Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Computex'08: Messe dækning part 2

Af Thomas Eriksen | 10-06-2008 | 13051 visninger | 0 kommentarer

ASUS og foxconn

Som lovet i går er vi nu klar med del 2 af vores computex dækning. Denne gang skal vi kigge nærmere på de store bundkort producenter og så vil der også blive plads til lidt andet fra messen.

ASUS

ASUS havde vanen tro placeret sig et andet sted end de andre bundkort producenter. Det er nærmest blevet en tradition at ASUS ikke kan være i samme hal som feks Gigabyte og MSI. I år havde de placeret sig i Kongres centret lige ved siden af hal 1 og de havde 2 seperate stande. Den første var til Eee som jo fremover skal være et selvstændigt brand og som kommer til at tælle både de bærbare men også ting som små stationære computere og hvad de nu kan finde på at udvide linien med i fremtiden.

Den anden stand var den traditionelle ASUS stand og her var deres forskellige produkter samlet Feks denne nice gaming bærbar Med 17” skærm og DUAL grafikkort blu-ray og meget andet nice stuff.Mest interessant var dog deres Nintendo controller kopi som jeg fik lov til at prøve og det fungerede ganske godt. Jeg prøvede den i 2 spil. Det ene var Stalker og det andet et kampspil jeg ikke kender navnet på da det stod på kinesisk. Men det var et spil hvor man skulle kæmpe mod fjendtlige hære med svær som man svingede ved at svinde Eee sticken, det fungerede faktisk rigtig godt.  


Nej jeg er ikke blevet asiat men jeg har ikke noget billede af migselv med Eee Stick'en ;-)

Foxconn

Som mange andre havde Foxconn et team af overclockere i gang på messen som skulle prøve at slå rekorder, eller i det mindste vise noget som kan fange folks interesse. Som du kan se havde de fået en prominent plads på standen og der var sørget for at de ikke ville løbe tør for LN2 lige foreløbigt med de 2 store tanke.
Derudover viste Foxconn naturligvis deres forskellige produkter og blandt dem var især P45 intressant men også Nforce 790I og AMD 790 med SB750 var et kig værd.

 
 
  

 

Side 1 2 3 næste »


ANNONCE