Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Coolermaster MasterBox NR200P

Skrevet af Thomas Jensen | 28-11-2020 21:16 | 1768 visninger | 0 kommentar


Begrænset i størrelsen, men alligevel fuld af mange muligheder! Det er hvad Coolermaster introducerede tilbage i august 2020 med deres NR200 ITX-kabinet. En måned senere i september, lancerede de deres Coolermaster MasterBox NR200P, hvor det æstetiske får et løft med et medfølgende hærdet glaspanel.

Coolermaster er især kendt for deres fulltower Cosmos-serie, som har fået stor anerkendelse, hvor NR200P ingen undtagelse er blandt andre anmeldere. Dette kabinet vil især interessere dig, som gerne vil have et minimalistisk udseende, men stadig vil bibeholde nogle af de muligheder som er på ATX-kabinetter. NR200P får stor ros af andre anmeldere, som vækkede min interesse for selv at se nærmere på produktet.

Har du lyst til at personliggøre dit eget NR200P? Så giver Coolermaster dig nu også mulighed for at hente 3D-print filer til både fødderne på NR200P og PSU-beslaget således, at du kan bruge ATX formfaktor PSU. Læs hele artiklen her! Opret svar til nyheden: Test af Coolermaster MasterBox NR200P

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning