Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Test af Synology DS212+

Af Kaare H | 23-01-2012 | 21786 visninger | 6 kommentarer


Producent: Synology
Sponsor: Synology
Introduktion og indpakning

Vi har fra Synology fået tilsendt en DS212+ 2-bay NAS til test. Der er tale en 2 bay NAS i den dyre ende som har rigtigt mange lækre funktioner den kræsende bruger vil have glæde af. 

Indpakningen

Der er som sagt tale om en NAS med plads til to stk 3,5” men også 2,5” harddiske. I modsætning til sin forgænger, DS211, har DS212+ fået USB 3.0 support, og modsat lillebror DS212j, så er der USB og et SD-kortlæser på fronten af DS212+. Lad os først starte med at se på kassen, DS212+ er pakket ind i.

På forsiden af kassen her ser vi nogle af de features som vores NAS understøtter, bl.a. iSCSI og Windows ADS. Men set forfra er det en meget diskret kasse hold i sort med hvid skrift og meget sparsomt anvendt farve, men den er stilren, og det alene tiltrækker opmærksomheden fra en, da den virker en smule eksklusiv i sit udseende.

Bagsiden har denne gode illustration, som meget godt viser hvad DS212+ kan. Der er både videoovervågning fra IP-kamera, printerdeling, software med til at tage automatisk backup af både PC og Mac og understøttelse af Linux klienter, bare for at nævne nogle eksempler.

Denne side viser mere specifikt hvilke features der er tale om, igen ser vi at iSCSI og Windows ADS bl.a. er nævnt sammen med overvågningsserver til IP-baserede overvågningskameraer.

Og på modsatte side er der sat denne etiket, som med tekst forklarer lidt mere om specifikationerne på vores NAS.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE