Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Netværksproblem

Af Bruger BentK | 25-06-2019 16:44 | 477 visninger | 2 svar, hop til seneste
Min fiberboks er brændt af og jeg venter på en ny. Indtil den ankommer har jeg sat et netværkskabel direkte i væggen. På min 6-7 år gamle bærbare HP Pavillon virker det uden problemer. Men min søns stationære, hans PlayStation og mit næsten nye tv vil ikke. Får vist ikke tildelt IP adresse. Sikker noget som fiberboksen administrerer. Men hvorfor kan min bærbare ?
--
#1
MalloDK
Supporter Aspirant
25-06-2019 18:52

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke lige hvilken udbyder du har, men hos Stofa benytter vi Nat444 til Fiber, hvilket betyder at dit modem/signalkilde får tildelt en IP addresse gennem en DHCP server. Lidt på samme måde som det fungerer i et hjem normalt, hvor routeren fungerer som DHCP, og din pc får så tildelt en intern ip. Dette betyder at slutbrugeren kun har én IP tilgængelig, og det er din WAN IP, som normalt optages af modem/fiberboks. Nu bruger din Laptop den eneste IP addresse der er tilgængelig i dit hus, siden du ikke har en intern DHCP. Hvis du hiver laptoppen ud, og sætter noget andet til, burde det fungere. Men kun én enhed ad gangen indtil den nye fiber boks kommer. Sådan er det hos Stofa, kan være anderledes hos andre udbydere
--
Carpe Diem.
#2
GreenGuy
Bruger
25-06-2019 18:58

Rapporter til Admin
Lyder til at de MAC låser din IP. Du skal så have den released fra din HP før den kan trækkes af andet. Det gøres enten manuelt på pc eller ved at ringe til udbyder.
--

Opret svar til indlægget: Netværksproblem

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning