Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af nyt HardwareOnline.dk site

Skrevet af Thomas Eriksen | 08-10-2021 20:18 | 3769 visninger | 61 kommentarer, hop til seneste
Som mange af jer nok husker, så havde vi en test af et nyt design sidste år som ikke faldt så heldigt ud. Det kan måske føles som om vi helt havde glemt det, men vi har faktisk brugt tiden på at arbejde videre på sitet. Testen afslørede nemlig at vi var meget langt fra, både på teknikken og på designet. Det har derfor taget noget længere tid end vi havde forventet, men nu mener jeg faktisk vi er i mål, eller meget tæt på.

Vi har konverteret det nuværende site helt op til 7 oktober, så i burde kunne logge ind med jeres nuværende bruger og password.

https://nytsite.hardwareonline.dk/
Noget af det nye er

*Helt nyt Design
*Responsive, så det virker bedre på mobiler mv.
*Mulighed for at vælge mellem mørkt og lyst design.
*Man kan poste billeder når man opretter tråde.
*PB er blevet forbedret, du kan feks slette tråde og blokere for brugere


Når jeg siger at vi er færdige så er det lidt en sandhed med modifikationer vi kender til følgende problemer som stadig skal rettes.

* Skrifttyper og størrelse på tekst, hopper lidt rundt på sitet
* Det lyse design er ikke optimeret endnu
* NemID validering virker ikke
* Billeder på forside er ikke konverteret og derfor ikke med.
* Hvis du har mere end en profil med samme email kan du ikke logge ind. Skriv da PB til mig her på siden så vil jeg ændre den
 
I er velkommen til at teste alt det i vil på sitet. Men når i finder en fejl eller mangel, så håber jeg i vil oprette et svar i den tråd jeg har oprettet til formålet på sitet. https://nytsite.hardwareonline.dk/traade/1014645 
 
#1
Denno
Super Supporter
08-10-2021 20:26

Rapporter til Admin
I quickjump ved køb salg er skriften meget mørk i drop Downey på en telefon. Måske er det du mener med det lyse design? Ellers meget mobilvenlig.
--
Sidst redigeret 08-10-2021 20:27
#2
Porphyra
Giga Supporter
08-10-2021 20:29

Rapporter til Admin
Jeg håber at der vil være flere skins i sidste ende end bare lys og mørk, f.eks. en classic til dem der ikke kan lide forandring. ;-) Det jeg dog mest savner på den her side er notifikationer ligesom zenforo og utallige andre typer forums har, hvor man kan reply til folk med quote, og der så er en lille notits oppe i højre hjørne eller lign. så man ikke misser et svar, hvor man kan hoppe hen til hvor man blev quoted. En funktion den her side desperat mangler for at følge med tiden mht. brugervenlighed.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#3
BoreBissen
Maxi Nørd
08-10-2021 20:30

Rapporter til Admin
Meget af det er godt, men der er især et punkt som jeg ikke bryder mig om. Og det er at Forum og køb og salg skal fylde så meget (to kæmpe koloner ved siden af hinanden). Jeg er med på at det er de 2 kategorier som er hoved omdrejningspunktet, men kan man ikke lave det noget ala dette: https://imgur.com[...] Og noget ikke så vigtigt; få lavet et mere nutidigt logo i stedet for det fra da siden startede. :-)
--
AMD Ryzen 5600x | MSI B550m Mortar Wifi MSI Gaming X 6700 xt 12 GB 2x8 GB Corsair 3,2 GHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
#4
gusten^
Elitebruger
08-10-2021 20:33

Rapporter til Admin
Glæder mig til at prøve dette "Hardwateonline"
--
år 2003 signatur - P4 2.66ghz, 533mhz fsb | NVIDIA GeForce 6600 GT (128MB) | 1024mb DDR pc2700 | MSI bundkort | 80gb maxtor |
#5
Porphyra
Giga Supporter
08-10-2021 20:37

Rapporter til Admin
#3 Ja de er lidt for brede, den tråd man åbner bør fylde mere så man ikke skal scrolle helt så meget. En anden ting hvad med at lave noget linje separering i forum og køb salg boksene? f.eks. have hver text boks skifte mellem to forskellige blå nuancer i forum så det ikke bare er en masse text på en ensfarvet baggrund. Med hvor mørkt testskinnet er, så ville jeg foreslå at lave den blå baggrundsfarve mørkere, eller resten af det lysere. Det er lidt for stor en kontrast som ikke ser så pænt ud. Den mørke blå farve som er som baggrund på den nuværende forum boks ville være et meget bedre match i det mørke design.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
--
Sidst redigeret 08-10-2021 20:39
#6
Gill Bates
Elite Nørd
08-10-2021 20:39

Rapporter til Admin
Nice Jeg savner at kunne se hvilke tråde jeg DELTAGER i også. Måske bare vise 5 seneste af både "deltager i" og "oprettede tråde" (eller hva de kaldes), og så med en lille "se flere" knap på hver. Så holdes det kort og kontant, med mulighed for at dykke dybere
--
Sidst redigeret 08-10-2021 20:44
#7
Porphyra
Giga Supporter
08-10-2021 20:48

Rapporter til Admin
Lige et spørgsmål, det har garanteret været oppe før, men hvorfor prøver i overhovedet at bygge en ny side op selv? Virker lidt som at genopfinde den dybe tallerken. Hvorfor ikke bare bruge zenforo eller hvad nu der er lettest/billigst, og så lave et skin for at tilpasse selve UI til hvordan i vil have det? Det vil give siden en del mere funktionalitet, som f.eks de notifikations muligheder som jeg savner.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#8
gasolin
Guru
08-10-2021 20:51

Rapporter til Admin
kan ikke li farverne og at forum og køb/salg skal stå ved siden af hinanden
--
#9
Mr. WoLF
Guru
08-10-2021 20:52

Rapporter til Admin
Glæder mig ikke
--
#10
Thomas
BOFH
08-10-2021 20:59

Rapporter til Admin
#1>>Det har du ret i, den får vi kigget på. Men der findes et lyst design du kan vælge under din profil og der er der en del arbejde med at afstemme farver og den slags. #2>>I første omgang bliver det lyst og mørkt. Jeg kunne dog godt håbe på lidt flere varianter med tiden. Men det afhænger også lidt af hvor besværligt det er at lave nye temaer. For jeg vil faktisk hellere bruge udvikler tid på nye funktioner end på lidt design der ligner noget gammelt. Notifikationer er ikke med i denne omgang, men det var da noget som man kunne kigge på i fremtiden. jeg kunne også forestille mig at hvis man skriver #1 så kunne man via en hover se noget af det svar. men det er derfor vi skifter, så det er til at videreudvikle på. #3>>Det er et valg vi har taget for at fremme fokus på det område. Hvis vi gør som i dit forslagg, så vil det modsatte ske og der vil være mindre fokus. Jeg skal ikke kunne afvise at der skal optimeres lidt på kolonnebrede mv. #4>>Ha ha, ja dum slåfejl. #5>>Jeg tror der er lidt små forbedringer at hente på netop det område når vi taler forum. Farveforskel mellem områder er imidlertid et designvalg. #6>>Du kan se tråde du har oprettet og svaret i under din profil og hvis du stjerne markerer en tråd burde de komme ude til højre under profil boksen. Jeg tror dog den funktion er brudt ned da jeg heller ikke får nye tråde derud. #7>>Fordi det aldrig er så nemt når man har 1 million forum tråde 10+ millioner svar 700 artikler. Så kommer man pludseligt til at lave alt muligt for at få det gamle til at virke. #8>>Der er som sagt også et lyst tema på vej som du kan vælge. At tingene står ved siden af hinanden på forsiden ser jeg mest som en tilvending sag. #9>>Hvorfor ikke?
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#11
ToFFo
Guru
08-10-2021 21:01

Rapporter til Admin
Hvad er der galt med det layout der bruges nu? Jeg kan meget godt lide måden det er på allerede. Altså med forum delen først, og så markeds-delen under den. I én kolonne, så man let kan få en oversigt over de sparsomme nyheder der kommer op på forsiden. Jeg synes de "nyheder" der er på forsiden allerede, er drabeligt kedelige, og de opdateres meget sjældent. HOL kunne blive en seriøs konkurrent til Newz.dk hvis i gad smide nyheder på forsiden, i stedet for de, efter min mening, knastøre anmeldelser der ind imellem finder frem til forsiden.
--
- Indsæt signatur -
#12
Kristina
Giga Nørd
08-10-2021 21:06

Rapporter til Admin
Mange fine ting. Jeg savner i meget høj grad, at "Dine aktive tråde"-oversigten til højre under ens navn er meget, meget længere. Gerne ret langt ned til bunden eller som minimum ca. 2,5 x så lang som den er nu. Det er håbløst, også på det gamle site under ens profil, at navigere rundt i i hvilke tråde, man har deltaget i, hvis man er meget aktiv på HOL.dk (dvs. tråde, som man har deltaget i, forsvinder hurtigt fra oversigten, når det kun er 10 tråde på det nye og 15 tråde på det gamle site, der vises). Dette mindsker også aktiviteten (og dermed trafik) på HOL, fordi tråde nemmere "dør ud", når man ikke nemt kan navigere hurtigt over i de tråde, man er aktiv i. Ja, man kan selvfølgelig vende tilbage til en tråd, hvis man har aktiveret mail-notifikationer på en tråd, men jeg slår ofte mail-notifikation fra, fordi jeg måske ikke gider at have 13 notifikationer i min mail på én dag - men gerne selv vil "vælge", hvornår jeg går ind og kigger i en tråd, som jeg deltager i. Det samme ift. knappen "Foretrukne", den knap har jeg heller ikke lyst til at bruge ved samtlige mindre interessante tråde - knappen "Foretrukne" bruger jeg kun til de særligt vigtige tråde, hvor der ligger ekstra god information, som jeg gerne vil gemme. Så, summa summarum: lav for guds skyld "Dine aktive tråde" meget lang - gerne ret langt ned til bunden eller som minimum ca. 2,5 x så lang som den er nu.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
--
Sidst redigeret 08-10-2021 21:07
#13
Porphyra
Giga Supporter
08-10-2021 21:12

Rapporter til Admin
#10 notifikationer er helt klart noget i bør arbejde på, det gør det meget lettere at starte og holde gang i en dialog. Det kan til tider føles som spild af tid at svare nogen midt i en tråd hvis de ikke er OP, for meget af tiden ser de det ikke, de færreste gider tjekke den samme tråd igen og igen. Og email notifikation bruger jeg aldrig fordi man bliver spammet med den, man kan ikke se i selve emailen om det er noget relevant, notifikationer begrænset til folk der svarer en er langt mere brugbart. Og ja at kunne se flere aktive tråde er en god ting, eller endnu bedre ens fulde historik man kan bladre igennem.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
--
Sidst redigeret 08-10-2021 21:15
#14
Kristina
Giga Nørd
08-10-2021 21:15

Rapporter til Admin
Edit til #12: jeg kan se, at når man klikker sig ind på sin profil på det nye site, så er "svar"-oversigten og "oprettede tråde"-oversigten blevet meget længere, så det er rigtig fint. Oversigten helt til højre behøver derfor måske ikke være længere end de 2-2,5 x mere end den er nu.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
--
Sidst redigeret 08-10-2021 21:15
#15
gasolin
Guru
08-10-2021 21:21

Rapporter til Admin
Søgefunktionen skal blive bedre, har dog ikke prøvet den på den nye side
--
#16
Chr4030
Mega Supporter
08-10-2021 21:21

Rapporter til Admin
#15 Test den gerne
--
#17
Thomas
BOFH
08-10-2021 21:27

Rapporter til Admin
#15>>prøv, tror du vil blive positivt overrasket
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#18
Kristina
Giga Nørd
08-10-2021 21:31

Rapporter til Admin
Jeg troede faktisk, at oversigten "Dine aktive tråde" til højre var alt, hvad man deltager i, både egne tråde og andres tråde, det kan jeg se nu, at den ikke er. Det mindsker overblikket væsentligt. "Dine aktive tråde" til højre burde være alle de tråde, man er aktive i, både ens egne tråde og andres.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#19
mrKayne
Junior Nørd
08-10-2021 21:34

Rapporter til Admin
Den største og måske vigtigste fejl at få rettet er at line "Forside"-knappen op med venstre rubrik..... Min OCD kan slet slet ikke have at det er forskudt en udefinérbar afstand mod højre....
--
#20
kikophil
Elite Supporter
08-10-2021 21:43

Rapporter til Admin
Hmmm - der er nogle, der gerne ser feks. aktive tråde samt andet relevant via first wiew, så måske der ku` være noget at hente fra denne sides topline? http://123nu.dk[...] Personligt er jeg imod mørke sider, men det er grundet mine synsskaders handicap, så kun et bett` pip i mængden :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#21
BoreBissen
Maxi Nørd
08-10-2021 21:44

Rapporter til Admin
#10 Jeg forstår din pointe, og så forstår jeg den alligevel ikke, for som det er i dag (og har været i rigtig mange år), så er køb/salg ikke synligt, overhovedet. Hvis du ikke vil have det som det forslag jeg linkede i, så kunne man lave det hvor et script selv skiftede i mellem køb/salg og forumindlæg.
--
AMD Ryzen 5600x | MSI B550m Mortar Wifi MSI Gaming X 6700 xt 12 GB 2x8 GB Corsair 3,2 GHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
#22
LARMY85
Giga Supporter
08-10-2021 21:53

Rapporter til Admin
Jeg får en "intern fejl" når jeg prøver at logge ind? Men virker som et spændende design - teksten er ret stor i min firefox selvom jeg ikke bruger zooming (bare 100%) i browseren.
--
I am not a bot .-. .- - ... 01110000 01101001 01100101
--
Sidst redigeret 08-10-2021 21:55
#23
Gill Bates
Elite Nørd
08-10-2021 22:06

Rapporter til Admin
Light theme skal helt sikkert være default. Dark theme er noget nogle få gerne vil have
--
#24
Thomas
BOFH
08-10-2021 22:10

Rapporter til Admin
#22>>du havde 2 profiler med samme email. Jeg har ændret din anden profil så du kan nu logge ind.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#25
Stroyer
Guru
08-10-2021 22:28

Rapporter til Admin
0# Lidt mere markante farver om man vil - Dem kan jeg egentligt godt li' Siden virker meget responsiv - tak for det! Søgefunktionen synes jeg virker til at være forbedret en del. Layoutet derimod - vi er heldigvis forskellige - men jeg er ikke fan! Hvorfor splitte forum og køb/salg op i 2 koloner og smide dem midt i det hele- Jeg synes det ser "rodet ud" om du vil. Menu'en øverst - fint, bruger-konto til højre sammen med ens aktive tråde - jeg er fan. Men forum og køb/salg skal/bør altså stadig blive lagt ud til venstre igen og så tests/nyheder/whatever midt på siden, som nuværende design. Den røde tråd i designet "forsvinder" jo også når man hopper ind på en tråd og så forum & køb/salg lige pludselig ligger "korrekt" igen. Det samme sker hvis man trykker på menu-punkterne, pånær "Forside"
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 08-10-2021 22:32
#26
NeoLite
Semi Supporter
08-10-2021 22:34

Rapporter til Admin
Så vil jeg hellere beholde det nuværende design. Mangler bare dark mode.
--
#27
BoreBissen
Maxi Nørd
08-10-2021 22:50

Rapporter til Admin
Personligt er jeg ret lige glad med smileys, men der er en masse som ikke ved at nuværende site ikke understøtter disse, hvorfor de laver dem men siden her laver dem bare om til to spørgsmålstegn (??). Kunne man finde på en måde at undgå dette på det nye site?
--
AMD Ryzen 5600x | MSI B550m Mortar Wifi MSI Gaming X 6700 xt 12 GB 2x8 GB Corsair 3,2 GHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
--
Sidst redigeret 08-10-2021 22:52
#28
Gill Bates
Elite Nørd
08-10-2021 22:57

Rapporter til Admin
Hvorfor er dark mode default? Det skal det ikke være. Tænk over det. Meget få ønsker dark mode
--
#29
Chr4030
Mega Supporter
08-10-2021 23:02

Rapporter til Admin
#28 Darkmode er det theme der pt virker bedst. Om det skal være default eller ej vil tiden vise.
--
#30
Gill Bates
Elite Nørd
08-10-2021 23:05

Rapporter til Admin
#29 forkert. Dark mode er og skal være et tilvalg
--
#31
Chr4030
Mega Supporter
08-10-2021 23:10

Rapporter til Admin
#30 Uanset hvad så bliver der ikke lavet nogen ændring til det i aften, og slet ikke som første prio.
--
#32
Gill Bates
Elite Nørd
08-10-2021 23:18

Rapporter til Admin
#31 vi snakker om et website på sigt Hvorfor prøver du at lyde som om du er inde over som chef eller lign.?
--
Sidst redigeret 08-10-2021 23:18
#33
Chr4030
Giga Supporter
08-10-2021 23:19

Rapporter til Admin
#32 Det er mig der udvikler på testsiden :)
--
#34
LARMY85
Giga Supporter
08-10-2021 23:20

Rapporter til Admin
#24. Nice tak :-)
--
I am not a bot .-. .- - ... 01110000 01101001 01100101
#35
Thomas
BOFH
08-10-2021 23:25

Rapporter til Admin
Nå så er jeg tilbage ved min computer og kan give lidt mere detaljerede svar. #11>>Nu er det trods alt kun på forsiden at placeringen af boksne er ændret, så langt det meste af tiden vil alt være hvor det plejer. Men når vi ændrer designet og bringer boksen op, så er det jo klart fordi der er et ønske om at fremme fokus på det område og med et nyt design har vi muligheden for at prøve ting af. Måske virker det og måske skal vi ændre det til noget andet. Men i det mindste har vi muligheden for at prøve det i stedet for at blot fortsætte med mere af det gamle. Jeg ville da elske nyheder, men for at være ærlig så er nyheder pokkers svære, man skal have mange af dem og de skal komme løbende. Det kræver bare for meget arbejde til at det er realistisk, så derfor fokuserer vi på tests i stedet. #12>>Gode inputs, vi kigger på det og hvis det kunne kombineres med #2's forslag om notifikationer kan det blive godt. Kan ikke love at alt er med fra starten, da det vigtigste for os lige nu er at få den nye side ud, men det er gode ideer som kan forbedre sitet. #13>>Jeg er helt enig med dig, ideen er noteret ned. #18>>Navnet er måske lidt misvisende i forhold til hvad det er lige nu, men ide noteret. #19>>ha ha ja nu du siger det, jeg har set på det design i 6 måneder og nu kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til de 10 pixels logo er skævt :-) #20>>Tror ikke lige det site er et man skal tage design noter fra. Jeg er med på at det er et foprum og når man er bruger, så er det sikkert fint. Men som ny bruger er det første man gør at sige nej tak, det er ikke noget for mig. Man er også nød til at bevæge sig med tiden. Vi får også det lyse design bare roligt, du kan selv skifte det i din profil, vi er bare ikke færdig med at finpudse farverne mv i den version, så derfor er siden som standard mørk. #21>>Jo men som jeg skrev til #11, så er dette jo netop et nyt design og det giver nye muligheder. Det du linker til er jeg med på er flot grafisk, men jeg tør væde på at 80% af alle brugere ikke lægger mærke til de andre muligheder på sitet. ideen med at få købsalg op er at fremme trafikken ikke gemme det væk. #23>>Det bliver det formentligt også, jeg er selv mest til lyse sider. #25>>jeg kan næsten kun gentage hvad jeg skrev til #11 og #21, det er et valg for at fremme fokus på det område. Så nu ser vi om det ikke virker. det kan jo også være vi ændrer det igen om 3 måneder til noget helt 3. #26>>Problemet med det nuværende design udover at vi har haft det samme design i næsten 15 år er at det er forældet på mange områder. Skrifttypen er feks lidt for lille i forhold til mobil browsere, siden er ikke responsive hvilket igen går udover mobil brugere. Derudover så prioriterer google mobil venlige sites højere i deres søgning så det går også udover trafikken og indtægterne på siden. Kunne man så ikke have lavet det gamle design responsive mv, jo sikkert men nu har vi valgt at lave noget helt nyt, som jeg dog synes har en masse respekt for det gamle. #27>>Vi får ikke smilies og jeg tror heller ikke der er nogen rimelig måde hvor vi kan begrænse telefoner mv fra at prøve at poste dem. #28>>Fordi det er det design der er mest færdigt. Hvis vi havde smidt light mode op som default så ville 80% af diskussionen være omkring hvordan designet ikke er færdigt. Dark mode er derimod 90% færdigt og mangler "bare" lidt optimering hist og her. #32>>Chr4030 er vores programmør :-) så når han siger at det er bedst så er det fordi han simpelthen ikke er færdig med det lyse tema endnu. Vi har faktisk også på baggrund af kommentarerne her i tråden snakket om at vi skal prøve om vi kan få lavet et klassisk tema med de nuværende farver som udgangspunkt. Men det ligger så efter light tema og de fejl der måtte dukke op under testen.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#36
crucial-kid
Redaktør
09-10-2021 00:30

Rapporter til Admin
Hvor er min "like" knap på indlæg, hva? Like, like, like :) Bruger ikke FB, og har ikke gjort det i et par år, men funktionen på firma Intra, MS Teams og Yammer og whatever har vokset på mig. Det kan et eller andet, at kunne tilkendegive thumbs up uden at skrive et decideret indlæg. Version2.dk har en fin implementering af samme ide - de har endda fingeren som vender den forkerte vej. Kan godt se, at den positive finger både har relevans i en lame ass politik tråd under hyggekrogen ogen CPU war, når Alder Lake frigives. Kan ikke helt bestemme mig for, om det er en super god ide i alle henseender, men jeg må indrømme, at jeg faktisk savner muligheden for at anerkende andre uden at tilføje selv til tråden. Kan godt lide, at der prøves noget nyt, så tommelfinger op for det. Det virker lidt råt med firkantede menu overgange, men ideen med noget nyt kan godt vokse på mig. Måske lidt vemodigt, men det gør noget godt for det i har i tankerne i forhold til eget indhold. Men tag dog konsekvensen af, at der ikke satset på dagligt debaterbart nyhedsindhold og at forummet er blevet rent "HW virker ikke / køb af produkt x" tråde, og fjern den kategori. Gammelt indhold kan da bare kyles ind under "eget indholdskategorien", og så skid hul på, at det er en anden type indhold, hvis nogen af uransagelige årsager vil finde vej til noget jeg har skrevet f.eks. Det irriterer mig dog stadig grusomt meget, at kommentarerne er slettet i nyhederne, men jeg er nok tæt på ene om at have den holdning.
--
Søger: bundkort til i7-7700 Mvh. Thomas Christensen.
#37
Kristina
Giga Nørd
09-10-2021 00:50

Rapporter til Admin
Synes bestemt crucial-kid har fat i noget ift. "tilkendegivelse" af en kommentar. Det behøver slet ikke være Facebook-grafisk tingel-tangel shit. Bare det at kunne give en kommentar et +1, hvor det samlede antal plusser fx står ganske beskedent ud for brugernavnet ved kommentaren, ville være kanon.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#38
micbanand
Super Nørd
09-10-2021 01:33

Rapporter til Admin
Kan nu også bedst lide den version. Vi har nu, af udseende. Den mangler dog flere temaer. Men Synes nu også godt om den nye side! Men ville nu være lækkert, med muligheden for at, justere skrift størrelse o.lign.
--
:)
#39
nuxx
Guru
09-10-2021 03:02

Rapporter til Admin
Dejligt at se at testsitet kører så hurtigt nu! Til dem der synes det er lidt rodet, så mangler der endnu en del småjusteringer af fontsizes, farver alignments og især ligger sticky top og sidemenu mig på sinde, her er hvordan det umiddelbart er tiltænkt: http://3.127.191.218[...]
--
Main: i7-9700K, Z390i Strix, RTX3090 Strix, [email protected], Xproto ITX, 1TB 970EVO, SF750, 34" AW3418DW [email protected] Mobile: 15.4" MBP Retina 2017
#40
ZwiX
Monster Supporter
09-10-2021 05:49

Rapporter til Admin
Det er super. Lad flytte derover nu :D
--
#41
Gill Bates
Elite Nørd
09-10-2021 09:12

Rapporter til Admin
Bare en reminder Der bør sættes en (større) line-height på tekst. Læsbarhed er i højsædet ;) Det ser ud til at der er line-height på tekst her på det gamle hol, men ikke på det nye. Man kan se det ved at markere hele teksten. Er der mellemrum mellem linjerne? Så er der line-height på.
--
Sidst redigeret 09-10-2021 09:12
#42
DLB
Ultrabruger
09-10-2021 09:58

Rapporter til Admin
Sorry for den ærlige mening, men ligner en hjemmeside tilbage fra cs 1.6 og der var 'klaner'. Hold da op en gang øjebæ :-/
--
#43
krellef
Monster Nørd
09-10-2021 10:18

Rapporter til Admin
Det er meget muligt jeg har misset det, men har HOL et slag på tasken ang. hvornår I overgår helt til den nye side?
--
Status på B/W-listen: 23+/0- Led mig ikke i fristelse. Jeg finder selv vej...
#44
Buss Lysår
Giga Supporter
09-10-2021 10:21

Rapporter til Admin
#32 Haha, sat på plads. Bliver dejligt med et nyt site, men jeg er heller ikke fan at de to kolonner med tråde og køb/salg.
--
#45
ReneWagner
Junior Supporter
09-10-2021 10:22

Rapporter til Admin
13# Enig!
--
Ryzen 5 3600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram Have you tried turning it off and on again?
#46
ReneWagner
Junior Supporter
09-10-2021 10:24

Rapporter til Admin
Gad stadig godt se et nyt marked hvor gamle annoncer blev smidt væk, men ved godt jeg taler mod flertallet :)
--
Ryzen 5 3600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram Have you tried turning it off and on again?
#47
Hidden
Gæst
09-10-2021 10:32

Rapporter til Admin
Links i tråde og (muligvis) i posts er ikke formateret som et klikbart link. Dvs. linket mangler at blive pakket ind i et a-element. Dette er spottet på en mobil.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#48
Ramaz
Gigabruger
09-10-2021 11:49

Rapporter til Admin
Jeg må tilslutte mig nogle af de andre og sige at det nye design virker uoverskueligt i forhold til hvordan det er nu. Det er nemt at finde rundt på siden som den er nu, med forumtråde samt køb&salg i en kolonne til venstre. Som andre også nævner, så tænker jeg at notifikationer, om de tråde man har svaret i, kunne være rar at have, samt at listen om de tråde man har afgivet svar i bliver meget større. Dog ser jeg ingen grund til at skifte designet ud, da det er nemt at overskue som det er
--
#49
Gill Bates
Elite Nørd
09-10-2021 12:11

Rapporter til Admin
Jeg synes det nye snart skal i luften. (efter det værste er fixet) Så har vi i det mindste dét og så kan forbedringer laves live PS: søgefeltet burde da være oppe til højre, mere på linje med menuen. Som på det gamle hol. Det giver også en smallere menu og mere plads til indholdet
--
Sidst redigeret 09-10-2021 12:14
#50
Porphyra
Giga Supporter
09-10-2021 12:23

Rapporter til Admin
#39 Jeg synes den bliver lidt for bred, jeg har en ret stor skærm og skulle zoome ud til 80% før det føltes naturligt. Ville foretrække at boksene i venstre og højre side blev lidt smallere så den viste tråd fyldte en større procentdel. En anden ting, jeg kunne rigtigt godt tænke mig hvis man fik mere end 5 minutter til at redigere i en post. synes tit man lige kommer i tanke om noget man gerne ville tilføje når det er blevet for sent. Prøv f.eks. en time i stedet for.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#51
Mr. WoLF
Guru
09-10-2021 12:37

Rapporter til Admin
#10 Ikke glad for ændringer og OCD, har kunne lide hol fra starten og til nu er bange for det ændre sig
--
#52
inckie
Guru
09-10-2021 12:45

Rapporter til Admin
Det ser som sådan ikke tosset ud :-) Jeg navigationen i toppen bliver meget roddet på mobile devices, og burde forbedres også er der også et par andre små øjebæer, med overlaying elementer, der ser mærkeligt ud. Her er et screenshot: https://imgur.com[...] Jeg synes det skal laves om, så der kun er en menu knap på mobile devices og ikke 2, det giver slet ikke mening. Man kunne flytte menupunkterne, så det vil også give mere plads til at logo og søgefelt kan stå på samme linje, det vil også gøre at det ikke står så roddet, som det gør nu.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 09-10-2021 12:47
#53
Gill Bates
Elite Nørd
09-10-2021 12:49

Rapporter til Admin
Ja menuen er sgu ret rodet ;) Og kan gøres mere kompakt/tynd. Men det med to menuknapper.. den ene er jo til sin bruger. Hvis den bare havde et bruger ikon istedet kunne det nok gå
--
Sidst redigeret 09-10-2021 12:50
#54
inckie
Guru
09-10-2021 12:54

Rapporter til Admin
#53 Der er faktisk 3 menu knapper i alt, hvis du tæller brugerknappen med til højre. Knappen til venstre, giver en menu, der lister forum posts og køb&salg, den i midten lister sidens primære navigations menu, og den til højre er en bruger menu/login form.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 09-10-2021 12:55
#55
asser90
Megabruger
09-10-2021 15:38

Rapporter til Admin
Synes det er et skridt i den rigtige retning. Det ligner at der er lidt manglende forståelse for brugen af bootstrap og evt. muligheder for tweake designet. Ser dog en del folk herinde der er bange for et nyt design ?
--
#56
Guffe
Maxi Supporter
09-10-2021 21:42

Rapporter til Admin
Det ser rigtigt godt ud med det nye design. Men man skal edderfisme vænne sig til det efter 20 år med det gamle :O)
--
Bor på Frederiksberg (2000)
#57
sorenwp
Supporter
11-10-2021 13:24

Rapporter til Admin
Håber godt nok man kommer til at kunne vælge at bruge gammel tema eller egen CSS!
--
#59
Polarfar
Ny på siden
11-11-2021 08:20

Rapporter til Admin
Det er rigtig pænt, men søgefunktionen under køb og salg er stadig lige rædselsfuld. Den nulstiller hver gang man vender tilbage til forsiden. Hvorfor?
--
Va' Hedar dän där söda lilla hunden...."RRRR¤vh¤l"
#60
Wut
Semi Nørd
11-11-2021 08:34

Rapporter til Admin
Fint nyt design! Der skal lige komprimeres rundt omkring, så siden kan blive lige så kompakt som hol.dk er nu. Men fint! Den bjælke, hvor man kan vælge "Forum" eller "Køb og salg" er fin, men menuerne for forum og køb/salg bliver hængende til venstre uanset hvad. Måske ville det være en ide, at når man trykker "Køb og Salg" øverst i bjælken, så forsvinder Forum-svar fra venstre, og i stedet bliver Køb&Salg-menuen meget højere (flere bullets)? Det virker lidt dobbelt-konfekt agtigt, at man kan trykke "Køb og Salg" øverst, som så bliver highlighted, og så kan man trykke på en Forum-tråd til venstre... hvor er man så? I køb/salg eller i forum? Det ville måske være en god ide at skille det lidt mere ad, så hvis man vælger "køb og salg" øverst, så er der fokus på det, og de andre elementer forsvinder. Lige pt har bjælken ikke rigtigt nogen funktion.
--
Proud survivor of the Copenhagen earthquake 2008-12-16
#61
Wut
Semi Nørd
11-11-2021 08:40

Rapporter til Admin
Tilføjelse til #60: Hvis man trykker Quickjump i Køb/salg-menuen og vælger PSU f.eks. så sker der ingenting (Chrome på MacOS). Hvis man vil søge på PSUer, så skal man trykke på Afgræns søgning (som ikke er ret oplagt at skulle være en dropdown, da der ingen indikator er for det), så skal man scrolle ned, trykke Fravælg Alle, og dernæst vælge PSU, og så skal man trykke Filtrer, og til slut lukke dropdown´en igen. Det er en for lang vej rundt. Det ville måske være bedre, hvis man valgte Køb+Salg øverst i bjælken, og så kom der firkanter frem for hver kategori, og man trykker på PSU, og så ser man kun PSUer, f.eks. Det giver god mening, at annoncer er neddelt i kategorier, men det giver ikke mening at man skal sidde og trykke mange gange for at undgå, at det hele bliver præsenteret i en pærevælling (dvs alle kategorier samtidig). tl;dr: Køb+salg -> PSU og ikke Køb+salg -> Afgræns -> fravælg alle -> vælg psu -> filtrer -> luk bjælke
--
Proud survivor of the Copenhagen earthquake 2008-12-16
--
Sidst redigeret 11-11-2021 08:45
#62
Hepheyy
Gigabruger
11-11-2021 10:17

Rapporter til Admin
Slettet
--

Opret svar til nyheden: Test af nyt HardwareOnline.dk site

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE