Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Plantronics GameCom 777

Af Allan Nielsen | 16-06-2009 | 23535 visninger | 6 kommentarer


Producent: Plantronics
Sponsor: Plantronics
Introduktion

GameCom 777 fra Plantronics er et spændende gamer-headset, som vi her tager et nærmere kig på, i form af et mini-review.

Plantronics er et amerikansk firma med base i Santa Cruz, Californien. Grundlagt i 1961, og første store succes var, da Neil Armstrong sagde sine berømte, første ord fra månen igennem et Plantronics SPENCOM headset. Idag er Plantronics vokset til et multinationalt firma med over 7.000 ansatte på verdensplan, så det er ikke en lilleput i headset-branchen, som stadig er kerneområdet for Plantronics.

Deres GameCom serie består (ikke overraskende) af produkter til gamere, og topmodellen i serien er netop 777. Salgsargumenterne lover Dolby teknologi, ekstrem komfort mm.

Allerførst tager vi et kig på indpakningen, der består af gennemsigtig plast. Heldigvis er der ikke tale om en af  de velkendte "Jeg-er-umulig-at-åbne-pga-sammensmeltet-plastic-indpakninger", men en meget åbnings-venlig indpakning:


Inden udpakning

 

Efter at have åbnet pakken, ses indholdet:


What you see is what you get

Fra venstre ses det lille USB-lydkort, så selve høretelefonerne med volumekontrol, og slutteligt de to mulige tilslutningsoversigter. Det er tydeligt at der ikke er tale om et headset i mini-put klassen.

Side 1 2 3 næste »