Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Synology DS1812+

Af Kaare H | 26-02-2012 | 15773 visninger | 18 kommentarer


Producent: Synology
Sponsor: Synology
Indpakningen

Vi har her på redaktionen fået tilsendt den helt nye DS1812+ NAS fra Synology. En enhed der primært henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder samt entusiaster der virkelig har brug for meget lagerplads på deres NAS. Der er tale om en 8-bay NAS enhed, med mulighed for at udvide den med helt op til ti ekstra bays ved at benytte to styk DX510 5-bay extendere.

Allerede da jeg får kassen ind ad døren med fragtmanden er det tydeligt at se, at der her er tale om et produkt der er mere henvendt til den professionelle bruger. Enheden kommer i en stor, almindelig brun, papkasse med en enkelt sort stribe langs midten, hvor der lige står Synology på. I det øverste venstre hjørne sidder der et lille klistermærke som fortæller at der ligger en DS1812+ i kassen, og så er der et klistermærke på siden som viser lidt specifikationer, men det er også det. Ikke ligesom kassen fra da vi testede DS212+, som jo var en yderst stilren sort kasse med en masse billeder og grafik på, en kasse der tydeligvis var ment til at skulle stå i en butik og være blikfang på en hylde.

Når man åbner kassen er det ret tydeligt, at der ikke er særligt meget andet med, end selve NAS og en lille kasse med tilbehør. Her er der to styk LAN-kabler, et power-kabel og to poser skruer. Den ene er til 3,5” harddiske og den anden er til 2,5” harddiske, skulle man vælge at køre med disse i stedet for.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »