Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

K: 2 Stk. Madonna billetter

Af Elitebruger stiff | 11-07-2006 22:16 | 561 visninger | 2 svar, hop til seneste
Som overskrifter siger søger jeg 2 Madonna koncert billetter (her i DK self.). Jeg giver kun den pris de har kostet, så vil du sælge dem højere så undlad at poste her :) Anyone?
--
#1
Jespert (ikke logget ind)
Gæst
11-07-2006 22:19

Rapporter til Admin
Utroligt at så mange "erfarne" brugere ikke kan finde ud af, at dette er et hardware forum....Alle de andre gange nogen forsøger at sælge billetter er tråden blevet lukket, så hvorfor forsøger man denne gang?
--
Gæstebruger, opret dit eget <a href="/profil/opret">login</a> og få din egen signatur.
#2
Ronson
Elite Nørd
11-07-2006 22:41

Rapporter til Admin
Fordi når først de har reklameret her, så er det jo ligemeget om tråden lukkes eller redigeres. Når det er gæster så bliver emailadresse i indlægget enten ikke slettet, eller også bliver den slettet, men ikke den gæsten har intastet i Email-feltet. Og så er den jo nem at finde, når brugernavnet linker direkte til den. Gæsten har hermed opnået det han/hun ville. Eneste løsning er at slette trådene så hurtigt så muligt, og slå hårdt ned på brugere der mener de godt må bruge forummet, men ikke behøver følge/læse reglerne. Eller hvad?
--
http://www.butiksguiden.net[...] < Download vores sjove videoer. NU! http://www.chipsguiden.dk[...] < For os der elsker chips! http://www.chipsguiden.dk[...] < HOL Bladet!