Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Antec Sonata IV

Af Simon Fruergaard | 10-02-2012 | 13184 visninger | 0 kommentarer


Producent: Antec
Sponsor: Antec
Indledning

Vi har alle brug for at kabinet til vores computer og derfor kigger vi i dag på Antec Sonata IV. Sonata IV er en videreudvikling af tidligere modeller og selve stilen har eksisteret i lang tid. Sonata IV er som navnet antyder den fjerde version.

 

Sonata serien udmærker sig ved at være stilren, at være bygget af gode kvalitets materialer samt at være lydløs. Og Sonata IV er ikke en undtagelse, men der er dog nogle fejl og mangler, som man skal overveje før man køber dette kabinet. Så lad os komme i gang.

 

Første håndsindtryk og det ydre design

Kassen Antec Sonata IV kommer i er rimelig standard. Nogle billeder af kabinettet og lidt information er på ydersiden af kassen, og beskyttelsen består af noget hårdt skum. Kabinettet er af mellem størrelsen og vejer 9.3 kg, som er meget acceptabelt for denne størrelse. Hoveddelen af kabinettet har en flot blank metallisk overflade, men fronten er lavet af plastik, hvilket tydeligt ses. Her kunne de godt have gjort lidt mere ud af det. Specielt lågen som virkelig føles plastikagtig og skrøbelig.

På fronten sidder der to USB 2.0, USB 3.0, HDD og Power LED samt lyd og mikrofon. Noget som hurtigt falder i ens øjne er låsen, hvilket giver mulighed for at låse lågen, som skjuler power og reset knappen, samt de tre 5.25” udvidelses porte. Så denne skulle jo selvfølgelig testes, men det viste sig at være en større skuffelse. Det er nemt at åbne lågen, selv når den skulle have været låst. Men generelt vil få nok benytte sig af sådan en lågelås, men når den så er til stede, så skal den også virke. Dog burde den være stærk nok til at holde pilfingrede småbørn fra at trykke på reset.

Den venstre side er hel stilren uden noget vindue eller mulighed for ekstra blæser. Den højre side er også stilren, men oppe ved fronten er der lavet huller, hvor frisk luft bliver trukket ind. Hullerne er beskyttet af et fjernbart støvfilter, som kan tages af og vaskes. Der er dog ikke mulighed for at sætte en ekstra blæser i her.

Bagtil kan det ses, at der følger en Antec Eco Nitro 620W strømforsyning med som er placeret i toppen. Lige under er bundkortets udgang placeret samt en blæser, der kan indstilles til tre hastigheder ved brug af den sorte switch. Vi vender tilbage til blæseren senere. Kabinettet har 7 PCI udvidelsesporte og en smule ventilation til højre for dem.

Siderne af kabinettet tages af ved at skrue to fingerskruer af. Siderne har ikke noget lydabsorberende materiale, men er bygget som resten af kabinettet i stål, og føles mere solidt i forhold til mange andre kabinetter.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE