Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Synology DS416j

Skrevet af Thomas Eriksen | 13-07-2017 15:05 | 9101 visninger | 9 kommentarer, hop til seneste
Synology serveren ankom i en dejlig stor kasse, med et håndtag placeret øverst på kassen, hvilket gør den nem at transportere rundt. Derudover får man det indtryk, at virksomheden har tænkt på, hvilke signaler det er man gerne vil udtrykke overfor sine kunder; nemlig at indholdet er velbeskyttet og man har gjort sig ekstra umage. Læs mere her

#1
Jim Night
Guru
13-07-2017 15:39

Rapporter til Admin
Hvorfor skriver du at den mangler HDMI? Det er en nas, dvs. dumt lager, der måske/ måske ikke kan noget ekstra. Hvis du vil have mulighed for at opgradere mængden af ram, skal du ikke vælge en 'j' model, men derimod en '+'model. J modellerne er generelt ok, men billige og mulighederne er derefter.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#2
Thomas
BOFH
13-07-2017 15:56

Rapporter til Admin
#1>>Vi er udmærket klar over at det er budget NAS serveren og den klarer da også de fleste opgaver helt udemærket. Men da det jo er en test er vi nød til at nævne de ting som vi finder mangelfulde, ellers gjorde vi jo ikke vores arbejde godt nok. Trenden er at NAS servere udstyres med HDMI og derfor er det yderst relevant at nævne det, mange af konkurenterne er nemlig efterhånden komplette mediecentre og/eller overvågnings centre. Det er også relevant at nævne at den RAM der er ikke kan udvides, da man som læser ikke er i tvivl om hvad det er for en størrelse. Jeg synes da selv at den er interessant men ville nok hellere have en kraftigere 2 bay da jeg ikke har brug for så meget plads.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
Ronson
HOL Moderator
13-07-2017 19:06

Rapporter til Admin
Kan se det var godt jeg holdte mig til (min tredje) QNAP, havde ikke fået mere ved at give flere penge for en synology :D
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#4
Clegg
Mega Supporter
13-07-2017 19:48

Rapporter til Admin
#2 så bør det vel også nævnes, hvilken effekt det ville få hvis der kunne komme mere ram i #3 du havde da fået bedre service og bedre software ved at skifte :)
--
Sidst redigeret 13-07-2017 19:49
#5
Kanser
Monsterbruger
14-07-2017 10:20

Rapporter til Admin
Er der ingen der læser korrektur på jeres anmeldelser? Jeg synes godt nok der er mange sproglige fejl. Nogle sætninger er faktisk svære at læse. Og teknisk er der også problemer. Netkortet beskrives som 1 Gigabyte, mens overførselshastigheden beskrives i mb... Det er fedt at I laver anmeldelser af produkter, men når der er så mange sproglige fejl mister jeg altså lysten til at læse dem færdigt. Se det som konstruktiv feedback, ikke som brok ;)
--
I5-2500, MSI GTX 970 Gaming 4G
#7
The Other Dude
Semibruger
15-07-2017 19:38

Rapporter til Admin
#3 -> er stadig på min første synology.. Synology holder åbenbart godt.. ;)
--
#8
Duckman
Mega Nørd
20-07-2017 13:29

Rapporter til Admin
#2: Er godt nok uenig i at en NAS skal have HDMI i dag. Det er simpelthen en misforståelse af hvad en NAS er. At der er enkelte bambus produkter der leveres med denne fuktionalitet, bliver det ikke mere rigtigt af. Det er lige så misforstået, som at stoppe en projektor i en smartphone - Og der er ved gud ingen mobilanmeldere der skriver at en ny smarthphone i dag "mangler en projektor".
--
Whatever
#9
Ronson
HOL Moderator
20-07-2017 15:29

Rapporter til Admin
#7: Og hvornår er den købt? Købte min nr. 2 i 2012, ved ikke hvornår den første blev købt. Hvis du stadig sidder med en 10 år gammel SOHO NAS så er det måske på tid at komme videre. Men jeg kan da godt forstå hvis du ikke vil bruge alle de penge, Synology er trods alt dyre for hvad man får :)
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#10
MichaelMH
Bruger Aspirant
21-07-2017 23:06

Rapporter til Admin
#5 Så vidt jeg kan se ud fra navnet, så er der tale om en ny skribent, med mindre jeg har taget fuldstændig fejl? Så manden skal have kredit for at have lavet en trods alt gennemgribende test :) Men når det så er sagt, så vil jeg dog give dig medhold i, at en omgang korrektur ville være en god idé. Testen bærer tydelige præg af, at der er tale om én person, som endnu ikke har fundet den magiske overgang mellem talesprog og skrift :) Samt generel ordstilling og grammatik heller ikke er for god. Men øvelse gør virkelig mester, og det skal helt sikkert nok komme. Bare fortsæt det grundige arbejde så skal den skriftlige del nok komme :) Men OP og Thomas... I skriver selv, at det er en "j"-model, der er Synologys budgetvenlige serie af NAS servere, hvilket også retfærdiggør, at der ikke er mulighed for opgradering af RAM. Men så kan jeg heller ikke forstå, at I omtaler manglende HDMI som noget negativt? Det er jo en feature, der kommer med en pris, og det får man ikke i en 4-bay NAS til knap 2400 kroner. Så er det mere fornuftigt at stile efter en 2-bay NAS med flere features og generelt kraftigere hardware. Når man laver en pros/cons opstilling skal man altid tage hensyn til det segment, som en NAS henvender sig til. I sidste ende har HDMI ikke noget at gøre i en NAS. En NAS er blot et netværkslager og ikke et mediecenter. Det er forbrugernes forkvaklede krav, der har rejst behovet for HDMI i en NAS. Jeg forstår godt, at man som forbruger gerne vil undgå et led i stuealteret ved at kombinere et reelt mediecenter (mini PC/Raspberry Pi3) med ens NAS. Men det kommer man altså også til at betale for, da vi så også forventer en DAC, der kan decode DTS Master HD og et videocodec, der kan decode 4K/H.265 og Blu-Ray samtidig med at det skal kunne transcode indholdet til ens TV on-the-fly uden stutter/lag/buffering. Det kommer ikke til at ske uden at få en stærk processor (Intel Core i3 eller bedre) og flere RAM smidt i maskinen. Så kan I så begynde at kigge på, hvad en 4-bays NAS med de kriterier og HDMI koster :) Så er de 2400 kroner for længst kommet og gået. Jeg ved ikke, om det bliver den første respons, da Thomas godt ved, at jeg skriver for Tweak... Men det er ikke ment som et angreb. Tværtimod er det ment som konstruktiv kritik og respons på noget, der helt sikkert kan give anledning til en dygtig skribent :) Dette er mit personlige indslag og intet andet.
--

Opret svar til nyheden: Test af Synology DS416j

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning