeg vil nok starte med at prøve med et nyt kable./sætte den direkte til Router.
--
#2
Canzer
Maxi Nørd
09-08-2018 15:18

Rapporter til Admin
Jeg ville nok nærmere starte med at kigge på hvordan hans airtime utilization er når hastigheden dropper.. I stedet for at bruge penge først :)
--
:)
#3
Niight
Superbruger
09-08-2018 15:27

Rapporter til Admin
jeg har for nylig oplevet noget lignende og det viste sig at det sandsynligvis var en software fejl i routeren. problemet blev løst ved at opdatere skidtet til nyeste firmware
--
#4
Bangca
Bruger Aspirant
09-08-2018 15:32

Rapporter til Admin
#2 bruger penge ??? alle har da et Netværkskabel til at ligge :)
--
#5
Pete55
Gæst
09-08-2018 15:41

Rapporter til Admin
#1 jeg har kun Ubiquiti AP. Og mit AP fejler ikke noget, hvis jeg sætter det på før "det kable som måske er defekt" Hvis det kun var AP som var problemet, så ville min laptop vel ikke vise samme langsommme hastighed. Derfor mit spørgsmål, kan RJ45 stikket have en defekt ledning?? Af de 8 forskellige små ledninger der e ri et netkabewl, hvis én af dem er defekte, kan det give langsommere speeed? Eller vil kalbet blot være dødt?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
pete55
Ny på siden
09-08-2018 15:49

Rapporter til Admin
nu fik jeg oprettet min profil.
--
#7
Coff
Super Supporter
09-08-2018 17:42

Rapporter til Admin
#5 ja. Du vil godt kunne risikere lavere hastighed. Det kommer an på hvilket leder der er i stykker. Køb/lån en kabeltester og se om det er dit kabel.
--
#8
inckie
Gæst
09-08-2018 17:48

Rapporter til Admin
#6 Har du pakke tab når du oplever symptomerne ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
pete55
Ny på siden
09-08-2018 20:10

Rapporter til Admin
#8 nej det virker fint, bare langsomt. Men jeg har måske løst problemet. Et af mine netværkskabler er samlet med en sådan..... https://www.av-cables.dk[...] den har jeg erstattet med en switch jeg havde ståenden.. og de sidste 2-e timer har det virket fint. Måske smaledimsen var problemet....?
--
#10
inckie
Gæst
09-08-2018 20:46

Rapporter til Admin
#9 Bestemt en mulighed. Har du tjekket diverse statistikker på netværks interfaces i forhold til errors ? netværks kort, router, ap osv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
pete55
Ny på siden
10-08-2018 11:51

Rapporter til Admin
Problemet er løst. Har nu testet 1 døgn, alt virker max. Nu bruger jeg en switch, og så er alt ok. Der var samle stikket som gav probs, ved ikke hvorfor. Tak for hjælpen. Lukker
--

Opret svar til indlægget: Ustabil hastighed på netværk


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar: