Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Roccat Vulcan TKL Pro, Burst Core, Sense Icon og Sense Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 16-05-2022 00:43 | 3572 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste
Det er blevet tid til at se lidt på nyere udgivelser fra Roccat, hvor der ikke vil blive lavet en direkte anmeldelse af produkterne, eftersom der allerede har været set på Vulcan TKL Pro i sin sorte udgave her på Hardwareonline tilbage i november 2020. Men med det hvide tema i sit fokus, så har Roccat sendt deres hvide version af Vulcan TKL Pro samt deres hvide mus; Burst Core med to tilbehørs musemåtter Sense Icon og Sense Pro. Det hvide tilbehørstema lever fortsat i sit bedste velgående, som jeg nok må indrømme, at jeg selv er storforbruger af. PC-universet er blevet langt mere end bare hestekræfter i maskineriet, nu skal det også have et æstetisk tiltalende udseende.

Jeg er selv daglig forbruger af den sorte version af Vulcan TKL Pro, som nok ikke har det bedste hardware til sammenligning med andre TKL-tastaturer på markedet, men det er et tastatur der virkelig er tilfredsstillende at skrive på. Så hvis du er ude efter et tastatur med en god balance mellem godt hardware og et velfremstillet tastatur, så kunne Vulcan TKL Pro være et rigtig godt alternativ!

I en lidt anden boldgade skal der også ses på Roccat Burst Core, som fås til en budgetvenlig pris alle kan være med til. En mus der kun vejer 68g, med Roccats Easy-Shift[+] teknologi og har en 8500 DPI optisk sensor. En mus der naturligvis kun føles bedre på den rette overflade, hvorfor jeg også har fået fornøjelsen af at prøve Roccats to nyere musemåtter Sense Icon og Pro, som på hver sin måde gør brugen af musen en bedre oplevelse. En musemåtte skal ikke undervurderes heller, da dette har en stor betydning for din mus sensors aflæsning af overfladen. Præciseringen af musemarkøringen har især en stor betydning i FPS-spil, for hvem har ikke oplevet at musemarkøren hakker og ikke kan ramme præcist efter modstanderen? Det hele er naturligvis ikke så sort og hvidt, men en god musemåtte hjælper! Læs hele artiklen her!
#1
zek
Monsterbruger
18-05-2022 03:32

Rapporter til Admin
Tak for et godt review
--
Hvem vil ikke gerne have nogle https://highhouse.dk[...]
#2
Ranger84
Skribent1
18-05-2022 12:41

Rapporter til Admin
#1 Tak Zek for det positive feedback! :)
--
ASUS Deluxe II(X99) - i7 6850K - H115i - 64Gb TridentZ 3200Mhz (CL14) - AX860i - 512GB M.2 950 Pro - 1TB S-EVO 850 MSI 1080 Gaming X

Opret svar til nyheden: Roccat Vulcan TKL Pro, Burst Core, Sense Icon og Sense Pro

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE