Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Corsair Carbide 300R

Af Simon Fruergaard | 06-04-2012 | 9369 visninger | 2 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
Indledning

Vi har nu haft et kabinet fra Antec og Cooler Master til anmeldelse og airflow test. Temaet for vores kabinetter er i øjeblikket stille og stilrene til en acceptabel pris. Og fra Corsair har vi modtaget et Carbide 300R, som ved første øjekast udviser et design af råstyrke og mulighed for mange ekstra blæsere. Men hvorledes står det til med det indvendige design og features?

Første håndsindtryk og det ydre design

Kassen har ikke nogen baggrund, men billederne og informationerne omkring kabinettet er blevet trykt direkte på pappet, hvilket giver et råt look. Men nu er det jo ikke kassen som man køber, men dens indhold.

Når kassen åbnes ses det at kabinettet er godt beskyttet med flamingo og en plastisk pose rundt om sig. Allerede her kan det ses, at dette kabinet ikke har en låge, som er blevet populært specielt indenfor stilrene og lydløse kabinetter.

Ud over kabinettet ligger der også en lille pose med et rødt STOP meddelelse, hvor der oplyses, at ved RMA skal man kontakte Corsair direkte. Derudover ligger der en ”Quick Start Guide”, som forklarer lidt om kabinettet og installation.

Hoveddelen af kabinettet er produceret i stål og står i en lidt mat sort farve. Fronten er lavet i hård plast, men farven er næsten helt ens med ståldelen af kabinettet, hvilket også får fronten til at fremstå som produceret i stål. Derudover så har Corsair tilføjet nogle umbraco skruer i fronten, som ikke har nogen funktion ud over at give kabinettet et råt look.

Frontens I/O panel sidder i toppen af kabinettet og består af start/sluk og reset knap, HDD aktivitets LED, lyd og mikrofon samt to USB 3.0 porte

Som tidligere nævnt har Corsair givet brugeren muligheden for at installere helt op til 7 blæsere i dette kabinet. To af den kan sidde på den venstre side, som enten kan være to 120 mm eller to 140 mm.

Bagtil ses det at PSU’en er placeret i bunden og har eget intake lufthuller i bunden, samt et fjernbart støvfilter. Ovenover er de syv PCI udvidelsesporte og til højre for dem en smule ventilation og muligheden for at benytte en Kingston lock. Derudover har brugeren mulighed for at skabe tre huller til noget kabelføring eller ekstern vandkøling. Og som en udstødningsblæser er der kun mulighed for en 120 mm, hvor Corsair har placeret en af deres. Siderne tages af ved at skrue to fingerskruer af bagtil og slide siden tilbage.

Kabinettet står solidt på fire gummifødder. Og som det kan ses, er kabinettet hævet smule mere end andre kabinetter i denne klasse. Det fik mig først til at håbe på, at der var plads og mulighed for at placere en intake 120 mm blæser i bunden, som havde et støvfilter. Men desværre var dette ikke tilfældet, som kan ses på billedet nedenunder.

Side 1 2 3 4 5 næste »