Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Køb og Salg \ software \ Spil konti

S: Steam Account med en del spil

Af Ny på siden BjarkeMT | 30-07-2017 15:00 | 939 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej allesammen. Jeg forsøger at sælge min steam account da jeg ikke rigtig bruger den så meget mere. Nedenfor ses en del af spillene, der er dog flere små spil ved siden af disse. Kom rigtig gerne med bud, hvis der er interesse. Age of Empires II: HD Edition ARK ARMA 2 Borderlands Borderlands 2 Borderlands: Pre-Sequel Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern warfare Cities XL CS:Source CS:GO CS 1,6 DayZ Dead Space 2 Dragon Age: Origins Dragon Ball Xenoverse The Evil Within F.E.A.R 2+3 Fallout 4 The Forest Garrys Mod Insurgency Lord of The Rings: War in the North Mafia II Mafia III Operation Flashpoint: Dragon Rising + Red River NBA 2K16 No Man's Sky Player Unknown's Battlegrounds Resident Evil 7 Rocket League Civilization V Sniper Elite 3 South Park: The stick of Truth Terraria Thehunter
--

SALGSilkeborg

NemID valideret
ValideretKontakt bruger

#1
jespert
Guru
30-07-2017 16:45

NemID valideret

Rapporter til Admin
Byder 500
--
#2
.bash_profile
Ny på siden
30-07-2017 16:59

Rapporter til Admin
Før I handler med steam konti, så vær opmærksom på at det er imod Steams reglement at sælge sin account. Samt, at det er virkelig let for den oprindelig ejer at få kontoen tilbage da han kan kontakte support og bevise, at han har betalt for spillene. Hvis de finder ud af at kontoen er blevet handlet med så lukker de den uanset hvad. ... men de finder de selvfølgelig kun ud af hvis I begynder at slås om den :)
--
Sidst redigeret 30-07-2017 17:00
#3
jespert
Guru
30-07-2017 21:12

NemID valideret

Rapporter til Admin
Ok havde ikke gennemtænkt den med betalingstransaktionerne. Jeg må desværre trække mit bud. Held og lykke med det
--
#4
BjarkeMT
Ny på siden
31-07-2017 21:49

NemID valideret

Rapporter til Admin
Der er VIRKELIG mange ting i denne verden som er "ulovlige at distribuere". Så tror ikke der er en grund til at decideret male fanden på væggen. Når du køber noget brugt uden at få kvitteringen, forventer du vel heller ikke at sælger efterfølgende forsøger at snyde sig tilbage eller anmelde dig for tyveri?
--
#5
.bash_profile
Ny på siden
02-08-2017 12:35

Rapporter til Admin
#4 Hej Bjarke. Jeg interesserer mig ikke for "lovligheden". Jeg påpeger blot, at det er dumt at købe en steam account. Alt du skal have for at få accounten tilbage er at have købt et spil. Dvs. tidl. ejer og nuværende ejer kan slås om kontoen over steam support indtil de finder ud af at der er handlet med den. Enhver der køber din account stoler blindt på dig, og med det insinuerer jeg ikke, at du ikke er til at blive stolet blindt på. Beklager, at jeg umiddelbart ødelægger dit salg herinde. Men er sikker på du kan få den solgt andre steder på internettet. Hvis en person vil melde dig for tyveri for at købe uden kvittering, så er det anmelderen der står med bevisbyrden. Er man bange for sådan noget skal ske, kan man jo altid få sælger til at skrive under på en kvittering for salget - en kvittering der ikke kan laves for en steam konto, da det jo ikke er tilladt at sælge. En kløgtig analogi du finder frem, men den holder ikke :) Igen, jeg beklager at jeg potentielt ødelægger salget - men synes det er noget, der er værd at vide når man handler.
--