Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Køb og Salg \ software \ Spil konti

S: Blizzard konto, tidligere world ranked inden fo...

Af Ny på siden Ajensen94 | 27-08-2017 17:13 | 771 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg har nu ikke spillet WoW i et godt stykke tid og ønsker derfor at sælge min account, den har tidligere været top rangeret inden for raiding, bla. med daværende 20. bedste guild osv. Der skulle gerne ligge 50-100k gold på brugeren, er dog ikke sikker da det er længe siden, samt en del characters i maks level, deriblandt en rogue med fuld mythic raid clear fra første tier af. der er diablo 3 med nogle fornuftige characters på også, og meget mere. har vedlagt 1 billede af roguen som jeg raidede meget på for ca. 8 måneder siden. ellers skriv for mere info, eller smid et bud :)
--

SALGNørre Nebel
Kontakt bruger

#1
elfmatw
Supporter Aspirant
27-08-2017 17:20

NemID valideret

Rapporter til Admin
Jeg har nu ikke spillet WoW i et godt stykke tid og ønsker derfor at sælge min account, den har tidligere været top rangeret inden for raiding, bla. med daværende 20. bedste guild osv. Ikke for at lyde som en idiot, men har du nogle realm firsts eller andre prominente feats-achievements som rent faktisk gør den noget værd? Det kunne jo være interessant, for ellers giver det du siger jo ingen værdi rigtig. Karakteren giver ikke rigtig nogen værdi da den ikke er gearet bedre end man selv kan blive på en times tid i maxlevel.
--
#2
Ajensen94
Ny på siden
27-08-2017 17:22

Rapporter til Admin
Vil mene der ligger bla. world rank 2 på WoL's fra sin tid, der er mounts som f.eks. pureblood firehawk, corrupted firehawk, og mange andre som jeg kan finde frem hvis det er? :) men ellers er der en del cutting edge achievments derpå.
--