Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp: Langsom kablet dowload?

Af Elitebruger gumza | 16-09-2018 20:56 | 1566 visninger | 40 svar, hop til seneste
Hey Håber der er en som kan hjælpe. Har anskaffet mig en fin brugt stationær, som jeg skal bruge til let gaming. Men når jeg tester min hastighed så er den ca 10mbit og den bør være 50mbit, Sætter jeg min gamle til så rammer den ca 48-51mbit på samme kabel?!?! What...? Anyone ? På forhånd tak :)
--
#1
NitroBlast
Guru
16-09-2018 21:03

Rapporter til Admin
Det er helt sikkert kabinettet, der skærmer for de sidste 30-40mbit. Seriøst? Nul specs?
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#2
gumza
Elitebruger
16-09-2018 21:49

Rapporter til Admin
#1. i5-4690K 8 GB Kingston Fury Ram Gforce 970 4Gb Z97 Maximus Vll ranger SSD 120 Gb HyperX fury HDD 1000gb seagate 7200 rpm Psu 500 W CM Win 10 Pro
--
#3
InFerNo
Guru
16-09-2018 22:15

Rapporter til Admin
Har du installeret LAN Guard fra asus ? Hvis ja, så slå det fra.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#4
gumza
Elitebruger
16-09-2018 22:37

Rapporter til Admin
#2 Har ikke installeret noget.... Kan det være en indstilling i BIOS?
--
#5
InFerNo
Guru
16-09-2018 22:39

Rapporter til Admin
#4 så skulle du nok installere nogle drivere ihvertfald.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#6
gumza
Elitebruger
17-09-2018 01:32

Rapporter til Admin
#5. Cmon guys... Den kører med win 10 pro, er det virkelig nødvendigt at installere drivere? Det jeg ikke forstår er, hvorfor bremses den download hastighed? når det virker fint på min gamle gaming pc?
--
#7
Roy Munson
Supporter
17-09-2018 08:47

Rapporter til Admin
#1 er pænt sikker på specs ikke har noget at sige i denne problemstilling. #0 har du prøvet et andet kable?
--
I got munsoned. - Roy Munson https://pbs.twimg.com[...]
#8
Nalsev
Monsterbruger
17-09-2018 09:55

Rapporter til Admin
Det kunne da nemt være et driver issue, uanset hvilket OS du kører med.
--
#9
CyberOpz
Mega Supporter
17-09-2018 12:01

Rapporter til Admin
Det lyder som om du kun trainer 100 MBit/s på forbindelsen. Det er der jeg ville kigge.
--
#10
gumza
Elitebruger
17-09-2018 13:08

Rapporter til Admin
#7. Min gamle stationære står lige ved siden af den nye, og putter jeg kablet i den gamle så har jeg 50mbit - og putter jeg det derefter i den nye er der kun 10mbit. Så jeg tænker ikke det er kablet som der er noget i vejen med. #8. Driver til netkort er opdateret uden nogen forandring. #9. Trainer?
--
#11
Nalsev
Monsterbruger
17-09-2018 13:24

Rapporter til Admin
Det kan også være netkortet der er begrænset til 100mbit har du tjekket det? :)
--
#12
gumza
Elitebruger
17-09-2018 13:42

Rapporter til Admin
#11. Nu trækker den jo kun 10mbit, istedet for 50 som min forbindelse er. Det burde den jo uanset om det er begrænset til 100mbit :-)
--
#13
Nalsev
Monsterbruger
17-09-2018 13:51

Rapporter til Admin
Ja der kom da lige et 0 for meget på. Den er også være begrænset til 10?
--
#14
CyberOpz
Mega Supporter
17-09-2018 14:31

Rapporter til Admin
#13 - teknisk set kan det godt ja... Er der noget i joblisten til Windows der indikerer at der er meget netværkstrafik?
--
#15
Minimus
Monsterbruger
17-09-2018 16:00

Rapporter til Admin
Er det et cat 5 eller 6 kabler du bruger og køre det 100/100 eller 1000/1000 100/100 = 10 mbit jo derfor ikke de 50 mbit som du godt vil have så se efter hvad kabel du bruger
--
#16
ToFFo
Guru
17-09-2018 16:19

Rapporter til Admin
Prøv de simpleste løsninger først. Har du prøvet at skifte kabel? Har du genstartet routeren?
--
- Indsæt signatur -
#17
gumza
Elitebruger
18-09-2018 01:07

Rapporter til Admin
Har i læst tråden og svar ? :-D Jeg bruger et Cat6a STP kabel OG igen den ene pc viser 50/10mbit og den anden på SAMME kabel 10/10mbit. Og intet usædvanlig i joblisten. Modem genstartet , modem slukket i længere tid, skiftet til en anden port i modemmet, indstilling i bios tjekket (iflg anden tråd på nettet) ALT sammen uden held. Så kan vi snart ta udelukkes metoden? ;-) HVIS den er låst til 10mbit hvordan låser jeg den så op?? Jeg undre mig virkelig....
--

--
Sidst redigeret 18-09-2018 01:10
#18
Langi
Junior Nørd
18-09-2018 01:23

Rapporter til Admin
#17 prøv at gå ind i dit kontrol panel og naviger frem til din lan forbindelse, du burde herefter under status kunne se hvad hastighed netværkskortet linker op med.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#19
The-Geekster
Maxi Supporter
18-09-2018 03:12

Rapporter til Admin
Og som nævnt. Få opdateret ALLE drivere til dit bundkort.
--
Grow up or give up!
#20
Nalsev
Elitebruger
18-09-2018 10:29

Rapporter til Admin
Start med at gør som #17 siger. Såfremt den skulle stå på 1Gbps så gør som #18 siger. Hent evt snaildriver på www.snailsuite.com[...] v. 1.03 og få opdateret ALLE drivers.
--
#21
gumza
Elitebruger
18-09-2018 21:56

Rapporter til Admin
#18. Jeg kan ikke tilføje et screen shot, så nu skriver jeg hvad der står : ipv4-forbindelse: Internet ipv6-forbindelse: Ingen netværksadgang Medietilstand: Aktiveret Varighed: 00:02:28 Hastighed: 10.0 Mbps #19. Alle updates er nu kørt - på nær BIOS. Uden det har ændret på hastigheden! #20. Mange tak for link! Der manglede 3 opdateringer. De er installeret nu, uden held :-(
--
#22
CyberOpz
Mega Supporter
18-09-2018 23:46

Rapporter til Admin
#21. Der står jo at netkortet køre 10 Mbit/s. Har du prøvet at forbinde til noget andet for at se om der skulle være forskel? F.eks. en switch?
--
#23
Langi
Junior Nørd
19-09-2018 00:12

Rapporter til Admin
#21, der er din fejl i så fald. Dit netkort registrere enten ikke kabel/udstyr bagefter dette eller også er det defekt. Hvis netværkskort er onboard kan du evt. prøve at opdatere firmware.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#24
Langi
Junior Nørd
19-09-2018 00:21

Rapporter til Admin
Du kan derudover evt. prøve at tvinge dit netkort til at kører fuld duplex 1000mbit. Hvis du går tilbage til indstilling for netværkskort (Kontrolpanel\Netværk og internet\Netværksforbindelser) og højreklikker på din forbindelse og denne her gang i stedet vælger 'Egenskaber', sikrer dig du har markeret 'Client for Microsoft Networks' og vælger 'Konfigurer', burde du under fanen avanceret i det nye vindue, kunne finde et punkt der hedder noget i retning med 'Speed and Duplex'. Hvis denne allerede står på automatisk, prøv at tvinge den til enten 100 eller 1000mbit. Står den i stedet på tvunget 10mbit af ukendte grunde, skift da til automatisk.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#25
The-Geekster
Maxi Supporter
19-09-2018 01:47

Rapporter til Admin
FÅ NU OPDATERET BIOS! OG ALLE WIN10 UPDATES TAK!
--
Grow up or give up!
#26
Nalsev
Elitebruger
19-09-2018 08:50

Rapporter til Admin
Det giver da fin mening at du ikke trækker mere end 10 når den er indstillet til det. Forsøg dig med det #24 siger - det burde løse problemet.
--
#27
gumza
Elitebruger
21-09-2018 00:28

Rapporter til Admin
#22. Ja min gamle win 7 pc downloader med ca 50mbps. #23. Hvad er min fejl så? Jeg har opdateret alt minus BIOS for det aner jeg ikke hvordan jeg gør? :-/ #24. Så er det tjekket OG det nægter at køre andet end i Auto, 10mbps half duplex og 10mbps full duplex. Har kørt Windows diagnose og her er svaret : “The adapter is configured to force the speed to a low speed” - ja tak men hvor faen kan jeg force den til IKKE at gøre det?!? 25. Ja Windows ER opdateret - se svar under #24 ;-) Jeg købte en pci express netkort (TP link TG-3468) og smed i - så nu kom den op på de 50mbps ! Men ak det varede kun kort, nu er det nøjagtig det samme med det kort!! Jeg fristes til at slette det lort-win10 og så installere win7. Det styreprogram har jeg ALDRIG haft bøvl med! Tak for jeres input, jeg mangler dog stadig at løse det ;-)
--
#28
Langi
Junior Nørd
21-09-2018 00:41

