Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Opsætning af 2 stk Unifi AP Lite problemer :/

Af Maxi Supporter Bleeder80 | 21-05-2019 19:38 | 757 visninger | 13 svar, hop til seneste
Halløj derude. Jeg står lidt i problemer med at opsætte 2 Unifi AP lite modeller til et stort netværk. Jeg har dem tilkoblet til Waoo's boks (port 1) og så direkte over i en switch. Herefter kører jeg ud til hver af de 2 AP. Jeg har hentet deres controller og opsat dem der, der adopter jeg begge 2 og får netværk sat op med kode osv. Det kører så fint i et kvarters tid men så lukker den nettet ned på dem begge. Jeg har derefter ikke forbindelse til internettet. Sætter jeg bare en enkelt af dem til, så virker det umiddelbart fint nok? Hvad er det lige jeg gør forkert? De skal vel ikke have en fast IP adresse? eller hvordan? Er der en opsætning jeg har glemt at sætte op? Skal siges der er 100% styr på kablingen imellem, så det er ikke selve netværkskabler eller forsyning der er et problem. Håber i kan hjælpe mig :) Fortsat god aften og på forhånd tak MVH
--
#1
cakke
Giga Supporter
21-05-2019 19:59

Rapporter til Admin
Er det unifi controler eller waoo der skal styre DHCP vis de begge er sat til og skulle det kan det godt være dit problem
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB
#2
Bleeder80
Maxi Supporter
21-05-2019 21:01

Rapporter til Admin
#1 det aner jeg ikke, det er vel Waoo der skal gøre det?
--
#3
cakke
Giga Supporter
21-05-2019 21:18

Rapporter til Admin
Så skal du have det slået fra i controlleren.
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB
#4
Bleeder80
Maxi Supporter
21-05-2019 21:25

Rapporter til Admin
#4 Hm, okay. Kan du måske forklare hvordan? :D
--
#5
Bleeder80
Maxi Supporter
21-05-2019 21:29

Rapporter til Admin
Skal jeg vælge static ip istedet på dem?
--
#6
cakke
Giga Supporter
21-05-2019 21:35

Rapporter til Admin
Controller - network - Lan - DHCP disable. Husk og sætte gateway til fiber modem ip
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB
#7
Bleeder80
Maxi Supporter
21-05-2019 21:51

Rapporter til Admin
#6 Tak for det. Ligger det under samme menu i LAN menuen?
--
#8
cakke
Giga Supporter
22-05-2019 06:00

Rapporter til Admin
#7 har lige fået og vide af mon makker det et lige meget med DHCP af du ikk har en router fra ubiquiti. Men prøv og sæt dem på static ip det kan jo ikke skade
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB
#9
Bleeder80
Maxi Supporter
22-05-2019 20:42

Rapporter til Admin
Æv, måske andre der har en ide?
--
#10
TheCyberCb
Maxibruger
22-05-2019 20:57

Rapporter til Admin
#9 er du sikker på, at der er router funktion (og den er aktiveret) i din Waoo fiberboks? Hvis ikke, skal du have en router på mellem din Waoo boks og switch. Vores Waoo boks er uden router og kræver derved en router, for at kunne koble mere end 1 enhed på nettet af gangen.
--
E5 2670,Rampage IV Gene,Kingston 32GB Ram, 2xSamsung 840 Pro 512gb/2x850 Evo 500GB/840 Evo 500GB, Asus Strix GTX970, SilverPower 650W, Apple G5
#11
Bleeder80
Maxi Supporter
22-05-2019 21:48

Rapporter til Admin
#10 Det aner jeg godt nok ikke, det er godt nok min søster jeg har lavet det ved, så jeg kan ikke lige finde ud af det på stående fod. Men det kan Waoo's kundeservice vel svare på ? :)
--
#12
msch
Juniorbruger
23-05-2019 08:31

Rapporter til Admin
Hvis ikke #10 har ret, så prøv at firmware Update dem
--
#13
cakke
Giga Supporter
23-05-2019 08:39

Rapporter til Admin
Den boks hvor fiberen kommer ind gennem. Er den en mindre med kun 1-4 rj45 porte eller en lidt større med flere forskellige porte vis det er den lille så er det kun en converter og ikke en router
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB

Opret svar til indlægget: Opsætning af 2 stk Unifi AP Lite problemer :/

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning