Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 næste »

Gå til:

Zalman FPS Gun

Af Thomas Christensen | 12-04-2008 | 38293 visninger | 4 kommentarer


Producent: Zalman
Sponsor: Zalman
Introduktion

Et FPS spil skal ikke spilles med en flad og rund mus, men i stedet med en fuldblods pistol-mus, som efterligner den ægte pistols håndgreb og fornemmelse.

Sådan lyder budskabet fra Zalman, som under sloganet "Don't click. FIRE!" har sat en ny mus på markedet ved navn Zalman FPS Gun.  Ligesom så mange andre mus henvender sig specielt til gameren, men modsat de fleste andre også specielt til FPS genren.

Navnet Zalman FPS Gun er derfor ikke tilfældigt, og musen er da også bygget op efter håndgrebet på en almindelig pistol, hvor musens to højre/venstre fire knapper sidder placeret som var det aftrækkeren fra en pistol.

I skoven af gamer mus skiller den sig unægteligt ud, og udover pistol konceptet, bygger den på et par interessante ideer og tager bl.a. højde for, at man som bruger bevæger musen mere vertikalt end horisontalt.

Det er derfor ikke en helt almindelig test af en gamer mus, men en test af et radikalt anderledes koncept, og om dette, ideerne bag samt musen kan bruges, skal vi se nærmere på i de følgende sider.

Side 1 2 3 4 5 6 næste »


ANNONCE