Rapporter til Admin
#27 er det en helt frisk installation eller? Og hvis dit andet kort også pludselig tvunget ned i denne hastighed, peger det på software/driver af en art der skabet problemet. Prøv evt. at tage et kig i enhedshåndtering.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#29
gumza
Elitebruger
21-09-2018 07:24

Rapporter til Admin
#28. Hel frisk installation - hvad skulle jeg kigge efter i enhedshåndtering?
--
#30
Langi
Junior Nørd
21-09-2018 07:30

Rapporter til Admin
Primært netværkskort men også systemenheder.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#31
Mundi
Elitebruger
21-09-2018 09:30

Rapporter til Admin
Prøv med et andet kabel, der kan sagtens være noget i vejen med det, selvom din gamle computer virker op til 50mbit. Netværkskort opfører sig forskelligt. Check at windows strømstyring ikke er sat til en eller anden variant af "minimalt strømforbrug"
--
#32
gumza
Elitebruger
22-09-2018 11:32

Rapporter til Admin
#30. Der er ikke noget usædvanlig at se. #31. Der er IKKE kablet - den nye pc har jo kortvarigt trukket de 50mbps. Og det samme gjorde det nye netværkskort også, men derefter kører det nu også kun 10mbps. Strømstyring er sat til maximal ydeevne. Nogen som har forstand på dette, altså win10 og indstillinger??
--
#33
CyberOpz
Mega Supporter
22-09-2018 12:57

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke se, at du har prøvet at ominstallerer Windows. Men det er en mulighed. Hvis det ikke er kablet og du oplever det på to forskellige netkort, så kan det kun være software relateret.
--
#34
The-Geekster
Maxi Supporter
23-09-2018 06:02

Rapporter til Admin
Skal jeg nævne BIOS opdatering igen? Du vil ha svar, men gider ikke at høre?
--
Grow up or give up!
#35
gumza
Elitebruger
23-09-2018 08:40

Rapporter til Admin
#34. Læste du overhovedet mit svar i #27? BIOS er downloaded men er en cap fil, OG jeg har intet erfaring med at opdatere netop bios - nøjagtig som jeg også skrev. Samtidig er jeg lidt usikker på hvad sådan en bios ellers kan afstedkomme - det skulle jo helst ikke være et skridt frem og to tilbage.
--
#36
ReneSDK
Guru
23-09-2018 08:48

Rapporter til Admin
Da jeg ikke selv har oplevet fejlen nogesinde, og dermed ikke har nogen løsningforslag, så er her en Google-søgning: https://www.google.dk[...] Da der er 7,1 millioner hits tyder det på at du ikke er den første der har oplevet det.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
--
Sidst redigeret 23-09-2018 08:49
#37
tommer
Gæst
23-09-2018 12:24

Rapporter til Admin
Lav ny en ren installation af win 10.. Formatere hele lorte! https://www.microsoft.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Langi
Junior Nørd
23-09-2018 13:08

Rapporter til Admin
#35, filen bør bare skulle smides på USB nøgle og vælges som boot medie eller evt. loades når du er inde i bios. Skulle gerne hjælpe dig med det, men der er desværre lidt langt fra Silkeborg til Odense.
--
~MSI Z77A-GD653|Intel i7-2700k @ 4.2ghz|[email protected]|Noctua NH-D15|Gigabyte GeForce GTX 980 G1|Intel 520 SSD 240GB|Corsair RM850x|NZXT H440W~
#39
gumza
Elitebruger
23-09-2018 13:22

Rapporter til Admin
#36. Du har ret der er ret mange tråde om dette problem, og jeg har prøvet adskillige af de forslag også, uden held. Nu vil jeg prøve ASUS Winflash for opdatering af bios, og så sletter jeg mit antivirus program samt tager de win opdateringer som er “frivillige” også. Hvis ikke dette virker så må jeg ty til en ny installering. Pc’en er købt med Win installeret, jeg fik koden med og håber jeg kan downloade en ny version som jeg kan smide på. Tak for inputs ;-)
--
#40
MadsFerguson
Monster Supporter
23-09-2018 18:43

Rapporter til Admin
Få bootet en live linux op på en usb pind og kør speedtest-cli derfra. så ved du om problemet ligger i software. så har du i det mindste skåret problemet i halvt inden du begynder på navlepilleriet.
--
-- Drifter og udvikler 24/7 Datacenter operations om dagen, er supermand om aftenen.

Opret svar til indlægget: Hjælp: Langsom kablet dowload?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning