Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af AORUS FI27Q-X

Skrevet af Heini Nielsen | 20-08-2021 00:41 | 641 visninger | 0 kommentar

Skærmpriser vokser og vokser, hvorfor det ikke er helt unormalt, at se skærmpriser over de 10.000,- kr. Dog behøver en god skærm ikke nødvendigvis at koste i nærheden af sådan et beløb, hvilket AORUS F127Q-X er et godt eksempel på, som et ’gaming-brand’ hos Gigabyte.
Gigabyte reklamerer F127Q-X som en skærm med; ”Super Speed, Super Gorgeous”, hvilket tilkendegives med en opdateringshastighed på 240Hz samt en responstid på kun 0.3ms, hvilket leveres på et IPS-skærmpanel og 2560 x 1440 opløsning! F127Q-X har et modent og minimalistisk design, hvilken har en del at byde på under den matte sorte overflade. Et af tiltagene AORUS har tilføjet på F127Q-X er Black Equalizer 2.0, hvilket kort sagt giver en mørkere sort. Dette kan kombineres med AIM-stabilizer, OSD-Sidekick, GameAssist, Dashboard og ANC 2.0, hvilket er en relativ stor mængde ekstra funktioner, hvilket du skal lede længe efter med en skærm i dette pris segment! af mere unikke features tilbyder F127Q-X  deres ANC 2.0. Der er ikke højtaler i skærmen, men til et headset kan dette give en uovertræffelig lydoplevelse, som du ikke kan få på alle bundkorts lydudgang!
Der er meget at gå i gennem med F127Q-X, hvor du ej heller skal snydes for RGB og et ergonomisk design! Læs hele artiklen her!

 

Opret svar til nyheden: Test af AORUS FI27Q-X

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning