Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

NZXT præsenterer S340 Elite

Skrevet af Kaare H | 28-09-2016 19:22 | 8476 visninger | 7 kommentarer, hop til seneste
NZXT, en af de større producenter af computertilbehør som eks. strømforsyninger, kølere og kabinetter, præsenterede i går deres seneste computerkabinet, S340 Elite. Der er tale om en opgraderet modelvariant af det allerede eksisterende S340 kabinet, et kabinet vi har reviewet her på siden.
 
Med den nye Elite version kommer NZXT op på at tilbyde hele tre varianter af S340 serien. Og hvad adskiller så Elite fra S340 og S340 Razer Edition?

I stedet for et traditionelt plexi-glas vindue i siden af kabinettet, har de i stedet valgt at at bruge en 4 mm tyk, hærdet glasplade. Et materiale som vinder mere og mere frem blandt forskellige producenter. Glas giver bedre muligheder for at se ind i kabinettet end plexiglas, og så giver det et, rent visuelt, mere eksklusivt udseende.
I anerkendelse af, at VR (Virtual Reality) vinder mere og mere frem inden for gaming, både på konsol og PC, har man valgt at gøre det nemt for brugerne at tilkoble deres VR headset, ved at placere en HDMI udgang i I/O panelet, hvor man også finder to USB 3.0 porte, to USB 2.0 porte og de klassiske jackstik til hovedtelefoner og mikrofon.
Sammen med muligheden for at tilslutte headset og VR headset, kommer kabinettet også med en nem måde at opbevare begge dele på, ved at have en magnetisk puck, hvor man kan vikle kablerne om når de ikke bruges, men samtidig også hænge headset op på.
Ligesom i det normale S340 så ligger strømforsyningen gemt bag et skjold i bunden, og oven på dette er der to holdere til SSD'ere. I S340 Elite er der kommet en tredje holder til SSD på samme afskærmning til PSU, men denne vender ud mod kabinetsiden, i stedet for at sidde på toppen som de to andre.

Til trods for at S340 er et lille midtower kabinet, så er der stadig mulighed for at kunne montere op til en 280 mm radiator i fronten, skulle man være til vandkøling. Derudover er der filtre ved alle luftindtag og rig mulighed for kabelhåndtering.

Kabinettet kommer i tre farvekombinationer, hhv. mat sort, mat hvid og mat sort med røde detajler.
Det forventes at komme i handlen på det europæiske marked i starten af oktober, og forventes prissat til € 99,90, så vi skal nok forvente at det kommer til at koste i omegnen af 800,- herhjemme lige ved introduktionen.

For flere informationer og billeder, se NZXTs hjemmeside.Kilde: pressemeddelelse tilsendt fra NZXT
#1
t3Mp
Supporter Aspirant
28-09-2016 21:01

Rapporter til Admin
Det er meget lækkert, har selv s340 i hvid og ville da havde valgt elite udgaven hvis den havde været fremme. Dog er den hvide lidt skæmmet af sort ramme bag plexi glasset, de kunne godt havde malet rmmen hvid eller grå.
--
#RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
#2
Christian88
Ultra Supporter
28-09-2016 21:18

Rapporter til Admin
Orv, hvor er den lækker.
--
#3
Quell
Monsterbruger
30-09-2016 15:49

Rapporter til Admin
Haps! En af dem tak - Det eneste jeg dog kunne ønske mig var at side panelet var monteret på en anderledes måde - Syntes det er mindre kønt at de bolte sidder der for at fastmontere siden - og til dels fordi jeg har små børn som helt sikkert vil pille ved dem! :( Close to perfect !
--
// Quell
#4
simonlvschal
Giga Supporter
03-10-2016 10:12

Rapporter til Admin
har på fornemmeren at den går i stykker i transport.. det glass er ikke ret stærkt
--
#5
mikkelr1225
Junior Supporter
03-10-2016 17:05

Rapporter til Admin
#4 Så hærdet glas er ikke stærkt? hvad tror du glas skriveborde og sofaborde er lavet af?
--
#6
Fenix
Redaktør
03-10-2016 19:06

Rapporter til Admin
En 4 mm hærdet glasplade, som måler 360 x 1100 mm, skal ifølge EN 1288-3 testnormen kunne bære mindst 57 kg ved en bøjningsprøve. Dette svarer til at pladen modstår et tryk på 120 MPa. Så tror ikke du skal være bange for at siden på det kabinet umiddelbart går i stykker.
--
//Fenix -your friendly neighbourhood moderator! -FFHAU
#7
Wut
Supporter Aspirant
03-10-2016 20:44

Rapporter til Admin
#6 Det er som regel ikke statisk pres, der er skadevolderen på glas, men punktvis chock eller højfrekvent vibration. Det er helt andre materialeegenskaber, der er i spil i de tilfælde. Hvis kabinettet får et stød under transport (ubeskyttet), så render det hurtigt op på en indslagsimpuls, der overstiger, hvad der ellers ville svare til 57 kg statisk belastning. Meen man pakker det jo nok ind. Min bekymring er mere, hvor nemt glasset bliver ridset.
--
Sidst redigeret 03-10-2016 20:48

Opret svar til nyheden: NZXT præsenterer S340 Elite

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning