Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Køb og Salg \ Hardware \ Tilbehør

K: Razer Huntsman Elite / Razer Clicky Optical Swi...

Af Ny på siden Cultus | 10-06-2020 16:05 | 405 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg har fornyligt købt et Razer Huntsman TE tastatur med Razer Linear Optical Switches. Jeg er helt vild med tastaturets design, men de røde linear switches er simpelthen for følsomme til mig. Derfor leder jeg efter et BILLIGT Razer Huntsman Elite tastatur (evt. defekt) med clicky optical switches, eller bare separate switches som jeg kan hot-swap'e over til mit TE tastatur. Skriv gerne hvis i ligger inde med noget. :)
--

KØBKøbenhavn N

NemID valideret
ValideretKontakt bruger

#1
Cultus
Ny på siden
11-06-2020 00:40

NemID valideret

Rapporter til Admin
Det kan også komme på tale med en byttehandel (hel eller delvis), hvis der er nogen, der tilfældigvis godt kunne tænke sig linear i stedet for clicky switches på deres Huntsman Elite. Det er strengt taget kun nogle få taster jeg har brug for purple switches til.
--
#2
solpreme
Semibruger
12-06-2020 11:23

NemID valideret

Rapporter til Admin
Jeg har et Razer BlackWidow Chroma Tournament V2 Green med Nordisk layout. Det kan du snuppe til 450 plus eventuel porto. :) link; https://www.proshop.dk[...]
--
#3
Cultus
Ny på siden
12-06-2020 14:07

NemID valideret

Rapporter til Admin
#2 Hej. Det er desværre Razers Purple Optical Switches jeg er ude efter til at mod'e mit nuværende keyboard, men ellers tak! Jeg er også så heldig allerede at have fundet et brugt Huntsman keyboard, så det er i virkeligheden ikke aktuelt længere. :)
--