Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

4/5G router til failover til Unifi - erfaringer

Af Gæst thomasg | 16-01-2021 16:17 | 307 visninger | 2 svar, hop til seneste
Med udsigt til lang tids hjemmearbejde endnu, er jeg på udkig efter en failover løsning til min fiberforbindelse. Det er ikke at jeg har haft nogle reelle problemer, men da mit arbejde i meget vid udstrækning består i online møder og workshops, er jeg begyndt at se efter supplement. Det skal helst være så seamless som overhovedet muligt. Jeg kunne godt bruge nogle erfaringer i setup og performance. Mit setup er Unifi og routeren er en USG3. Unifi har selv en 4g/LTE enhed som dog pt ikke er på lager og ydermere kun er CAT4 . Den kunne jo meget let integreres i eksisterende setup og man får Unifi "lækkerheden". Men flere melder om relativt langsomme hastigheder. Og med 5G udrulningen i fuld gang virker den nærmest outdated allerede nu. Alternativt skal man have en tredjeparts 4/5G router. Der kan dog relativt let oprettes failover på WAN2 på USG3'en. Der er lidt forskellige enheder fra Netgear, TP-link og Huawei men det er meget sparsomt brugbare tests af hastighed. Nogen erfaringer?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Pinky
Giga Supporter
16-01-2021 20:26

Rapporter til Admin
Jeg bruger den godt nok ikke som fail over, men når jeg er på farten. Har en netgear M1. Den er cat 16 og ganske hurtig synes jeg. De har hvis lavet en nyere model en min men den har jeg ikke prøvet. https://www.pricerunner.dk[...]
--
#2
Ferrocius
Elitebruger
16-01-2021 20:47

Rapporter til Admin
Kører også UniFi med USG3 og har en Huawei B525 som failover til min fiber. Det fungerer pragtfuldt. Man oplever overhovedet ikke udfaldet, men får bare en notification om at det er sket. Den hopper selv tilbage, når fiberen er der igen. Jeg har typisk en hastighed på 80/40 og den kører med GB på LAN-porten. Modellen er formentligt erstattet med en nyere fra Huawei i dag..
--

Opret svar til indlægget: 4/5G router til failover til Unifi - erfaringer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login