Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af ACER Predator G1

Skrevet af Thomas Eriksen | 28-02-2017 01:03 | 4432 visninger | 12 kommentarer, hop til seneste
Her på HardwareOnline.dk har vi som regel mest kigget på de enkelte komponenter i vores computere og når vi endeligt har testet en hel computer har den som regel været en bærbar. Jeg mener der er trods alt ikke nogen der kan bygge en stationær lige så god som os nørder. Så da jeg blev tilbud at teste en ACER Predator G1 stationær var det dels med lidt skepsis og en del spænding for at se om færdige systemer faktisk også er noget værd.

Læs hele testen her

#1
cudbee
Juniorbruger
28-02-2017 02:12

Rapporter til Admin
Jeg må også sige, at jeg er positivt overrasket, men jeg kan simpelthen ikke godkende den måde de har løst strømforsyningen på. Føj føj føj. 2x bærbar strømforsyninger i en stor tyk ekstern blok. Nej tak du ;)
--
Ik' had, bacon er ad.
#2
Akasut
Supporter
28-02-2017 09:54

Rapporter til Admin
Sjovt at de vil lave et tyndere kabinet, men der kommer bare mere længde i dybden. På et skrivebord vil den nok stå vinkelret og komme helt ud til kanten af bordet. Man skal købe denne PC for dens kabinet looks/lyd/headset holder og alt det eksterne. Det interne er ikke noget at råbe hurra for. RAM i single channel selvom der er 4 DIMMs, kasse holder til blowerstyler - hvis opgradering af GTX1070 skal ske skal man vælge blower igen. CPU er den laveste ende af i5 Skylake serien og har dermed lavest mulige clockhastigheder. Positivt at se kabelføring til en ekstra HDD, men hvis man selv gør det så ryger garantien jvf. klistermærket. PSU løsning er noget makværk af førstegrad. Man burde vælge en PC forhandlers løsning, og her kan man også betale sig til et look. Samtidig får man mere for prisen og opgradering er mere ligetil. Hvis sådan en Acer eller lign. var på tilbud-tilbud kunne man overveje sådan en fætter, men der skal skrabes noget af prisen. Jeg tænker at disse typer computere føres i varehuse først og fremmest hvor kunden ikke nødvendigvis har megen viden om computer hardware. Så prisen ryger lidt op, hardwaren komponenterne lidt ned. Det er interessant at se disse gaming markedsførte computer trænge ind i hverdagen som værende en løsning til forbrugere, men jeg synes dog der er mange ting hvor de halter bagefter. Man bliver netop blikfanget af det eksterne look :)
--
#3
Thomas
BOFH
28-02-2017 12:08

Rapporter til Admin
#2>>Jeg forstår godt hvad du mener, jeg vil da også til enhver tid hellere selv bygge min PC. Men der er rigtigt mange der blot går i et supermarked og køber det de nu engang har stående. Der er det super rart at det rent faktisk er en fornuftig computer man får sig. angående konkrete kommenterer. Størrelse – Her tager du altså fejl, kabinettet er ikke ret meget længere end et fuldstørrelse grafikkort. Så skulle det være mindre dyb ville man kun kunne bruge kompakte grafikkort i det. Single Channel RAM – Enig, heldigvis er det kun et par procent der er forskel. Man skal vælge samme type grafikkort – Det er ikke et unikt problem i små kabinetter Da der ikke er meget plads er man ofte begrænset til nogle få grafikkort. CPU - Ja jeg ville da selv hellere gå efter en I7 men nogle gange må man tage et kompromis og den I5 der sidder i gør generelt et fint arbejde. Skulle man have opgraderet til en 6600K så havde der måske kun været penge til et 1060 grafikkort. Garanti – Jeg mener faktisk ikke man bryder garantien her i Danmark. Strømforsyninger - Ja det er et stort minus i min bog, hellere en mini strømforsyning og så et par cm større. Man kunne sagtens have rettet de problemer du nævner, men så ville den nok have kostet 14-15.000 kr istedet for de 11-12.000 den koster nu. Så det er som alt andet et valg om hvad man vil have.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#4
Akasut
Supporter
28-02-2017 12:31

Rapporter til Admin
#3 Ja, det er da mig der er helt ved siden af. På billeder ligner det netop et normalt miditower, men ved nærmere eftersyn ud fra målene er det mere noget HTPC -lignende på højkant. Det forklarer også lige pludselig valg af ekstern PSU og indmadens position. Doh. Jeg har set den før hos forhandleres hjemmesider, men har aldrig skænket den tanke at det er en mindre sag. Acer skulle måske have taget deres billeder med en genstand ved siden af for at fremføre dens kompakte størrelse. Eller jeg skulle lære at læse ^^. Det er jo så kun et plus til Acer på det punkt hvis man ønsker mere skrivebords plads.
--
#5
Thomas
BOFH
28-02-2017 12:38

Rapporter til Admin
#4>>Det gør det lige netop, selve kabinettet er nemlig kun 16 liter og det er ud fra den betragtning at jeg vurderer den. En del af valgene havde nemlig været decideret mærkelige hvis det var et normalt tower kabinet. Det var lige før jeg skulle prøve at tage et billede af det ved siden af mit Define XL kabinet der ser det godt nok ikke ud af meget :-) Det du har set er muligvis Predator G3 det ligner meget men er i mere normalt Tower størrelse. Så hvis man ikke har kigget konkret på den så kan man sagtens bytte om på dem.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#6
Jackson3012
Monsterbruger
28-02-2017 18:07

Rapporter til Admin
God anmeldelse. Men alt alt alt, for dyrt i forhold til hvad man får. Godt det snart er konfirmations tid, så får de da solgt nogle maskiner til uvidende forældre :P
--
#7
MichaelMH
Ny på siden
28-02-2017 20:55

Rapporter til Admin
Sådan en maskine og så tester du ingen spil overhovedet? Op i et vis sted med referencer til sammenligning. Enhver nørd med respekt for sig selv kan forholde sig til FPS, så det er i min verden virkelig ikke nogen undskyldning for at springe over, hvor gærdet viste sig at være lavest :/ Havde du nu testet i nogle heftige spil, kunne man også havde testet, hvad det grimme metalkabinet omkring grafikkortet gør for temperaturen af det fine GTX 1070 kort, som skriger efter spiltests! Hvad med maskinens strømforbrug, når man spiller kontra skrivebordsbrug? Hvordan ser det ud med kølingen i maskinen? Og hvad med støjniveau, når du presser maskinen? I min verden er din anmeldelse godt nok mangelfuld, hvilket er synd, når man står med den mulighed. Handler det måske om, at det var for stor en opgave i forhold til tidspres?
--
#8
Thomas
BOFH
28-02-2017 22:09

Rapporter til Admin
#7>>Som aktiv tester på Tweak.dk burde du jo vide at når man skriver en test tillægger man ofte en vinkel i det man skriver. Min vinkel har været praktisk brug og fokus på hvorvidt man får en ordentlig maskine hvis man køber en samlet maskine som denne. Min fokus har ikke være på hårde tal og benchmarks, da købere af maskiner som denne næppe køber den pga hvad den opnår af benchmark tal eller hvilken temperatur grafikkortet ligger på. Så det er et ganske bevidst valg at jeg har fravalgt denne slags ting i testen.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#9
Romaniuz
Junior Supporter
01-03-2017 09:12

Rapporter til Admin
Jeg synes det er en ganske fin test, og det den giver mig svar på, er om de dele der er hældt i er ok. Vi kender alle noget familie eller venner, som spørger om en samlet computer, og uanset hvor meget vi snakker om at bygge selv eller gøre det for dem, så vil de gerne købe en færdig maskine. Og her er et fornuftigt bud på en samlet maskine med ok specs og fokus på design. Ja der findes bedre og værre bud på en 'konfirmand'-pc, men nu har jeg en idé om hvad der er i pakken, hvis jeg skulle blive spurgt ind til om den er ok. Og det kræver at jeg har kigget inden i en computer. Ang. testen, jeg havde ikke lige fanget at det var et lille kabinet, mangler nogle mål eller billeder til sammenligning :-)
--
You get more of what you want with a kind word and a gun than you can get with just a kind word - Al Capone -
#10
MichaelMH
Bruger Aspirant
03-03-2017 22:17

Rapporter til Admin
For mig handler det ikke om hvem, der tester hvad på hvilken side. Jeg forstår heller ikke, hvorfor det er relevant i denne sammenhæng. Men en PC med et GTX 1070 skriger til himlen på spil. Der er virkelig mange ubesvarede spørgsmål i denne test.
--
#11
Thomas
BOFH
04-03-2017 02:10

Rapporter til Admin
#10>> ja det er ikke usædvanligt at tweak.dk blander sig i ting på HOL så hvorfor skulle det være anderledes denne gang? Jeg har allerede forklaret lidt om hvilke overvejelser der lå bag testen så må det være op til jer på tweak.dk at teste den også hvis i vil have andre spørgsmål besvaret.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
--
Sidst redigeret 04-03-2017 02:13
#12
Kanser
Monsterbruger
06-03-2017 14:40

Rapporter til Admin
Færdig samlede computere er normalt ikke noget vi kigger på her på HardwareOnline.dk. Men en gang skal jo være sen først, seom om ACER Predator G1 kan imponere os. Færdigsamlede computere er normalt ikke noget, vi kigger på her på HardwareOnlinde.dk. Men en gang skal jo være den første. Se om ACER Predator G1 kan imponere os.
--
I5-2500, MSI GTX 970 Gaming 4G

Opret svar til nyheden: Test af ACER Predator G1

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning