Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af CoolerMaster MasterCase Maker 5t

Skrevet af Kaare H | 07-05-2017 12:39 | 4265 visninger | 0 kommentar
Vi har fået tilsendt et CoolerMaster MasterCase Maker 5t til test, og hele reviewet kan du læse, ved at følge linket i bunden af denne nyhed.

Tiden hvor en computer var en træls grå kasse der larmede som et ondt år, og var noget man allerhelst ville stille langt væk fra hvor man sad, er for længst forbi. I dag kommer de i flere forskellige størrelser, farver og med eller uden plasticvindue i siden, men de fleste kabinetter er dog stadig begrænset af, hvordan de er designet, og så er det op til de enkelte ejere om de vil gøre noget ekstraordinært ud af dem ved at casemodde dem.
Inden for den seneste tid er der visse producenter der er begyndt at bruge et helt uhørt materiale inden for computerkabinetter, nemlig glas. Det startede i det helt små, ved at In-Win fremstillede nogle meget eksklusive kabinetter, hvor de brugte glas som enten hovedmateriale eller til at fremhæve detaljer. Disse kabinetter kom, og kommer stadig, med et hampert prisskilt, deraf min holdning til, at disse kabinetter er eksklusive.


Læs mere her

Opret svar til nyheden: Test af CoolerMaster MasterCase Maker 5t

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning