Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

NZXT Phantom 410

Af Simon Fruergaard | 29-04-2012 | 13476 visninger | 1 kommentarer


Producent: NZXT
Sponsor: NZXT
Konstruktion & Design

Konstruktion & Design


Vi har indtil videre testet kabinetter, som er både stilrene og lydløse. I dag kigger vi på et lidt anderledes kabinet, som har et specielt design, men som stadig har muligheden for at være lydløs. Der er tale om NZXTs Phantom 410, lillebroren til det større Phantom-kabinet. Det ydre design er det samme, og de har begge samme spændende features, som vi kigger nærmere på.

 

Emballagen, kabinettet kommer i, består ikke kun af kedeligt pap. Den er dekoreret med flotte billeder af kabinettet og fyldt med kabinettets specifikationer og features. Som køber er dette både tilfredsstillende og et tegn på kvalitet, og det øger kun spændingen til at få emballagen flået op og få selve kabinettet i hænderne. Det er også dejligt at se, hvor godt kabinetter bliver beskyttet under den nogle gange hårde fragt.
 


 

Dette kabinet kom i udgaven ”Gunmetal”, som er en mørkegrå/lys sort farve, men kabinettet findes i flere forskellige farvekombinationer, som sælges som ”speciel edition”. Så der burde, at være farvekombinationer til enhver, hvis designet også findes tiltalende. Hoveddelen af kabinettet er produceret i stål, mens fronten, toppen og fødderne er af hårdt plastik. Pga. at materialet er stål, vejer kabinettet altså 9 kg, men til gengæld føles det godt, robust bygget. Farveovergangen mellem stål og plastik er fint lavet, og farveforskelle se kun fra bestemte vinkler, hvilket bidrager til et mere komplet stål-look.


 


 

Som det ses på ovenstående billede, er det højre sidepanel uden nogen form for udskæring eller blæserhuller. Dog har det venstre sidepanel både et mindre vindue i toppen, som giver mulighed for montering af enten en 120 mm eller 140 mm blæser ud fra PCI-udvidelsesportene, hvilket vil resultere i et bedre airflow i kabinettet og især ved grafikkortet.
 


 

Fronten består af en låge, som åbnes og lukkes ved at trykke ind på lågen. Den skjuler tre 5.25” porte. Det vil derfor ikke være muligt at eksempelvis have en fancontroller med kontakter, da lågen således ikke kan lukkes. Nedenunder er ventilationen til blæserne i fronten, som også har støvfiltre.


 

I/O panelet sidder ovenpå kabinettet. Panelet består af audio/record, to USB 2.0 og to interne USB 3.0 (kobles direkte til bundkortet), samt en 30 W tretrins fancontroller (low, medium og high), så man har mulighed for at styre syv blæsere, som kan installeres rundt omkring i kabinettet.
 


 

På den anden side sidder start- og resetknapperne samt HDD LED og Power LED. Bagved ses ventilationen til blæserne, som sidder i toppen af kabinettet.
 


 

Bagtil ses det at PSU’en er placeret i bunden af kabinettet, og ovenover findes syv PCI-udvidelsesporte, som er ventileret. Til højre for dem er en smule ventilation mere samt to huller til eksempelvis kabelføring eller slangeføring til ekstern radiator. Herover er der monteret en 120 mm blæser, hvor der kun kan monteres 120 mm og til venstre bliver bundkortets I/O plade placeret. Siderne tages af med to fingerskruer i hver side.


Selve kabinettet står hævet på plastikstænger, hvorpå der er placeret seks gummifødder, som gør kabinettet skridsikkert, hvilket afhjælper eventuelle vibrationer, slag eller lignende. Det ses, at strømforsyningens intake har et simpelt støvfilter, som nemt tages af og på. Desværre har NZXT ikke valgt at inkludere et støvfilter til den intake-blæser, som kan placeres i bunden. Dette forekommer en smule besynderligt, da der virkelig kan komme støv ind fra bunden, hvis en blæser placeres her. Derfor anbefales det at montere et støvfilter til en intake-blæser i bunden, såfremt man vælger at have en blæser der.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE