Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

KOLINK Stronghold Prism

Skrevet af Jonas Holm Bendtsen | 28-02-2022 12:35 | 3274 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste
Så er det tid til endnu et kabinet, jeg har fået æren af at kigge på KOLINK, ikke noget mærke jeg har hørt til jeg er dog heller ikke den ældste haj i havet, så jeg vil nok støde på flere ting undervejs, men intet mindre så kig med her. Det kabinet jeg har fået tilsendt, er Kolink´s Stronghold Prism, et super lækkert kabinet i en prisklasse til af 943,- mens jeg har skrevet denne artikel, det kommer med 4 120mm kølere 3 i fronten og 1 bagi og er et midi-tower.

Deres vision.
At være en global leder inden for pc-etuier, strømforsyninger og tilbehør, der leverer prisvindende produkter ved at kombinere god kvalitet og konkurrencedygtige priser. Læs hele artiklen her!
#1
Mr. WoLF
Guru
28-02-2022 12:38

Rapporter til Admin
Caseking.de har solgt fra det mærke længe. Jeg har selv et kabinet fra dem og er rigtig glad for det
--
#4
Akasut
Guru
01-03-2022 09:51

Rapporter til Admin
Det var sq dyrt for noget billigt stamped steel. Har umiddelbart ikke noget imod billige kineser kabinetter så længe prisen er under market ledernes udvalg. - billige type thumbscrews, ikke captive - hinge implementering af TG - ingen rubber grommets - PSU cut-out - mangel af type-C og USB 3.0 på front I/O - ingen modularitet/flexibilitet indvendigt - lukket front, ingen airflow, intet filter? - clip on støvfilter i bunden - ingen cable management løsninger - ingen antivibration for 3,5" - dårlig AIO kompatibilitet - ingen custom watercooling support - diskuterbar placering af front I/O og sikkert flere ting som er bagud standarden. Tager man et kig forbi deres hjemmeside, fortæller både tekst og billeder en historie om mangel af features. Det kommer ikke som overraskelse når man ser simpel tooled stål kasse med RGB fans decked out, så har man allerede luret what's going on. Prisen burde halveres.
--
#16
Thomas
BOFH
07-03-2022 00:11

Rapporter til Admin
Jeg har tilladt mig at gøre lidt hovedrent i tråden her. Jonas er ny skribent for os og han har fået opgaven at lave en unboxing af et kabinet. Jonas fik denne opgave for at komme lidt blidt ind i skribent livet, hvor man ikke får meget tak men til gengæld hører for de fejl man laver. Jeg har derfor tilladt mig at slette alle de negative indlæg da jeg ikke synes det er en fair måde at tage imod en ny skribent på. Jeg vil da også gerne sige at jeg har hørt hvad i siger og det er modtaget, vi skal naturligvis tjekke ting bedre igennem før vi lægger dem online. Jeg har foretaget korrektur på artiklen og tilføjet en afrunding på den. Samtidig vil jeg sørge for at nye skribenter får lidt bedre værktøjer i fremtiden.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til nyheden: KOLINK Stronghold Prism

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE