Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Køb og Salg \ Samlede systemer \ Bærbare computere

S: Lenovo T490

Af Ny på siden StageDK | 30-11-2020 18:58 | 622 visninger | 3 svar, hop til seneste
Yde stærk og holdbar Lenovo bærbar sælges til yderst fornuftig pris.Dette er ikke bare en normal bærbar, men er bærbar som kan tåle lidt af hvert. “Som alle andre ThinkPad-computere er T490 testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Ekstremt vejrlig som kulde og sandstorme, forhold uden tyngdekraft, spildte væsker og tab – du kan være sikker på, at denne bærbare kan klare det, du kommer ud for” Specifikationer - i5-8265u Quad Core 1,60 GHz - 16 GB DDR4 ram (normalt kun 8 GB) - 256 GB SSD harddisk - 14" Fuld HD skærm Stadig ca 21 måneders support fra producenten. Pris: 5499,-
--
Sidst redigeret 30-11-2020 19:00

SALGAlbertslund

NemID valideret
ValideretKontakt bruger

#1
ToFFo
Guru
30-11-2020 19:58

NemID valideret

Rapporter til Admin
Husk at blive NemID valideret med din bruger. Det giver din bruger noget mere troværdighed, og det er vigtigt, især når du sælger noget i den prisklasse. Det er ikke et krav, men det er en god ide. Held og lykke med salget :)
--
- Indsæt signatur -
#2
StageDK
Ny på siden
30-11-2020 23:53

NemID valideret

Rapporter til Admin
Tak. - det vil jeg få gjort :)
--
#3
ToFFo
Guru
01-12-2020 16:05

NemID valideret

Rapporter til Admin
Det ser ud til det gik igennem. Og velkommen til i øvrigt :D Andre ting, som folk herinde går meget op i ved salg af denne type produkter er: Medfølger original emballage og tilbehør? Er den købt som erhvervs eller privatkunde? Har du den originale købskvittering? Har du selv eftermonteret RAM? I så fald, originalt modul? (Det har betydning for garantien) Og så selvfølgelig hvilken stand er den i :) Et lille tip mere. Når du har oprettet tråd i køb/salg afdelingen af siden, kan du vælge at skjule indlæg. Disse indlæg vil stadig være synlige for dig og markeret med gult. Men andre brugere kan ikke se dem. For dem vil der bare være et hul i nummerserien af indlæg. Skjul indlæg ved at trykke (skjul) til venstre lige ved brugernavnet i indlægget. Prøv med dette indlæg og se om det virker. Du kan jo stadig se hvad jeg har skrevet :) Og du må gerne give din tråd et "bump" en gang om dagen. Et bump er når du selv skriver et indlæg i din tråd, for at få den øverst på listen ude til venstre. Men helst kun en gang om dagen, det er ikke velset at gøre det mere end det. Andres indlæg vil også bringe din tråd til toppen af listen. Også selvom de bliver skjult. Du kan også slå notifikationer til når der sker noget i din tråd. Det kan du gøre helt oppe i toppen til højre. Klik på klokken.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 01-12-2020 16:07