Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Logitech Cordless Desktop Wave Pro

Af Lasse Bigum | 01-10-2009 | 13132 visninger | 2 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Logitech
Introduktion

Introduktion
Efter 8 år med mit gamle keyboard var det på tide at prøve noget nyt, så jeg fik fat i et Logitech Cordless Desktop Wave Pro (Wave), venligst sponsoreret af Logitech, og begyndte at bruge det som mit nye dagligdags keyboard, i stedet for det Logitech Cordless Desktop Pro (CDP) som trofast har været med mig de sidste mange år.

Jeg er stor tilhænger af ergonomiske keyboards, og derfor kommer der nu en smøre om forskelle imellem dem.
Begge keyboards er ergonomiske, noget jeg lægger stor vægt på idet jeg bruger keyboardet mange timer om dagen, ikke mindst da jeg arbejder som programmør, og derfor har interesse i at have et godt arbejdsværktøj. Mit gamle CDP bruger et knækket layout, hvor der tasterne er delt op i to grupper, en til venstre hånd, og en til højre hånd. Wave har et stort sammenhængende layout. CDP går op i en svag bakketop på midten, således at venstre hånd tilter en smule set fra lillefinger til tommelfinger, og omvendt for højre hånd. Wave har et noget anderledes svaj, hvor tasterne der er yderst i forhold til ens hånd, f.eks. 1, a, CAPS, TAB, v og g for venstre hånd er hævet i niveau i forhold til dem der er lige under hånden, f.eks. s, d, x, c og e.I Wave Pro udgaven følger der også en Logitech MX1100 Cordless Laser Mouse med, som jeg ikke vil bruge så meget tid på at anmelde, idet jeg har anmeldt musen separat i artiklen omkring Logitech MX1100 Cordless Laser Mus .
Jeg vil kun lige gøre opmærksom på de forskelle der er. MX1100 musen der kommer med Wave Pro bruger 1 genopladeligt batteri, i forhold til de 2 almindelige batterier der følger med når man køber musen separat. Udover dette, så kan denne mus også genoplades igennem et mini-USB lignende stik som man kan sætte i fronten af musen, så den stort set fungerer som en trådet mus, mens den lader. Vældig fin detalje!

Første brugsindtryk
En af de første ting jeg lagde mærke til er at keyboardet er meget stille, det høres kun svagt når man bruger det, i forhold til CDP som har en meget lydt tastegang. Det næste man bemærker er håndledsstøtten. Den er kort sagt genial. Den har en polstret, læder-agtigt overflade der er perforeret med små huller for at man ikke kommer til at sidde og svede i hænderne. Understøttelsen som den giver er super, og har været en meget behageligt forandring.
Tasternes gang og kvalitet er der ikke noget at udsætte på, det virker bare, som man efterhånden er vant til fra Logitech.

Side 1 2 næste »